Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria wrote:Laila
owulacje to tylko ciaza na 100% potwierdza. Mamy tu przypadki ciąż z monitoringów, na których owu nie wykazywano.
Owulka zawsze moze nas zaskoczyc to jest prawdamnie np zaskoczyla w tym miesiacu
aniołek 01.02.2016r -
Ale mi nie o skoki i owulacje chodzi, tylko bardziej czy też macie po południu w drugiej fazie cyklu taką temperature
Też jestem zdania, że owulacje na 100% to tylko ciąża potwierdza
Chociaż właśnie wydaje mi się, że u mnie taka temperatura 37 st właśnie mówi, że owu była, tym bardziej, że i śluz stwierdziłam, a w zeszłym krótkim cyklu nie było takich tempek, a we wcześniejszych cyklach z ciążą tak. Wiem, że to wróżenie z fusów, ale w końcu my wiedźmami jesteśmy trochę, co nie?
Staram się nie spinać, po prostu cieszę się z domniemanej owulacji, jak nie w tym cyklu to w kolejnym może się uda, a jak nie to kolejnym i kolejnym... Byle tylko następnym razem do końca.
Grunt to mózg!
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Pysia87 wrote:Ale mi nie o skoki i owulacje chodzi, tylko bardziej czy też macie po południu w drugiej fazie cyklu taką temperature
Też jestem zdania, że owulacje na 100% to tylko ciąża potwierdza
Chociaż właśnie wydaje mi się, że u mnie taka temperatura 37 st właśnie mówi, że owu była, tym bardziej, że i śluz stwierdziłam, a w zeszłym krótkim cyklu nie było takich tempek, a we wcześniejszych cyklach z ciążą tak. Wiem, że to wróżenie z fusów, ale w końcu my wiedźmami jesteśmy trochę, co nie?
Staram się nie spinać, po prostu cieszę się z domniemanej owulacji, jak nie w tym cyklu to w kolejnym może się uda, a jak nie to kolejnym i kolejnym... Byle tylko następnym razem do końca.
Grunt to mózg!
Ja mam o 17 mierzona temp. zazwyczaj 37,18-37,2 w fazie lutealnej.Pysia87 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
U mnie jest czasem tak, że budzę się szybko mierze i np dziś było 36.76 ald to była 5 rano i jak przysne do 8 jeszcze i zmierzylam dziś to 36.9 byłoFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
nick nieaktualny
-
Teoria się sprawdza :p Trzy tygodnie temu się tu żaliłam, że dostałam miesiączki po 19 dniach, a tu proszę, wszystko się chyba normuje
Popijam sobie inofolic i odstawiłam acard, którego obarczyłam winą za falstart @, wiecie, tak łatiwej :p Wszystkie badania na krzepliwość po poronieniu wyszły w porządku więc tak sobie postanowiłam
Btw. dalej nie mam planu na kolejną ciążę, w sensie leków.
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
nick nieaktualny
-
haha nadrabiam Wasze posty...i uwiebiam ten klimat. Bywa ciezko, bywa trudno, ale jak pojawia sie tu humor to jest idealna odskocznia od ciezkich chwil...
usmialam sie po pachy, teraz czytam mezowi:DD jak znacie wiecej to ja chetnie przeczytam wiecej:))))!
babki z jajami po prostu!promyczek 39 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Hahahhaha, Powiem Wam że jestem podekscytowana jak rano mierze temperature. Tak czy będzie owulacja albo czy będzie okres.. ;dFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ja się budzę po 5-tej rano, ale nic tam sobie wtedy nie wkładam
Zazwyczaj - no chyba, że nas najdzie ochota z rana
Mierzyłam skrupulatnie przez 2 cykle w buzi, ale mimo, że temperatury ładnie pokazywało to odpuściłam
Właśnie, Annak, co u Ciebie? Coś cichutko jesteś?
Ale coś wspominała, że jakiś projekt szykowała na poniedziałek, więc może zajęta trochę, na to liczę12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 20:34
promyczek 39, Niebieskaa, Jacqueline, M@linka, Elaria, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Niebieskaaa mowisz i masz
'niepowinnam go Wam pisac bo to moje wojewodztwo ale co tam.
Trzech gości pije w barze i dla zabicia nudy wymyślili, że każdy z nich porówna ci*kę swojej żony do jakiegoś miasta.
Pierwszy mówi:
- Moja ma jak Paryż.
- Dlaczego jak Paryż? - pytają pozostali.
- Bo jest romantyczna i zawsze chce mi się tam wracać.
- Moja ma jak Londyn. - mówi drugi.
- Jak Londyn? Dlaczego? - pyta reszta
- Jest taka tajemnicza i zawsze mokra.
- A moja ma jak Bydgoszcz. - mówi trzeci.
- Co? Jak Bydgoszcz? Dlaczego?
- Dziura. Zwyczajna dziura.Niebieskaa, sy__la, M@linka, Elaria lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle zza krzaków wyskakuje wilk i mówi:
- A teraz, Czerwony Kapturku, pocałuję Cię tam, gdzie jeszcze nikt Cię nie całował.
- Chyba kufa w koszyk...promyczek 39, Niebieskaa, Gaduaaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
vertigo wrote:(...)
Oczywiście, że jestem młoda, piękna, bogata, mądra i w ogóle och i ach i jeszcze się doczekam. Oczywiście dupy mi nie urwie jak poczekam minutę dłużej. Ale w tej chwili jestem matką po stracie dziecka (DZIECKA, a nie ciąży jako fizjologicznego stanu - strata ciąży jest łatwiejsza do zaakceptowania) i ch...j mnie obchodzi co będzie za kilka miesięcy, natomiast bardzo mnie obchodzi to co jest teraz bo to TERAZ determinuje moje życie.
Dokładnie tak samo myślę! -
_Abby_ wrote:Ja biorę do buzi25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy