Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW poniedziałek jade do Poznania do lekarzy i jeszcze raz zrobie test bo ja mam tak,ze dwa dni cos wychodzi a potem nic. Ale dzisiaj zrobiłam test alegrowy i jak wyszedł szybko poszłam do apteki i apteki jeszcze lepszy niz za 1 zł
Ja jestem przerazona!!!!!
To jest zdjecie ale w rzeczywistosci o wiele ładniej widac mój aparat tak byle jak robi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3219649c7d6.jpg
a mam CLexane chyba zaczne brac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:15
Martynka30, maggda, blondyna5555, Foto_Anna, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessko,
Aż nie wiem, co powiedzieć.
Ale ja też wierzę w cuda. Dlatego trzymam kciuki! Bardzo mocno.
I czekamy na dalsze wieści
Wierzę. Wierzę. Wierzę.Bomblica, inessa, malika89 lubią tę wiadomość
-
Ja też widzę pozytywny, bierz clexane, luteinę, dupka i co masz tam jeszcze brać przy pozytywnym teście i trzymam kciuki
inessa, Bomblica lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyJa jestem w szoku bo byłam u Niego w 11dc i juz by nic nie widział???!!!
A jak w poniedziałek cos wyjdzie jeszcze to ja moge odrazu jechac do ginekologa bez umawiania sie ON tak przzyjmuje pacjentki!!!
Ja nie wierze dziewczyny a maz sie smieje,ze nie było jajeczka a tutaj takie CÓSWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:25
-
Inessa codziennie litrami wiarę w nas wlewa, teraz my musimy jej powiedzieć, ze są przypadki niby bezowulacyjny a ciaza cuda sie zdarzają! Trzeba w to uwierzyć natychmiast dzwon do lekarza! To nie omamy, wszystko widzimy ta kreskę. Jak masz możliwość to lec na bete
inessa, annak lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Inessko dziewczyny mają rację i Ty i ja też opowiadałam o koleżance, która zaszła w cyklu bezowulacyjnym i uwaga test wyszedł jej w 75dc i wg miesiączki powinna być 15tyg a termin ma na czerwiec
inessa lubi tę wiadomość
inessa - może po prostu miałaś bardzo szybko owulację i...tak jak Martynka pisała, jak się Pan Bóg uprze...
Mocno trzymam kciuki Kochana Staraj się nie zwariować do wizyty
Ja nawet tą kreskę bez okularów dobrze widzę, a mam astygmatyzm i krótkowzrocznośćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:28
Martynka30, inessa lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:inessa - może po prostu miałaś bardzo szybko owulację i...tak jak Martynka pisała, jak się Pan Bóg uprze...
Mocno trzymam kciuki Kochana Staraj się nie zwariować do wizyty
Ja nawet tą kreskę bez okularów dobrze widzę, a mam astygmatyzm i krótkowzroczność
Inessko proszę zastosować się do naszych zaleceń żart, żartem, ale Lekarz jest tylko człowiekiem, sprzęt-sprzętem, a cuda cudami...inessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyKochane jestescie
ja i tak uwierze,ze sta sie CUD jak zobacze serduszko!!!
Najpierw musi chcies sie utrzymac Maluch pod sercem !!
A bety nie mam juz gdzie zrobic a po drugie ja Jej nie ufam pieknie mi wczesniej rosła i nic sie nie udało a tylko mega stresuje no chyba,ze lekarz mnie wysle.
Ale ja jeszcze i tak poczekam bo dzisiaj dopiero 22 dc a taka krecha porzadna bo naprawde na zdjeciu słabo ja widac a najlepiej,ze ona w pierwszej minucie juz wyszła !!!
WIdzicie jak to jest innym łatwo mówic o nadziei i wierze a samemu juz gorzej uwierzyc!!!Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
-
Chyba lekarze nie mają nic do gadania tylko ktoś tam na górze zdecydował ze wreszcie takim fajnym ludziom należy się maluch.Bierz heparyne od razu jak masz w domu zastrzyki.U mnie też czekają grzecznie na pozytywny teścik w lodówce.Ja wierze ze teraz się uda.
Martynka30, inessa lubią tę wiadomość
-
Inessko ja miałam pozytywny test ciązowy w 21dc a beta wynosiła wtedy 41
Wiem Kochana, że to tak nie działa, że łatwiej jest pomagać i wspierać kogoś niż siebie, nie będę mówiła Ci więcej wiary, wiem, że się boisz, trzęsiesz itp.
Ja powierzę za Ciebie, będę odganiać czarne myśli...
Ja nie zaszłam w ciążę a już się boję...inessa lubi tę wiadomość
benitka wrote:Chyba lekarze nie mają nic do gadania tylko ktoś tam na górze zdecydował ze wreszcie takim fajnym ludziom należy się maluch.Bierz heparyne od razu jak masz w domu zastrzyki.U mnie też czekają grzecznie na pozytywny teścik w lodówce.Ja wierze ze teraz się uda.
Ja też mam zastrzyki, tylko u mnie w szafeczce, Pani z apteki mówiła, że ich nie trzeba trzymać w lodówce... ale najważniejsze, że są... czuje się bezpiecznainessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny