Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nie martwcie się, zaciążone tu zostają, bo fioletowa strona jest zbyt szalona
ja oczywiście poszalałam ze sprzątaniem, tak to jest jak się denerwuje czymś..
i jeść mi się znów chce, a godzinę temu zupe zjadłam.. muszę się iść zważyć
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualnyBlondynko ja mam od kilku lat takie humorki denerwuje sie na to ale to chyba hormony kobiece.
Martynko ja nigdzie stad nie ide no chyba,ze mnie wygonicie
na razie ciesze sie ale ze spokojem bo wiadomo a tutaj jest na tym forum niesamowity spokój który daje siłeblondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Droga Aniu, ja tak na poważnie - nikt nie wie co jest komu pisane także Kochana sama wiesz :*
Ja mam życiowego pecha zawsze miałam, całe życie pod góręMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Ale sie z mezem qkurwi.... lekko mowiac. Dzisiaj mielismy spotkac sie z przyjaciolmi wiec caly dzien sprzatam pichce jedzonko aby bylo co przekasic a teraz karolina dzwoni i normalnie sciemnia ile wlezie ze ona nie spotka sie z nami bo cos tam jej wypadlo. Normalnie az mi sie smutno zribilo mial byc mily wieczor od 2tyg go planujemy i dupa.
-
Madzia przykro mi "uwielbiam" takie klimaty, jak ktoś się umawia a potem dupa... a człowiek się stara...
Mi się przypomniało: teściowa kiedyś zaprosiła nas na wielkanocny obiad... dzień przed zadzwoniła do męża i mówiła, żebyśmy jednak nie przychodzili bo ona idzie do Krzyśka ( najstarszego syna)Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Hehe, Martynko, wiem, że nikt nie wie, co mu pisane Co więcej, nasz wątek to najlepszy dowód na to, jak życie może zaskoczyć
Ale w moim przypadku jestem pewna, że nic się nie wydarzy przynajmniej do stycznia, bo ja po prostu nie dopuszczam do sytuacji, żeby się wydarzyło. Zdecydowałam się na abstynencję (przynajmniej na te formy seksu, które mogłyby doprowadzić do zapłodnienia ). Brzmi szokująco, wiem. Alternatywą była antykoncepcja, ale u mnie problem jest taki, że wierzę tylko w antykoncepcję hormonalną, a tej oczywiście nie mogę stosować.
Ciąży mi strasznie ta sytuacja, bo tęsknię za seksem w wersji full... Ale nie wiem, co mogłabym z tym zrobić. Boję się, że przez złośliwość losu właśnie teraz zaszłabym w ciążę. W tym jedynym czasie, kiedy profesor powiedziała, że nie powinnam do tego dopuścić. A nie mogę się przełamać do seksu w prezerwatywie, bo mam jakiś utajony lęk przed nią. Przeraża mnie perspektywa, że ta przerwa miałaby potrwać jeszcze 2-3 miesiące. Ale nie wiem, co innego z tym zrobić...
Przepraszam za taki nagły wtręt z tematu jak z kosmosu. Ale wiem, że z Wami mogę o wszystkim pogadać. -
A koleżanka niech żałuje, bo omineło ją super spotkanie w super towarzystwie i super jedzenie...
żeby się nie zmarnowało, urządźcie sobie wieczór we dwoje jak córcia pójdzie spaćmaggda lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Aniu oj mam nadzieję, że szybko dostaniesz zielone światło
A z prezerwatywą bywa różnie Wiem jaki to ból, bo ja przez pewnein okres całkowita abstynencja, w dwóch ciążach miałam zakaz seksu, teraz jak zajdę w ciążę też tak będzie, i jak mieliśmy zakaz całkowity to też była abstynencja...
bo bałam się, że gumka pęknie
Eh co za życie
Z tą hormonalną to, też nie do końca, moja znajoma ze studiów tak zaszła w ciążę z Gają tyle lat łykała tabsy i pewnego dnia zaszła w ciążęMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
No to dziewczyny zapraszam do Sośna w kuj-pom jako atrakcje turystyczna pojezdzimy ciagnikiem i popatrzymy na ognisko
Ja wychodze z zalozenia jak sluchac podczas rozmowy ciche szepty i smieszki osob 3 i platanie rozmowcy to kreci aby sie wymigac. No ale coz skoro woli inne towazystwo to nic na to nie poradze.
-
No właśnie... taki paradoks. Chciałam zajść w ciążę, to nie mogłam. Teraz nie chcę i się boję, że zajdę. Zawsze wszystko na opak.
A z prezewatywami to ja się nawet nie boję pęknięcia, tylko strasznie nie lubię (fizycznie) dotyku tej gumy. Normalnie dreszcze mam (tak jak niektórzy na dotyk styropianu i inne takie). No i przez to wszystko nie wiem, co z seksem robić... -
Jakbym mieszkała bliżej, pewnie już bym stała i pukała
Madzia olej ją!!! nie jest warta, by spędzała z Wami czas...
maggda lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Ogniskooooo!!
Rany, jak ja marzę o ognisku! I kiełbachę pieczoną bym zjadła!
Chyba z 15 lat przy ognichu nie byłam. Co ja mówię! Dłużej!!Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Ja od lateksu miałam pieczenie, jak zmieniłam na bez lateksu było o niebo lepiej
Dziewczyny a jak kiedyś gumki robiło się z jelit zwierząt.... to dopiero hartcoreMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz