X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo, nie wiem czy to mogloby by pomoc, ale moze zaaplikowalabys mezowi flegamine (syrop) ? To nie zwiekszy objetosci, ale rozrzedzi...moze taki efekt tez jest zadowalajacy.
    A moze po prostu wezcie w ruch ksiazke o kamasutrze, albo Ty zaskocz meza gorsetem ze skory...mnie takie akurat sprzety smiesza i nie umialabym w tym czuc sie sexy...

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkich pomyslnych wizyt :)) ciesze sie ze wszystkie groszki i wieksze szkrabki maja sie tip-top:))

M@linka, Elaria lubią tę wiadomość

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Vertigo, nie wiem czy to mogloby by pomoc, ale moze zaaplikowalabys mezowi flegamine (syrop) ? To nie zwiekszy objetosci, ale rozrzedzi...moze taki efekt tez jest zadowalajacy.
    A moze po prostu wezcie w ruch ksiazke o kamasutrze, albo Ty zaskocz meza gorsetem ze skory...mnie takie akurat sprzety smiesza i nie umialabym w tym czuc sie sexy...

Ale on daje radę w sensie fizycznym ;) tylko fizjologicznie jest gorzej (a może nie - może to jednak jest fizjologia, może jego jądra są przyzwyczajone do produkowania takiej ilości nasienia, żeby dał radę 2x w tygodniu a nie 4x w tygodniu, może potrzeba czasu, żeby się przestawiły ;) ), a na to chyba kamasutra nie pomoże, a poza tym chyba zsikałabym się ze śmiechu ;)

Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D ja tez zsikalabym sie ze smiechu. Kiedys bylam (przypadkiem) na lekcji tanca erotycznego...ze sie tanczy wokol krzesla i seksownie zdejmuje ciuszki...tiaaa...jakbym miala tak tanczyc przed mezem to juz widze jego i swoja mine i jego akcje w stylu: "to ja tez zakladam 3 pary galotow i skarpetki na glowe i potancze z toba"

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    Ale on daje radę w sensie fizycznym ;) tylko fizjologicznie jest gorzej (a może nie - może to jednak jest fizjologia, może jego jądra są przyzwyczajone do produkowania takiej ilości nasienia, żeby dał radę 2x w tygodniu a nie 4x w tygodniu, może potrzeba czasu, żeby się przestawiły ;) ), a na to chyba kamasutra nie pomoże, a poza tym chyba zsikałabym się ze śmiechu ;)
    Polecam najprostszy sposob na swiecie na poczatek picie wody przed stosunkiem :P
    Mojemu sie tez poprawilo jak przestal pic piwo. W sensie ilosciowo i checiowo.

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 wrote:
    Gratuluje wszystkich pomyslnych wizyt :)) ciesze sie ze wszystkie groszki i wieksze szkrabki maja sie tip-top:))
    Kochana a jak u ciebie?

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Kochana a jak u ciebie?
    Plamienie tylko tyle co było wczoraj. Teraz nic nie ma ustalo. Test ujemny. Jestem zawieszona w niepewności.

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 wrote:
    Polecam najprostszy sposob na swiecie na poczatek picie wody przed stosunkiem :P
    Mojemu sie tez poprawilo jak przestal pic piwo. W sensie ilosciowo i checiowo.

mój nie pije alkoholu, bardzo rzadko mu się zdarza
    wody pije dużo :) ale może szklanki przed to niekoniecznie :)
    a może nie liczy się ilość tylko jakość? Może w tych 2 ml jest tam tyyyyyllllllleeeeee plemników, że nie warto rozcieńczać? ;) muszę się jakoś pocieszać, nie miałam dotąd trudności z zachodzeniem w ciąże i wolałabym jednak, żeby ta przeszkoda nie doszła :(

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 wrote:
    Plamienie tylko tyle co było wczoraj. Teraz nic nie ma ustalo. Test ujemny. Jestem zawieszona w niepewności.
    To widze ze mamy podobnie. Ja dalej nie mam @ czuje ze mam mokro i nie wiem co dalej czy robić test czy poczekac.

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • ruda9215 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja mojemu spuszcza z krzyża po długim czasie.. To fuj. Takie gluty. A jak się pokamy codziennie to czasem jest tak mało że oskarżam go o udawanie ;D

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• sy__la Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    a może nie liczy się ilość tylko jakość? Może w tych 2 ml jest tam tyyyyyllllllleeeeee plemników, że nie warto rozcieńczać? ;) muszę się jakoś pocieszać, nie miałam dotąd trudności z zachodzeniem w ciąże i wolałabym jednak, żeby ta przeszkoda nie doszła :(

ja myślę, że 2 ml to wcale nie tak mało... w tych 2 ml na pewno są miliony plemniorów ;) także ten... bzykajcie się ile możecie i dajecie radę a jak ma zaskoczyć to nawet z 0,5 ml zaskoczy :)

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:

Moj malz tez przy czestych stosunkach tak mial polecam na poprawe nasienia orzechy brazylijskie i duza ilosc cynku zwiekszy ich ruchliwosc

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    kiedys OF podpowiadal o kawie przed stosunkiem :P

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda9215 wrote:
    Jak ja mojemu spuszcza z krzyża po długim czasie.. To fuj. Takie gluty. A jak się pokamy codziennie to czasem jest tak mało że oskarżam go o udawanie ;D

mój też po dłuższej przerwie ma takie glutki i nieraz jest taka lekko żółta...bleee... jak teraz jestem w ciąży i on ma chcicę (ja też oczywiście, ale do środka tam na dół na razie mu nie daję włożyć :D) to jest dużo, ale nie fajna ta sperma. A jak bzykaliśmy się częściej przy staraniach to było trochę mniej, ale już płynna, biała, bez glutów żadnych :P Przepraszam za niesmaczny opis :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:26

Aniołek 7t5d [*]
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda9215 wrote:

Ty no ja też tak mam, patrzę kątem oka czy mnie czasem nie porabia ;) ale reszta się jakby zgadza - pulsowanie jest, stękanie jest, nosz kurczę chyba nie da się tak udawać ;)

Dam mu jakieś witaminki z cynkiem, powiem że to magnez na stres ;) i flegaminę mu dam. Orzechów pewnie nie zje, ale poszukam - orzechy nawet łatwiej przemycić niż tabletki

sy__la lubi tę wiadomość

• vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sy__la wrote:
    ja myślę, że 2 ml to wcale nie tak mało... w tych 2 ml na pewno są miliony plemniorów ;) także ten... bzykajcie się ile możecie i dajecie radę a jak ma zaskoczyć to nawet z 0,5 ml zaskoczy :)

no 2ml to tak na oko ;) może i mniej
    ale to zdanie jest dla mnie wystarczająco budujące ;)

sy__la lubi tę wiadomość

• annak Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czytam tę Waszą wymianę zdań o mężach i mogę tylko jedno powiedzieć: kocham Was! :-D

Magdzia88, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• sy__la Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo podobno są takie historie i ciąże ze stosunków takich nie do końca, które się nie kończą w środku.. że niby facet wychodzi przy wytrysku, ale np. jest mu tak dobrze, że wyjdzie za późno i kilka kropelek się dostanie do środka i ..... chyba można zaciążyć?! jak sądzicie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:36

Aniołek 7t5d [*]
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Dziewczyny, czytam tę Waszą wymianę zdań o mężach i mogę tylko jedno powiedzieć: kocham Was! :-D

no a Twój jak ma/miał? :P co zaobserwowałaś?

Aniołek 7t5d [*]
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sy__la wrote:
    Vertigo podobno są takie historie i ciąże ze stosunków takich nie do końca, które się nie kończą w środku.. że niby facet wychodzi przy wytrysku, ale np. jest mu tak dobrze, że wyjdzie za późno i kilka kropelek się dostanie do środka i ..... chyba można zaciążyć?! jak sądzicie? :)

no podobno, podobno mogą być plemniki w preejakulacie, ale to chyba jakoś tam nie zostało do końca udowodnione; mojej sąsiadki córka jest z takiego właśnie niedokończonego stosunku - ich zdziwienie, gdy 2 miesiące po porodzie dowiedziała się że jest w ciąży.... mają dzieci z jednego roku ;)

‹‹ 973 974 975 976 977 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ