Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Vertigo, nie wiem czy to mogloby by pomoc, ale moze zaaplikowalabys mezowi flegamine (syrop) ? To nie zwiekszy objetosci, ale rozrzedzi...moze taki efekt tez jest zadowalajacy.
A moze po prostu wezcie w ruch ksiazke o kamasutrze, albo Ty zaskocz meza gorsetem ze skory...mnie takie akurat sprzety smiesza i nie umialabym w tym czuc sie sexy...
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Vertigo, nie wiem czy to mogloby by pomoc, ale moze zaaplikowalabys mezowi flegamine (syrop) ? To nie zwiekszy objetosci, ale rozrzedzi...moze taki efekt tez jest zadowalajacy.
A moze po prostu wezcie w ruch ksiazke o kamasutrze, albo Ty zaskocz meza gorsetem ze skory...mnie takie akurat sprzety smiesza i nie umialabym w tym czuc sie sexy...
Ale on daje radę w sensie fizycznymtylko fizjologicznie jest gorzej (a może nie - może to jednak jest fizjologia, może jego jądra są przyzwyczajone do produkowania takiej ilości nasienia, żeby dał radę 2x w tygodniu a nie 4x w tygodniu, może potrzeba czasu, żeby się przestawiły
), a na to chyba kamasutra nie pomoże, a poza tym chyba zsikałabym się ze śmiechu
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
ja tez zsikalabym sie ze smiechu. Kiedys bylam (przypadkiem) na lekcji tanca erotycznego...ze sie tanczy wokol krzesla i seksownie zdejmuje ciuszki...tiaaa...jakbym miala tak tanczyc przed mezem to juz widze jego i swoja mine i jego akcje w stylu: "to ja tez zakladam 3 pary galotow i skarpetki na glowe i potancze z toba"
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
vertigo wrote:Ale on daje radę w sensie fizycznym
tylko fizjologicznie jest gorzej (a może nie - może to jednak jest fizjologia, może jego jądra są przyzwyczajone do produkowania takiej ilości nasienia, żeby dał radę 2x w tygodniu a nie 4x w tygodniu, może potrzeba czasu, żeby się przestawiły
), a na to chyba kamasutra nie pomoże, a poza tym chyba zsikałabym się ze śmiechu
Mojemu sie tez poprawilo jak przestal pic piwo. W sensie ilosciowo i checiowo.
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:Polecam najprostszy sposob na swiecie na poczatek picie wody przed stosunkiem
Mojemu sie tez poprawilo jak przestal pic piwo. W sensie ilosciowo i checiowo.
mój nie pije alkoholu, bardzo rzadko mu się zdarza
wody pije dużoale może szklanki przed to niekoniecznie
a może nie liczy się ilość tylko jakość? Może w tych 2 ml jest tam tyyyyyllllllleeeeee plemników, że nie warto rozcieńczać?muszę się jakoś pocieszać, nie miałam dotąd trudności z zachodzeniem w ciąże i wolałabym jednak, żeby ta przeszkoda nie doszła
laila_25 wrote:Plamienie tylko tyle co było wczoraj. Teraz nic nie ma ustalo. Test ujemny. Jestem zawieszona w niepewności.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Jak ja mojemu spuszcza z krzyża po długim czasie.. To fuj. Takie gluty. A jak się pokamy codziennie to czasem jest tak mało że oskarżam go o udawanieFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
vertigo wrote:mój nie pije alkoholu, bardzo rzadko mu się zdarza
a może nie liczy się ilość tylko jakość? Może w tych 2 ml jest tam tyyyyyllllllleeeeee plemników, że nie warto rozcieńczać?muszę się jakoś pocieszać, nie miałam dotąd trudności z zachodzeniem w ciąże i wolałabym jednak, żeby ta przeszkoda nie doszła
ja myślę, że 2 ml to wcale nie tak mało... w tych 2 ml na pewno są miliony plemniorówtakże ten... bzykajcie się ile możecie i dajecie radę a jak ma zaskoczyć to nawet z 0,5 ml zaskoczy
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Moj malz tez przy czestych stosunkach tak mial polecam na poprawe nasienia orzechy brazylijskie i duza ilosc cynku zwiekszy ich ruchliwosc05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
aniołek 01.02.2016r -
ruda9215 wrote:Jak ja mojemu spuszcza z krzyża po długim czasie.. To fuj. Takie gluty. A jak się pokamy codziennie to czasem jest tak mało że oskarżam go o udawanie
mój też po dłuższej przerwie ma takie glutki i nieraz jest taka lekko żółta...bleee... jak teraz jestem w ciąży i on ma chcicę (ja też oczywiście, ale do środka tam na dół na razie mu nie daję włożyć) to jest dużo, ale nie fajna ta sperma. A jak bzykaliśmy się częściej przy staraniach to było trochę mniej, ale już płynna, biała, bez glutów żadnych
Przepraszam za niesmaczny opis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:26
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
ruda9215 wrote:Jak ja mojemu spuszcza z krzyża po długim czasie.. To fuj. Takie gluty. A jak się pokamy codziennie to czasem jest tak mało że oskarżam go o udawanie
Ty no ja też tak mam, patrzę kątem oka czy mnie czasem nie porabiaale reszta się jakby zgadza - pulsowanie jest, stękanie jest, nosz kurczę chyba nie da się tak udawać
Dam mu jakieś witaminki z cynkiem, powiem że to magnez na stresi flegaminę mu dam. Orzechów pewnie nie zje, ale poszukam - orzechy nawet łatwiej przemycić niż tabletki
sy__la lubi tę wiadomość
sy__la wrote:ja myślę, że 2 ml to wcale nie tak mało... w tych 2 ml na pewno są miliony plemniorów
także ten... bzykajcie się ile możecie i dajecie radę a jak ma zaskoczyć to nawet z 0,5 ml zaskoczy
no 2ml to tak na okomoże i mniej
ale to zdanie jest dla mnie wystarczająco budującesy__la lubi tę wiadomość
Vertigo podobno są takie historie i ciąże ze stosunków takich nie do końca, które się nie kończą w środku.. że niby facet wychodzi przy wytrysku, ale np. jest mu tak dobrze, że wyjdzie za późno i kilka kropelek się dostanie do środka i ..... chyba można zaciążyć?! jak sądzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:36
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Vertigo podobno są takie historie i ciąże ze stosunków takich nie do końca, które się nie kończą w środku.. że niby facet wychodzi przy wytrysku, ale np. jest mu tak dobrze, że wyjdzie za późno i kilka kropelek się dostanie do środka i ..... chyba można zaciążyć?! jak sądzicie?
no podobno, podobno mogą być plemniki w preejakulacie, ale to chyba jakoś tam nie zostało do końca udowodnione; mojej sąsiadki córka jest z takiego właśnie niedokończonego stosunku - ich zdziwienie, gdy 2 miesiące po porodzie dowiedziała się że jest w ciąży.... mają dzieci z jednego rokuCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...