WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo, nie wiem czy to mogloby by pomoc, ale moze zaaplikowalabys mezowi flegamine (syrop) ? To nie zwiekszy objetosci, ale rozrzedzi...moze taki efekt tez jest zadowalajacy.
    A moze po prostu wezcie w ruch ksiazke o kamasutrze, albo Ty zaskocz meza gorsetem ze skory...mnie takie akurat sprzety smiesza i nie umialabym w tym czuc sie sexy...

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkich pomyslnych wizyt :)) ciesze sie ze wszystkie groszki i wieksze szkrabki maja sie tip-top:))

M@linka, Elaria lubią tę wiadomość

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Vertigo, nie wiem czy to mogloby by pomoc, ale moze zaaplikowalabys mezowi flegamine (syrop) ? To nie zwiekszy objetosci, ale rozrzedzi...moze taki efekt tez jest zadowalajacy.
    A moze po prostu wezcie w ruch ksiazke o kamasutrze, albo Ty zaskocz meza gorsetem ze skory...mnie takie akurat sprzety smiesza i nie umialabym w tym czuc sie sexy...

Ale on daje radę w sensie fizycznym ;) tylko fizjologicznie jest gorzej (a może nie - może to jednak jest fizjologia, może jego jądra są przyzwyczajone do produkowania takiej ilości nasienia, żeby dał radę 2x w tygodniu a nie 4x w tygodniu, może potrzeba czasu, żeby się przestawiły ;) ), a na to chyba kamasutra nie pomoże, a poza tym chyba zsikałabym się ze śmiechu ;)

Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D ja tez zsikalabym sie ze smiechu. Kiedys bylam (przypadkiem) na lekcji tanca erotycznego...ze sie tanczy wokol krzesla i seksownie zdejmuje ciuszki...tiaaa...jakbym miala tak tanczyc przed mezem to juz widze jego i swoja mine i jego akcje w stylu: "to ja tez zakladam 3 pary galotow i skarpetki na glowe i potancze z toba"

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    Ale on daje radę w sensie fizycznym ;) tylko fizjologicznie jest gorzej (a może nie - może to jednak jest fizjologia, może jego jądra są przyzwyczajone do produkowania takiej ilości nasienia, żeby dał radę 2x w tygodniu a nie 4x w tygodniu, może potrzeba czasu, żeby się przestawiły ;) ), a na to chyba kamasutra nie pomoże, a poza tym chyba zsikałabym się ze śmiechu ;)
    Polecam najprostszy sposob na swiecie na poczatek picie wody przed stosunkiem :P
    Mojemu sie tez poprawilo jak przestal pic piwo. W sensie ilosciowo i checiowo.

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 wrote:
    Gratuluje wszystkich pomyslnych wizyt :)) ciesze sie ze wszystkie groszki i wieksze szkrabki maja sie tip-top:))
    Kochana a jak u ciebie?

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Kochana a jak u ciebie?
    Plamienie tylko tyle co było wczoraj. Teraz nic nie ma ustalo. Test ujemny. Jestem zawieszona w niepewności.

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 wrote:
    Polecam najprostszy sposob na swiecie na poczatek picie wody przed stosunkiem :P
    Mojemu sie tez poprawilo jak przestal pic piwo. W sensie ilosciowo i checiowo.

mój nie pije alkoholu, bardzo rzadko mu się zdarza
    wody pije dużo :) ale może szklanki przed to niekoniecznie :)
    a może nie liczy się ilość tylko jakość? Może w tych 2 ml jest tam tyyyyyllllllleeeeee plemników, że nie warto rozcieńczać? ;) muszę się jakoś pocieszać, nie miałam dotąd trudności z zachodzeniem w ciąże i wolałabym jednak, żeby ta przeszkoda nie doszła :(

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 wrote:
    Plamienie tylko tyle co było wczoraj. Teraz nic nie ma ustalo. Test ujemny. Jestem zawieszona w niepewności.
    To widze ze mamy podobnie. Ja dalej nie mam @ czuje ze mam mokro i nie wiem co dalej czy robić test czy poczekac.

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • ruda9215 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja mojemu spuszcza z krzyża po długim czasie.. To fuj. Takie gluty. A jak się pokamy codziennie to czasem jest tak mało że oskarżam go o udawanie ;D

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• sy__la Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    a może nie liczy się ilość tylko jakość? Może w tych 2 ml jest tam tyyyyyllllllleeeeee plemników, że nie warto rozcieńczać? ;) muszę się jakoś pocieszać, nie miałam dotąd trudności z zachodzeniem w ciąże i wolałabym jednak, żeby ta przeszkoda nie doszła :(

ja myślę, że 2 ml to wcale nie tak mało... w tych 2 ml na pewno są miliony plemniorów ;) także ten... bzykajcie się ile możecie i dajecie radę a jak ma zaskoczyć to nawet z 0,5 ml zaskoczy :)

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:

Moj malz tez przy czestych stosunkach tak mial polecam na poprawe nasienia orzechy brazylijskie i duza ilosc cynku zwiekszy ich ruchliwosc

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    kiedys OF podpowiadal o kawie przed stosunkiem :P

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda9215 wrote:
    Jak ja mojemu spuszcza z krzyża po długim czasie.. To fuj. Takie gluty. A jak się pokamy codziennie to czasem jest tak mało że oskarżam go o udawanie ;D

mój też po dłuższej przerwie ma takie glutki i nieraz jest taka lekko żółta...bleee... jak teraz jestem w ciąży i on ma chcicę (ja też oczywiście, ale do środka tam na dół na razie mu nie daję włożyć :D) to jest dużo, ale nie fajna ta sperma. A jak bzykaliśmy się częściej przy staraniach to było trochę mniej, ale już płynna, biała, bez glutów żadnych :P Przepraszam za niesmaczny opis :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:26

Aniołek 7t5d [*]
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda9215 wrote:

Ty no ja też tak mam, patrzę kątem oka czy mnie czasem nie porabia ;) ale reszta się jakby zgadza - pulsowanie jest, stękanie jest, nosz kurczę chyba nie da się tak udawać ;)

Dam mu jakieś witaminki z cynkiem, powiem że to magnez na stres ;) i flegaminę mu dam. Orzechów pewnie nie zje, ale poszukam - orzechy nawet łatwiej przemycić niż tabletki

sy__la lubi tę wiadomość

• vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sy__la wrote:
    ja myślę, że 2 ml to wcale nie tak mało... w tych 2 ml na pewno są miliony plemniorów ;) także ten... bzykajcie się ile możecie i dajecie radę a jak ma zaskoczyć to nawet z 0,5 ml zaskoczy :)

no 2ml to tak na oko ;) może i mniej
    ale to zdanie jest dla mnie wystarczająco budujące ;)

sy__la lubi tę wiadomość

• annak Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czytam tę Waszą wymianę zdań o mężach i mogę tylko jedno powiedzieć: kocham Was! :-D

Magdzia88, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• sy__la Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo podobno są takie historie i ciąże ze stosunków takich nie do końca, które się nie kończą w środku.. że niby facet wychodzi przy wytrysku, ale np. jest mu tak dobrze, że wyjdzie za późno i kilka kropelek się dostanie do środka i ..... chyba można zaciążyć?! jak sądzicie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:36

Aniołek 7t5d [*]
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Dziewczyny, czytam tę Waszą wymianę zdań o mężach i mogę tylko jedno powiedzieć: kocham Was! :-D

no a Twój jak ma/miał? :P co zaobserwowałaś?

Aniołek 7t5d [*]
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sy__la wrote:
    Vertigo podobno są takie historie i ciąże ze stosunków takich nie do końca, które się nie kończą w środku.. że niby facet wychodzi przy wytrysku, ale np. jest mu tak dobrze, że wyjdzie za późno i kilka kropelek się dostanie do środka i ..... chyba można zaciążyć?! jak sądzicie? :)

no podobno, podobno mogą być plemniki w preejakulacie, ale to chyba jakoś tam nie zostało do końca udowodnione; mojej sąsiadki córka jest z takiego właśnie niedokończonego stosunku - ich zdziwienie, gdy 2 miesiące po porodzie dowiedziała się że jest w ciąży.... mają dzieci z jednego roku ;)

‹‹ 973 974 975 976 977 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ