Zasniad groniasty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJoggy wrote:Malina23 Jak tam u Ciebie? Wszystko oki ?
i martwią mnie delikatne plamienia co parę dni..
a jak u Ciebie? robiłas badania? -
Butterfly23 wrote:Wiem ze nie macie wiedzy lekarskiej… Może zle sformułowałam pytanie. Chodziło mi czy któraś z Was miała łyżeczkowanie po poronieniu.
-
Wioleta91 wrote:Ja miałam tydzień temu. Najpierw tabletki, mimo że urodziłam po nich to i tak miałam łyżeczkowanie że względu na obfite krwawienie. Dziś mam USG,czekam jeszcze na wyniki histopatologiczne 🥺
Dawaj znać co i jak. Ja byłam dziś odebrać betę. 14 dni po poronieniu- 193. Czytając o tym zaśniadzie spodziewałam się bety w tysiącach 🙈 na szczęście jest niska i mam nadzieję, że jak najszybciej spadnie 😍03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Malina23 wrote:u mnie narazie bez zmian, czekam na kolejną wizytę, jeszcze 2 tygodnie. Niestety strach jest zbyt duży, żeby cieszyć się z obecnego stanu
i martwią mnie delikatne plamienia co parę dni..
a jak u Ciebie? robiłas badania?
Jakos sie nie zabrałam za to… jednak narazie odpuszczam te starania nie są na moje nerwy🙁😵💫 Takze w tym miesiacu luz 😅🌸 -
Hej dziewczyny. Jakie miałyście wyniki bety przy zaśniadzie groniastym?
Mi pierwszy raz zbadali jak odebrałam wynik histopatologiczny i wynosiła 193. 14 dni po poronieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2023, 18:24
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Hej dziewczyny. Jakie miałyście wyniki bety przy zaśniadzie groniastym?
Mi pierwszy raz zbadali jak odebrałam wynik histopatologiczny i wynosiła 193. 14 dni po poronieniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Butterfly23 wrote:Wiem ze nie macie wiedzy lekarskiej… Może zle sformułowałam pytanie. Chodziło mi czy któraś z Was miała łyżeczkowanie po poronieniu.
-
Butterfly23 wrote:Dawaj znać co i jak. Ja byłam dziś odebrać betę. 14 dni po poronieniu- 193. Czytając o tym zaśniadzie spodziewałam się bety w tysiącach 🙈 na szczęście jest niska i mam nadzieję, że jak najszybciej spadnie 😍
-
Patrycjaw wrote:Proszę napiszcie mi jeśli możecie, ile czasu kontrolowałyscie betę po zabiegu i w jakich odstępach?
Ja mierzyłam betę tylko jak się dowiedziałam o ciąży i 48h po. Nie zbadali mi bety jak się zgłosiłam do szpitala na wywołanie poronienia. W dniu odebrania wyniku- zaśniad niekompletny miałam betę 193. Po tygodniu 50 i po 5 dniach 5. A miesiączkę dostałam dzień przed sprawdzeniem tej ostatniej bety.
Ja nie miałam łyżeczkowania, tylko wywołane poronienie tabletkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2023, 10:10
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Ja mierzyłam betę tylko jak się dowiedziałam o ciąży i 48h po. Nie zbadali mi bety jak się zgłosiłam do szpitala na wywołanie poronienia. W dniu odebrania wyniku- zaśniad niekompletny miałam betę 193. Po tygodniu 50 i po 5 dniach 5. A miesiączkę dostałam dzień przed sprawdzeniem tej ostatniej bety.
Ja nie miałam łyżeczkowania, tylko wywołane poronienie tabletkami.