Zasniad groniasty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJoggy wrote:Wyliczyłas sobie ktory to tydzien? Jutro masz lekarza?
z apki wychodzi 6tc+0, ale właściwie to nie wiem jak dokładnie wyglądał ten mój cykl, nie robiłam żadnych testów owu. Od zabiegu miałam wahania cykli od 26 do 34 dni. Chociaż obstawiam, że ovu byla w okolicach 13-15 dc, więc powinno się zgadzać z apką. Lekarz dzisiaj, stres osiągnał taki poziom, że ciężko na czymkolwiek się skupic ;( -
nick nieaktualnyJoggy wrote:Kurczę powiem Ci że aż za bradzo…🙈 Moj mozg nie moze odpuscic czasem ani chwili żeby nie myslec czy mam jakies objawy. Piersi od zawsze mam nabrzmiale na kazdą miesiączke, a teraz to odrazu sobie wyobrażam” o moze to ciaza moze sie udalo!” Mimo ze cholerka wiem ze co miesiąc mnie okropnie bolą😆
I tak walcze ze sobą… jak mnie tylko coś zakłuje, brzuch wzdęty odrazu… mysle jedno! 😫😅 Nie chcialabym sie doszukiwac, ale nie moge wygrac ze samą sobą🙁
A moim pierwszym objawem było uczucie zimna, które trwało z tydzień.
Wytrwaj jeszcze parę dni! -
Malina23 wrote:z apki wychodzi 6tc+0, ale właściwie to nie wiem jak dokładnie wyglądał ten mój cykl, nie robiłam żadnych testów owu. Od zabiegu miałam wahania cykli od 26 do 34 dni. Chociaż obstawiam, że ovu byla w okolicach 13-15 dc, więc powinno się zgadzać z apką. Lekarz dzisiaj, stres osiągnał taki poziom, że ciężko na czymkolwiek się skupic ;(
-
Malina23 wrote:hehe jak ja to dobrze znam, wszystkie objawy wskazywały na ciąże, im bardziej staralam się tą mysl oddalic tym w wiekszą paranoję popadałam. Właściwie to juz w styczniu zaczynałam miec objawy, chociaż szanse na ciąże były marne, ale głowa juz zaczęła wariowac;p
A moim pierwszym objawem było uczucie zimna, które trwało z tydzień.
Wytrwaj jeszcze parę dni!
Planowo chciałam testowac w poniedziałek, ale ciało mi juz mowi ze nic z tego nie mam zadnych objawow jedynie ból piersi i bol krzyza- a to standard. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoggy wrote:No ale i tak w zaden aposob nie zareagujesz bo Nasz kraj na to nje pozwala wiec itak pozostaje czekac… No a Lekarz co ogolnie Ci powiedzial?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny