Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
myssss wrote:Cześć Dziewczyny, witam się ze szpitala. Dzisiaj na wizycie lekarz stwierdził że nie ma sensu dzidziusia trzymać dalej w brzuchu że względu na moje ciśnienie i cukrzycę ciążowa i że wywolujemy poród. Dzisiaj zrobili mi ktg, jutro decyzja co dalej. Boję się jak cholera. Podobno indukcja bardziej boli... Nastawilam się na czekanie na poród w domu i chciałam żeby wszystko było naturalnie ;(
izulala lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
izulala wrote:DZIEWCZYNY!!!! wynik prawidłowy!!! JUPPPPIIII!!! chyba sie dzisiaj napiję ze szczescia hehehahahaahha piwka bezalkoholowego oczywiscie straszne to bylo oczekiwanie!!! zaraz mailem dostane caly wynik bo tylko wiem, ze prawidłowy!!! DZIEWCZYNY!!!! padlam!!! JESTEM taka szczesliwa!!!!! JUPPPIIII!!!!
Joana33 u Ciebie tez bedzie dobrze zobaczysz, tylko niepotrzebne nerwy!!!!!!!!!izulala lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
izulala wrote:mam takie wyniki
trisomia 21 1: 169354
trisomia 18 1:470692765
trisomia 13 1: 207824243
Teraz jak to ja się zastanwiam czy nie za niski ten wynik w trisomi 21... chyba, że już oszalałam co????izulala lubi tę wiadomość
[/link]
Michcia wrote:Przez pierwszy miesiąc młoda byla dokarmiana mm, a właściwie karmiona 50/50. Teraz już tylko pierś. Planowałam karmić 6 miesięcy, ale zobaczymy jak będzie.
Właśnie wczoraj się z mężem zastanawialiśmy, jak teraz by zareagowała na mm, bo moje mleko z butelki je bez problemu, a teraz przy ząbkowaniu nawet chętniej, bo może sobie dziąsła drapać o butelkęizulala lubi tę wiadomość
[/link]
Michcia wrote:Haha, Misia, a długo się męczycie już? Widzisz coś na dziąsełkach?
Ja nie mogę ostatnio młodej paznokci obciąć, bo jak tylko ją chwytam za dłoń, ona się kurczy, przyciąga dłoń do paszczy i chaps! Moją rękę
A swoją drogą, z obcinaniem paznokci już mieliśmy różne perypetie[/link]
Michcia dzięki za upomnienie szkoda że nie macie do mnei jakiegos tel lub maila zeby mnie kopnac w tylek po prostu noooo
A tak wogole jak kolki u Oli????????
Pati a poczekaj az zacznie sie usmiechac...przepadniesz z kretesem:D
Misia chyba przegapiłam jakim wyginaniem głowki????
Alicjo no ja bym dużo dała żeby mój tak spał. On w dzień wogóle nie spi a sam też nie posiedzi niestety....zatem masz naprawdę cudowną spokojną córeczkę
na pytanie jak sylwestra to u znajomych z synkeim. Przespał o dziwo wszystko. A w domu to go chodzenie na palcach budzi hehehhe
Joanna33 rety mam nadziejez ze bol piersi minął i to nic powaznego
Izulala mi tez to chodzilo po glowie potem czy moze jednak trzeba bylo amnio ale w szpitalu jak lerzalam i lekarze slyszeli o nifty mowili ze jest pewny bo amnio tez nie daje 100% i licza ze kiedys bedzie na NFZ
pti on jest cudny
izulala lubi tę wiadomość
[/link]
Joana33 wrote:Dziewczyny! Dwie godziny temu przez telefon dowiedziałam się, że mój maluszek jest zdrowy! Testy NIfty wskazują, że nie ma ryzyka wysokiego.
Poryczałam się jak głupia.
Wiem, że do końca ciąży będzie mi to chodzić po głowie, bo wynik NIfty to 99% a nie 100% pewności jak w wypadku amniopunkcji. ALe już odchodzi dwutygodniowy niemal stres............
Dziękuję za słowa wsparcia!Joana33 lubi tę wiadomość
[/link]
nick nieaktualnyZazdroszcze lodów...ja wczoraj zjadlam jajko no i juz wiem na 100% ze go uczyła ;/ wiec znówjestem na iindyki pieczywie ziemniakach i chrupkach...marzę p jedzeniu...
Z główka ok to przygotowanie do obrotu
Mój mały dziś biedny bo spał godzinie do południa a teraz jedziemy do znajomych zasnął co prawda pprzed chwilą ale pewnie jak dojedziemy to się obudzi...ech i zapomnialam zjeść mojej bułki przed wyjściem...dobrze ze zabralam chrupki -
Ojej, Misi@, dzielna jestes z ta dieta. Kubus rano zrobil zielona kupe, wiec sie zastanawiam, czy cos mu zaszkodzilo,mam nadzieje, ze nie lody. Poki co jem jak zawsze, poza smazonym, cytrusami, orzechami, czosnkiem I cebula, zobaczymy, jak dalej bedzie.
-
Pati78 wrote:Ivi, co za szalona hurtownia wpisow! Mozesz mi podac jakis namiar, to Cie stukne nastepnym razem A jak Twoj facet, zaangazowal sie? Kryzys minal?
Animka, zai, jak sobie radzicie?Fistaszek, wzywam do odpowiedzi
facet tak zaangazował sie. ale nie tak jakbym chciala, niemniej narzekac tez nie moge[/link]
Pati78 wrote:Ojej, Misi@, dzielna jestes z ta dieta. Kubus rano zrobil zielona kupe, wiec sie zastanawiam, czy cos mu zaszkodzilo,mam nadzieje, ze nie lody. Poki co jem jak zawsze, poza smazonym, cytrusami, orzechami, czosnkiem I cebula, zobaczymy, jak dalej bedzie.
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek )))