Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Szotka wrote:jak sie uspokoje, to nadrobię wiadomosci!
Relacja ode mnie:
Wczoraj dostałam druga dawkę sterydów, ciagle jestem na pompie. Rano na ktg cały czas miałam skurcze (nie wiem, jakie wartości), ale brzuch non stop twardy. Na obchodzie sie lekarzowi to nie spodobało. No to zaprosili do badania.
Przed badaniem poszłam do łazienki i co ... Patrze, a na papierze galaretka wielkości pieciozlotowki w kolorze takim brązowymw płacz... Poszłam na samolot i powiedziałam lekarzowi, co widziałam w łazience, on bada - i mowi, no czop odchodzi. Rozwarcie na 1cm, szyjka od wczoraj skróciła sie z 22cm do 1cm. Dostałam turbo dawkę jakiegos leku rozkurczowego w tyłek i relanium na uspokojenie. Teraz walczymy o każda godzinę ... Zeby sterydy zdążyły w pełni zadziałać, czyli jeszcze jakieś 13h...
Kazali mi sie uspokoić, zeby nie pogarszać sytuacji. Mam wstawać tylko na siusiu.
Szotka! Trzymaj się dzielnie :-*
Ja sięnie odzywam ale zaglądam i sprawdzam co tu u Was i czy nie rozrabiacie za bardzo
Aha i do teraz się zastanawiam czy wypada mi potwierdzać realność Michci i nadal nie wiem!! Może lepiej nie ... w końcu to "matka załozycielka"więc takie potwierdzenie może zabrzmieć co najmniej dwuznacznie
Agness27, jusella, Pati78, izulala, Szotka lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Hej dziewczyny w poniedziałek idę pobrać krew na NIFTY i pozostanie czekać na wyniki.
Szotka zaciskam kciuki, zeby Iza, jak najdłużej siedziała w brzuszku. Wiem, że łatwo się mówi, ale.postaraj się nie stresować bo to nasila skurcze. Pamiętaj, że po odejściu czopa poród moze nastąpić nawet do kilku tygodni.
A wykupywalas fisha przy nifty?
I co się dzieje ze robisz nifty??
-
Agness27 wrote:A wykupywalas fisha przy nifty?
I co się dzieje ze robisz nifty??
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izabelo, ciocia Michcia mówi.
Nie spiesz się tak, pogoda kiepska, posiedź jeszcze trochę u mamy
Trzymam kciuki cały czas!Szotka, izulala, Kaśku, Pati78 lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
Szotka trzymam kciuki. A Ty moja droga imienniczko posiedz troszkę w brzusiu mamusi !!!!
Szotka lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
agatia wrote:Hej dziewczyny w poniedziałek idę pobrać krew na NIFTY i pozostanie czekać na wyniki.
Szotka zaciskam kciuki, zeby Iza, jak najdłużej siedziała w brzuszku. Wiem, że łatwo się mówi, ale.postaraj się nie stresować bo to nasila skurcze. Pamiętaj, że po odejściu czopa poród moze nastąpić nawet do kilku tygodni.
Ja czekam na wyniki Harmony. Mogę wiedzieć gdzie robiłaś badanue?
U mnue pappa wyszla zle ale przzez błąd laboratoryjny. Zamieszania kupe. Ale nie żałuję że zrobilam bo podobno przy pappie wychodza i falszywe wyniki negatywne i pozytywne.