Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
WYNIK POZYTYWNY!!!!!!!!!! NIC Z NIEGO NIE ROZUMIEM no ale grunt że napisane że pozytywny....
kamciaelcia, Dzierzba, mmalibu, Agness27, izulala, Martynika, Vanili, IviQ lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
kamciaelcia wrote:Ciesze się razem z tobą i trzymam kciuki by z nereczkami było tylko lepiej
Bo dobrze zrozumiałam ze wynik dobry?
Kochana odezwij się. ..
Dobrygenetycznie.. wiec szperamy rozwojowo teraz...
jusella lubi tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Takie coś mam napisane:
"mikromacierz oligonukleotydowa całogenomowa – metoda badania
arr (1-22)x2, XY x1 PRAWIDŁOWY - wynik
Opis: Kariotyp męski, nie stwierdzono niezrównoważenia genomu w regionach znanych zespołów mikrodelacji/mikroduplikacji"
Ale w necie nic o tym nie pisząjusella, Martynika, IviQ lubią tę wiadomość
-
Jutro jadę do Łodzi na prywatną wizytę do prof. Szaflika - czyli tego co operuje płody.
On się dopatrzył poszerzonych miedniczek i przegrody w pęcherzu i MYŚLI o tych torbielach.... Kazał mi przyjechać na kontrolę jak będę miała wyniki amniopunkcji....
No więc jutro jadę. Jeśli stwierdzi że trzeba operować albo coś to zostaję w Centrum Zdrowia Matki Polki... A jak nie no to będziemy czekać dalej....Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Wiesz niestety na pewno nie będzie "taka to uroda" bo one są hiperechogeniczne i jeszcze pęcherz ma przegrodę...
Ja się MODLĘ by dało się operacyjnie raz dwa z tym uporać. By mógł zyć i rozwijać się jak inne dzieciaczki....Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
https://zapodaj.net/3ac0b77408470.jpg.html
sukieneczka na komunie dla Mojej córci:)
Agsha gratulacje prawidlowych wyników,oby tak dalej:)
Kamcia super wieści-na pewno bedzie dobrze uszy do góry:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 17:11
jusella, kamciaelcia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Agsha wrote:Jutro jadę do Łodzi na prywatną wizytę do prof. Szaflika - czyli tego co operuje płody.
On się dopatrzył poszerzonych miedniczek i przegrody w pęcherzu i MYŚLI o tych torbielach.... Kazał mi przyjechać na kontrolę jak będę miała wyniki amniopunkcji....
No więc jutro jadę. Jeśli stwierdzi że trzeba operować albo coś to zostaję w Centrum Zdrowia Matki Polki... A jak nie no to będziemy czekać dalej....
Ciekawe co ci powie... Bądźmy dobrej myśli, najgorsze wykluczone. -
nick nieaktualny