Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane mam na razie tylko fish i jest ok - ale tego tez sie spodziewalam bo juz 2 miesiace temu mialam dobre nifty....
Czekamy wciaz na te mikromacierze...Agness27, IviQ lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha oby to nie było nic czego nie da się wyleczyć, z resztą sobie poradzicie. Może nie taki diabeł straszny? Byle byś szybko wiedziała co jest grane i lekarze pomogli dzieciątku. Życzę ci z całego serca pozytywnych wieści.
jusella lubi tę wiadomość
-
Dzis byłam na wizycie u gin i Wojtuś juz wazy 900g coraz większy kawaler rośnie:)
Przeplywy i serduszko tez w porządku:)
Dzis kupiłam w pepco mojej Córci niebieska sukieneczkę i do tego białe rajstopki w rozowe motylki i wstążki i do tego rozowa opaska ale będzie sie cieszyc jak zobaczy bo dzis u Babci nocuje:)jusella, IviQ, Pati78 lubią tę wiadomość
-
Agsha, środa juz jutro:D
malgorzataka widze odeszla. Niepotrzebnie sie pounosilyscie z malgorzatka wlacznie.. no coz konie ctematu
kamciaelcia . szkdoa ze samam musisz jechac. stres podwojny i nie ma kto cie wesprzeć. jedz z nami.... odpal tel i gadaj z nami. no i czekamy na info po wizyciekamciaelcia, mmalibu lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Kamciaelcia - taki nasz los... Najważniejsze, żeby dzieciaczki zdrowe były! I to jest dla nas największa nagrodą za wszystkie niedogodności i kłody, które na nas się zwalają
Abstrahując od tematu - dziś w 5-10-15 kurteczkę Szymciowi kupiłam (przecena z 120 na 60 zł - teraz jest właśnie wyprzedaż kurtek) i ciesze się jak głupia bo Tatuśkowi się podobała ale przystopowałam go trochę bo 120 zł to trochę za dużo - teraz akurat przyjeżdża na tydzień to się zdziwi, że kurtunia jest
agatia, Pati78, IviQ lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Jusella ale piękna kurteczka
uwielbiam 5-10-15
Agatia teraz w 5-10-15 karty klubowe dają i po rejestracji dostajesz zniżkę 30 % na ciuszki (do wykorzystania przez miesiąc) i dodatkowo punkty zbiera się 10 zł = 1punkt. Jak uzbiera się 30 punktów to 30 zł rabatu masz na zakupy powyżej 30 zł (czyli za każde 300zł wydane 30zł rabatu jest).
Wcześniej często kupowałam ciuszki dla siostrzenic Tatuśka i nikt nie proponował mi karty a ostatnio też jakaś bluzeczkę kupowałam więc sądzę, że to od niedawna i piszę jakbyś nie wiedziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 23:59
Agness27 lubi tę wiadomość