Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciłam z przedszkola myślałam że wrócę w połowie drogi po auto
junior tak się ułożył że co krok to myślałam że po nogach mi poleci wrrrrr w dodatku nie miły był ucisk z lewej strony.
Ale rozchodzilam pobujalam go i doszłam.
Rano pogadalo a teraz robi się skwar
Zaszłam do sklepu po zakupy miałam kupić rybę oczywiście kupiłam wszystko a ryby zapomniałam
Kupie jutro albo wieczorem pójdę do sklepu jak mąż wróci z pracy przy okazji Spale cukry kolacyjne.
Dzisiaj po obiedzie 123:-(
Tak chyba dziś dzień.....
Martta bardzo Ci współczuję czytając posta aż sama pośladki spielam
Tule cie kochana
Sama bym się rozryczala!!!!
Bol okropny nawet nie można nic przeciwbólowego wziąść wrrrrr
Życzę Ci żebyś nie musiała już tego przechodzić może nie będzie trzeba jeszcze raz nacinac teraz po porodzie niech robią co chcą bo w razie czego na ketonal pojedziesz.....
Odpoczywaj:-) -
nick nieaktualnyEiem Martta że nie ma jak ale liczę że jakoś pozycje dobra dla was sobie znajdziesz i odlecisz chociaż na chwilę by ochlonac po tych emocjach.
Wiem i domyślam się co to za bol bo moja mama ma hemoroidy i widziałam jak się chodzi z bólem a o siedzeniu już nie wspomnę. Straszne co nas spotyka.
Ja nóg nie mogłam dotknąć bo tak bolały żylaki a co dopiero tam!!!!!
Kamcia już się nie mogę doczekać
Cieszę się jak dziecko mam nadzieję że zus tylko mnie nie odwiedzi bo........ -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kamcia dzisiaj miałam oszukane gołąbki!!!!!
W słoiku były tylko dwa i to większe od wczorajszych
Zawiodłam się jak biedronka mnie oszukala chciałam mieć cztery gołąbki żeby sobie pojesz a tu dwa w słoiku ale byłam zła
Zawsze trafiłam 4 sztuki! !żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZjadłam właśnie loda Bajka
mniam
)
Kamcia ja myślę że dowiecie nie wpadną bo się boją takiej mądrej jak ty hihi
Albo wpadną z zemsty na ostatnią chwilę?ale wątpię.
Jakby mieli się mścic to już by dawno to robili.
A jak tam twoja sprawa? Kiedy ci wypłaca kasę? Sąd kazał jednorazowo oddać????
-
Sąd nie kazał im wypłacić tylko zmienił decyzję zusu (tak to się prawnie nazywa ). Chorobowe zapłacili w całości plus odsetki od pracodawcy (pewnie dlatego ze pracodawca źle policzył ). Za 2tyg wyrok się uprawomocni. Tyle jeszcze mają czasu na odwołanie. ..wiec okaże się czy kasę dadzą czy jednak się odwolaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 15:52
-
nick nieaktualnymartta wrote:Ja tez wypatruje wypłaty jak cudu hehe
Zabko a to wredna biedronka!
S gdzie dokładnie jedziecie? Ja mam urodziny w sobotę ale chyba nie poszaleje przez ten tylek nijak
Poszalejesz w domku:-)
Też tak można hihi
Jedziemy do Mielenka
Będę miała 50m do plaży.
To taka wioska koło Mielna.
Dużo ludzi nie ma na plaży i o to nam chodziło.
Na obiady będziemy jeździć do Milena może dam radę i będziemy chodzić na nogach spacerkiem bo corce bierzemy rower ale nie wiem czy dam radę.
Zobaczymy bo mi się marzy
Oby nie było skwarow i deszczow to będzie ok:-)martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sąd nie kazał im wypłacić tylko zmienił decyzję zusu (tak to się prawnie nazywa ). Chorobowe zapłacili w całości plus odsetki od pracodawcy (pewnie dlatego ze pracodawca źle policzył ). Za 2tyg wyrok się uprawomocni. Tyle jeszcze mają czasu na odwołanie. ..wiec okaże się czy kasę dadzą czy jednak się odwolaja
To jeszcze tydzień w niepewności?!
Chyba nie powinni się odwołać? Czy mają znowu swoją interpretacje paragrafu na to hahahah