Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorinka wierzę że tak się czujesz dlatego spytałam
Dlaczego na chwilę (jak gdzieś blisko) możesz wyjść.
Korzystaj kobieto . Ja nigdzie nie chodziłam i nie chodzę a czasami to wskazane dla oderwania się od monotoni.
Tyle że u mnie w domu ani ja ani mążniegdzie nie chodzimy my takie typy domowników wolimy sami
Teściowa wie co mówi??????? ahhahahh -
Ja dzisiaj na czczo 81, a na noc zjadłam pół grahamki i Grześka
Po śniadaniu 107 a zjadłam pół bułki z serem żółtym, parowke i 2 ogórki. A zaraz grapefruit bo owocka rzucili
Dorinko poczekaj na wynik po 2h. A robisz krzywą 3 punktową?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 08:55
-
nick nieaktualny
-
Dorinko, trzymamy kciuki. Rano ślad ketonow w moczu, cukry 93, ale nie wiem, czy to wiarygodny wynik, bo nad ranem się obudzilam głodna i, nie mierząc cukru, zjadlam dwie kromki chleba chrupkigo. Więc tak na czczo nie bylam. Ketony tylko zbadalam nad ranem. Dziś powtórzę zestaw kolacyjny, zobaczę jutro, jak będzie. Muszę też chyba więcej wody pic. 5l bym w siebie nie wcisnela nawet jakby doba trwala 48 godz. Ale spróbuję choć trochę zwiększyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na czczo 99...ech na wieczór już sobie funduje po 8j. insuliny
no nic. diablo uprzedzała że im wyższa ciąża tym tak sie bedzie działo ale damy rade.
Żabko wstrętna ta cola ale musiałam wypić. Dziś sie powstrzymujeja tam masło jem.
agatia mi śniadania nie służą
jutro mam zadzwonić do mojej fryzjerki czy sie jej miejsce zwolniło na czwartek to by mnie ścięła i zafarbowała. Mam tak świetną fryzjerke że u niej minimum miesiąc na ścięcie sie czeka. Zależy od miesiąca ale lekko nigdy nie jest.
-
Dorinka wrote:Agatia ale ja w życiu nie miałam takiego wysokiego wyniku ma czczo. Najwyzszy z krwi mialam 91, najniższy 68.
I moj gluko zawsze zawyzal a tu taki szok. To byl pomiar którego bylam zupełnie pewna i się nim nie przejmowalam
Więc po ciąży powinien cukier po posiłkach być lepszy niż w ciąży, a na czczo wyższy.
Ja po pierwszej ciąży miałam na czczo 99 a po 2h 77 albo 79. Na podstawie tego na czczo lekarka uznała, że to stan przedcykrzycowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 19:00
-
Dorinko, może to jednak jakaś pomyłka z tym na czczo wynikiem....
mąż będzie w domu za godzinę dopiero, z żalu zjadłam całkiem spory kawałek sernika, potem oglądam serial i wynik uwaga 110!Warto było szukać go po 3 biedronkach hehe
chociaż tyle fajnego dzisiaj....agatia, żabka04 lubią tę wiadomość