Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
ja podaję probiotyk i espumisan, tylko nie wszystko razem. Pytałam lekarkę, to Espumisan można bezpiecznie podawać tak długo jak jest potrzeba. U nas to naprawdę pomaga, bo wcześniej bardzo się męczył, nie mógł się odgazować.twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Witam się wreszcie bez ketonow, za to z cukrem 91. Jak nie o jedno, to o drugie muszę powalczyć. Któraś z Was pisała, że w ciąży rosną poposilkowe cukry, a na czczo maleją. U mnie zwykle problem z cukrami na czczo. Boję się trochę, jak to bedzie po porodzie, skoro mają być jeszcze wyższe.
-
nick nieaktualnyWitam się.
Ja nie dowierzam!
Na czczo 83/84/91 (tak wyszło że trzy razy się uklulam)
Czyli pół litra mleka nie zaszkodziło:-)
I grahamka z serkiem służy tfu tfu tfu
Kai Agatia ma taki problem jak nie cukry to ketony:-(
Ja już po śniadaniu.
Zaraz zbiorę córkę i pójdę do przedszkola a potem do piekarni po grahamki.
Żebym nie zapomniała Bajaderke kupić!!!!!
I sernika zjeść popołudniu bo mi się zepsuje:-( ważność mu się kończy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny prosze mi wyslac linka jak ta bajaderka wyglada i co tam sie znajduje bo nie wiem o czym piszecie a smaka robicie
Nawet opis Agatii nie pomoglTo jest jakis regionalny przysmak bo nie kojarzę zeby u mnie to było w sklepach.
Maz dzis jedzie do znajomego mechanika zeby zobaczyl co się zepsulo i ewentualnie naprawil. Trzymajcie kciuki zeby ro jakas pierdola i zeby szybko poszło.
I uwage...moj maly 5 minut temu zaczal robic kupe. Po 5 minutach nadal dorabia. Boje się otworzyc papmpersa!!!! -
Agatia brawo!
ja w końcu dojechałam do netto dzisiaj i zobaczymy czy mi ta grahamka tez posłuży. Ja dzisiaj na badaniach od rana, po drodze zakupy i wlaśnie wróciłam, zmęczona jakbym niewiadomo co zrobiła...
Zabko super że tak posłużyło i taki ładny wynik z rana -
nick nieaktualnyAgatia super ze nie masz ketonow.
I Liwia nie jest /nie będzie wczesniakiem!!!!
Ja pitole ale mam budyń z mózgu hahahha
Byłam w piekarni kupiłam kajzerki, grahamke i paczusie mini dla córki a Bajaderke zapomniałam!!!!!!!!!
Chyba sobie kartkę nakleje!!!!
Siedzę i się śmieje z siebie!!!
Martta ja kupiłam bułkę grahamke z piekarni. Do netto mam strasznie daleko.
Ja właśnie wróciłam z przedszkola i zakupów.
Pojechałam do Auchan kupiłam sałatę zrobię do mielonych z wołowiny że śmietana i ziemniaczkami.
Znalazłam leginsy na 3/4 przecenienia na 8zł to se wzięłam 3 pary i mamie też będą po domu i nawet sobie myślę że do szpitala zamiast ten wsiurskiej koszuli (tak w razie czego).
Zjadłam właśnie drugie śniadanie 250g sernika bo data ważności mu się kończy ale nie smakował mi tak jak wcześniej:-(
Przejadlam się???
Jestem tak zmęczona że mam ochotę iść spać
U mnie pochmurno pogoda do dumy nawet siapilo z ranka deszczem.
Dorinko trzymam kciuki aby to było blachostka a wyjazd jednak się udał
Domyślam się co to za big kupa:-(
-
nick nieaktualnyAgatia dobre, myślę że zauważy ale już widzę jak się nabija że mnie
Martta zjedz i nie dawaj nikomu:-)
Ja chyba mam lenia:-(
Z chęcią bym poszła do męża (śpi po nocce) na drzemke ale zaraz będzie chciał mnie molestowac.
Więc leżę w drugim pokoju junior wariuje w brzuch i się zastanawiam czy mam siłę wyprasowac prześcieradła bo wypralam te nowe co kupiłam ale tak mi się niechce.
I obiad muszę podszykowac.
Ale marudze...... -
nick nieaktualny
-
Zabko jestes w 34 tygodniu ciąży. Kiedy masz maruszic jak nie teraz
Juz niedługo i nie będziesz miala czasu na marudzenie
Ciekawe jak twoja córka bedzie soe zachowywac jak juniorek się na swiecie pojawiteraz ci czasem daje popalić i diabelek w nia wstepuje a ciekawe jak będzie dawala soboe rade z zazdroscia. U mojej kuzynki corka baaardzo zlw zniosla pojawienie sie dzisziusia w domu mimo ze sama bardzo chciala rodzeństwa. Co ona nie wyprawiala. Myslalam ze kuzynka w wieku 26 lat osiwieje całkowicie przez ta mala zlosnice. Mam nadzieje ze u ciebie będzie lepiej
Agatia to ja nigdy czegos takiego u siebie w okolicy nie widzialamżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorinka nie wiem jak to będzie.
Jakoś będę musiała temu stawić czoła wiem że będzie ciężko jeszcze teraz ten bunt jej ahhhhhhhh
Mam nadzieję że będzie ok tak jak córka mówi.
Dorinka tej Bajaderke nie kupisz w sklepie bardziej piekarnia czy cukiernia.
Umylam okap hihi bo patrzeć na niego nie mogłam, umylam czajnik bo jakiś taki brudny był hahaha i obrazem Ziemniaki,umylam sałatę i biorę się za kotlety mielone z wołowiny.
Nosi mnie a z drugiej strony bym leżała i spała.
Jak przygotuję obiad wezmę się za prasowanie:-)
Dużo nie mam więc pójdzie szybko:-)
Za 7 min podam wynik po sernika3:-)