Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj pierwszy raz przekroczyłam na czczo, szok. Ale to chyba dla tego że przed samym snem wypiłam trochę mleka bo mi ochoty narobiłyście
no i to było około 1 więc późno bardzo.
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Kai wogole nie widzialam takich rzeczy:) A szkoda bo spróbowała bym
Zabko no wlasnie po tych buntowych przebojach zaczęłam soe zastanawiać jak twoja cora z nowo sutuacja sobie poradzi.
Ale mam 2 kuzynke i powiem ci ze u niej super się syn pogodzil. Bardzo go angazowala do pomocy przy dzidziusiu i wszedzie go za to wychwalala a on dumny chodzil -
Moja bratowa robiła tak samo z córką. Jak się synek pojawił to młoda miała już dwa latka prawie i ciągle miała możliwość jej pomagać np przynieść pampersa itd. I młoda dumna jak paw chodziła że opiekuje się młodszym braciszkiem.
Dorinka lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Martta luksio wynik po grahamce
ja od kiedy je jem nie mam problemów z ketonami, bardziej się najadam połówką grahamki niż nawet 2 kromkami chleba i jakość kanapki jest inna
Czekam na USG, żeby ocenić wody i przepływy. Ale lekarze dzisiaj do bani, średnio fajni, więc pewnie dopiero od ginki jutro czegoś się dowiem.martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie córkę angażowałam od początku.
Poprosilam o zwolnienie szafek dla brata na ubranka (pomagała mi) , układała kremy , otwierała paczki od kurierów i układała gdzie chciała oczywiście ja potem w czasie jej nie obecności pozmieniałam troche, ubranka dla juniora pomagała wkładac do pralki jak i potem wieszać .
Nazwałam ją moja asystentka
Powiedziała że brat nie dosięgnie kremików do dupki a ona sobie podstawi krzesełko i mi poda.
Wydzieliła każdemu role tata wynosi kupy hahaha.
i zamierzam własnie ją angażować bardziej po porodzie przynieś, podaj i nakarm czy pogłaskaj.
W sensie żeby nie wzbudzić w niej jeszcze większego buntu.
Ale to się okaże w praniu.
Wyprasowałam .
Na dniach wypadało by się spakować do szpitala.
Martta szkoda że teraz nam pasuje ta bułka
Ale dobre i to chociaż na końcówce możemy sobie dogodzić
Agatia nie fajnie no ale jutro twoja gin edzie wiec może coś więcej się dowiesz?martta lubi tę wiadomość
-
Ja po USG łożysko stopień I/II, przepływy prawidłowe, wód przybyło nie ma zagrożenia małowodziem, ale ile nie wiem jutro się dowiem. Liwcia waży 2900-3000g, jest tydzień młodsza
nie wiem czy w takim razie cc się nie przesunie, ale tu nikt nic nie mówi za wczasu. W końcu decyduje szef wszystkich szefów.
W każdym razie moim obzarstwem w ostatnim tygodniu nie utuczylam córci cukramiDorinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabko ja też właśnie spaliłam cebulkę... szlak... ostatnią miałam
Żabko, ja tak się czułam jak miałam mega wysoki cukier, więc może asekuracyjnie pij dużo wody do pomiaru i trochę się poruszaj, bo zjadłaś na deser niezłą mieszankę...żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to macie inne powietrze a u mnie wisi w powietrzu jest bardzo nie przyjemnie.
Mąż też mówił że jakiś nie taki dzisiaj.
Kumpele spotkałam jak doszłam do przedszkola one też spiace, słabe.
Może ciśnienie?????
Ja to się nie zdziwie jak wywali mi cukry mój zajebisty nieświadomy stres.
Jutro ktg i wizyta:-) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny auto naprawione i my juz w drodze
Dobrze ze znajomy meza zrobil mu przysługę i ze część byla na stanie w sklepie
Domi u mnie taka sama pogoda jak u ciebie. A samopoczucie jak u ciebie Zabko ale brak mozliwosci drzemki niestety.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper Dorinko udało się
Yupiiiii
Miłego udanego wypadu życzę.
Bawcie się dobrze a ty wyluzuj mamuśka portki i zaszalej z mężem na całego skoro synus będzie miał opiekę
Tzn nie za bardzo bo na kacu synkiem się zająć będzie bardzo ciężko.
Dorinka lubi tę wiadomość