Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgusza tak wiem o co ci chodzi:-)
Ale jadła je o tej samej porze na obiad.
Wiem że mi służyły i dlatego wczoraj się zdziwiłem że wywalilo
A dziś to już mnie zaskoczyły
A teraz zgrzeszylam.
Kupiłam dziecku racuszki dla dzieci w lidlu i zjadłam dwa takie pyszne że cała paczkę bym zjadła.
Truskawek brak
A jutro robię plamka po węgiersku oby mi służył tak jak nad morzem:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKai dobrze ze mam insulinę bo wywalilo do 170! Ale 30min szybciej zjadłam knopersa więc jego też można byłoby się czepiać.
Tak jeszcze troszkę i będę mogła sobie pozwolić.
Najbardziej boję się o wagę hahahha Po porodzie oczywiście:-)Kai lubi tę wiadomość
-
Ja też już mężowi zapowiedziałam, że jak przestanę karmić Emusia to sobie odbiję wszystkie wyrzeczenia ostatniego czasu.. Tylko mimo wszystko ja się będę musiała trochę chociaż pilnować żeby się kwasicy nie dorobić..Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
nick nieaktualny
-
Naprawde jakoś cichutko.
Żabko co dzis tak mało sie udzielasz ? Stęskniłam sie
Na rozkręcenie troche rozmowy to powiem wam ze u mnie strasznie szaro dzis i ponuro. Ale mam to w nosie bo i tak siedzę w domu.
Przed chwila skończyłam rozpakowywać paczuszkę od gemini
Uwielbiam jak przychodzą takie fajne rzeczybo oprócz rzeczy aptecznych zamówiłam słodkie smoczki, dwa extra super gryzaki, przepiękny kocyk i poprostu leżę i sir cieszę nawet kuzwa z majątek poporodowych a co
żabka04, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdrenalina:-)
A brak mi czasu dzisiaj.
Męża mam w domu od rana bo chodzi na 18 do pracy cały tydzień to wiecie musiałam(wykorzystałam) potem stwierdziłam że nie mieszcze się w tobie i plecak więc muszę kupić torbę ale mąż jakąś wynalazł w szafie więc przepakowalam juniora.
Pójdę do szpitala z dwiema torbami turystycznymi hahahhaha
Ile wy torb mialyscie?????
Rano byłam w laboratorium.
Potem przyszedł listonosz i wręczył pisemne z ZUS że otrzymałam zasiłek rehabilitacyjny do dn. 23.09.2016 (termin porodu wg om 22.09.2016).
Więc jutro muszę jechać do zakładu pracy i pokazać ten papierek bo należy mi się wyrównanie i normalnie kasa do dnia porodu.
Potem już macierzyński
Jutro też mam biegania.
Zakład pracy,odebrać wyniki,ktg i wizyta u gina.
A cukry od rana super.
Dziś na obiad zrobiłam placki po węgiersku.
Zjadłam dwa placki ziemniaczane i podałam tym sosem i zrobiłam surówke z buraków czerwonych pobilam własnym kompotem z jabłek a cukry 98/102!!!!!!
Ale miałam banan na gębie:-)
Wierzę że się cieszysz do majtek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:09
adrenalina lubi tę wiadomość
-
Adrenalina teraz cieszysz się z majtek, potem będziesz zachwycać się kupą dziecka:-P
Tak to.jest:-)
Ząbko, ja.miałam jedną torbę taką małą jak się bierze do samolotu jako bagaż podręczny plus mała siatka z wodą, pampersami, poduszką i ubraniem męża na zmianę
Ale ja dla młodego musiałam mieć tylko pampersy i chusteczki, resztę dawał szpital
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:57
żabka04, adrenalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny