Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj gin. mi opowiadała, jak ostatnio mąż pacjentki był przy porodzie i fiknął całkiem na początku jak zakładali wenflon hahahah. Śmieszne to, chociaż fiknął tak, że spadł na szklane drzwi z łazienki która przynależny do sali porodowej i całe drzwi się rozbiły. My tu musimy rodzić, a oni padają przy takim czymś hehe
Dominika89 lubi tę wiadomość
-
Wiolad cukier 97. Wierzysz???? Ja jestem w szoku, zjadlam pół paczki tych ze szpinakiem czy czymś takim zielonym. Teraz poprawiam popcornem
I proszę mi sie tu nie umawiać na jakies schadzki bo ja z tego końca świata nie dojadę a chyba by mi serce pękło jakbyście sie spotkały beze mnie
Heleneczka mi te nogi nie pchnął tylko jedna na wewnętrznej czesci uda byla taka lekkl sina. Rano jest ok ale na wieczór jak pochodze to te żyły mi troche na wierzch wychodzą. Ja ogolnie mam zylaste cialo, przezroczystą skórę i moze dlatego tak sie dzieje. -
nick nieaktualnyCiekawa jestem, jak tam Kredka po pierożkach, normalnie mam presję, bo jak jej cukier wywali, to będzie poniekąd moja wina
O kuźwa, Kredka, tak się cieszę, że posłużyły te pierożkiA smaczne chociaż? Te zielone są ze szpinakiem i serem ricotta. Dla mnie na ostatnim miejscu, na pierwszym z łososiem, na drugim z grzybami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 21:33
-
Ja jadłam dziś te pierożki i po 1h20min było 118. Przegapiłam sobie pełną godzinę. Pewnie było ponad 120 ale były pyszne i pojadłam do syta
Dziś pierwszy raz beczałam nad glukometrem. Zjadłam owoce po których zawsze było ok, a tam ponad 140. Mierzyłam 3 razy. No i się rozbeczałam. Co jak co ale owoce uwielbiam i było by mi bardzo trudno z nich zrezygnowaćjutro zjem mniej i zobaczę jaki będzie efekt
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyElaria wrote:Miałam na myśli takie pierożki z biedronki:
Najbardziej lubię z łososiem, potem z grzybami, prosciutto i na koniec ze szpinakiem i serem ricota. Jem pół paczki, więcej nie dam rady. Po prostu odgrzewam we wrzącej wodzie około 2 minut, po wyłożeniu na talerz dodaję łyżeczkę masła i posypuję tartym parmezanem, albo grana padano.
Są w chłodni, koło pierogów i naleśników. -
Kurde mogę zjeść tyle rzeczy i ok a tu nagle zwykła bułka i dupa
no niestety, ale po prostu więcej nic takiego nie zjem
zobaczę co będzie w związku z tym na czczo ehhh
i szczerze to spada bardzo wolno... wypiłam tyle wody pochodziłam 20 minut a tam 6 jednostek mniej. Co oni tam dodali to ja nie wiem hihi
-
Elaria ja nie lubie tunczyka za to te z grzynkami jakies takie mi sie zwykle wydają,jak w domu na swieta a te ze szpinakiem są takie smaczne mmmm... przed ciazą zjadalam calą paczkę
Dominika widac tak reagujesz na bialą mąkę. To samo masz przy makaronie... no ale raz w czas mozna. Ja po kebabie mialam 170 i zyje, wiec luuuz dziewczyno
A co do pierozkow to tak jak Elaria jadlam z maselkiem