Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Justice trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło z górki ! Mam nadzieje ze nie będzie tak zle:) fajnie ze już zobaczysz swojego dzidziusia
ja ciagle się zastanawiam kto tam u mnie mieszka, jak wyglada
Justice lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska super ze wszystko wrocilo do normy. U mnie bylo podobnie i pociesze Cie ze do konca ciazy juz bylo ok, takze trzymam kciuki zeby i u Ciebie tak bylo.
Spirit milo ze sie odezwalas, akurat ostatnio myslalam co tam u Ciebie.Princesska lubi tę wiadomość
-
Kredka jestes zakrecona jak i ja to normalne przy dzieciach
Ja poszlam do przedszkola i pytam syna co na obiad jadl i sprawdzam z rozpiska i mowie co ty mi tu sciemniasz a sie okazalo ze ja nie na ten dzien patrzylam bo i mi jeden gdzies uciekl
Justice jak tam sie masz Kochana ?? Odezwij sie jak bedziesz miala sile i czasczekamy na relacje :*
-
nick nieaktualny
-
Kredka nieźle zakrecona jesteś
Dominika okropne jest to, że położna zamiast pomóc sxkodzi. Cieszę się, ze u Ciebie lepiej
Dla mnie głupota jest żywić dziecko według tabelek. Przeciez każde dziecko jest inne, inaczej sie rozwija, innej ilosci mleka potrzebuje. Myślę, ze gdybym karmiła mm robilabym tak jak wy
Kredka mi też rośnie mały king-kong. U nas też ciuszki 68. Jak koleżanka to usłyszała, to za głowę się lapala, bo jej maluch na roczek nosił 74 hehe.
Justice jestem z Tobą myślami i czekam na Twoją krusxynke. Dotrwalad dxielna kobito gratuluje
-
Justice trzymam kciuki
Wczoraj moje dziecko miało kryzys tożsamości i cały dzień był na nie. Nic się jej nie podobało i nazwałam ja małym wymuszaczem bo na rękach cudowne ozdrowieniei przyszła 21 i zasnęła w końcu obudziła się o 4 i o 7 aa teraz śpi na mnie
wczoraj nie był jej dzień może dziś będzie lepiej
a w ogóle to zauważyłam że ona jak płacze bo ja coś boli to ma inną minę a jak płacze bo jej źle i smutno i chce się przytulic to robi taka podkowke i wygląda jak mały miśach te dzieci
-
Justice pewnie w trakcie cc.
Też miałam cukrzycę na insu. Cukier i aceton mierzyłam do końca, pierwsza tego dnia poszłam na cc (drugie już). Cięcie wspominam super i dochodziłam do siebie błyskawicznie, dużo szybciej i lżej niż po pierwszym cc.mamania