X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • Princesska Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło z górki ! Mam nadzieje ze nie będzie tak zle:) fajnie ze już zobaczysz swojego dzidziusia :) ja ciagle się zastanawiam kto tam u mnie mieszka, jak wyglada :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3jvzj44jvrh76fpf.png
    ❤ Synek Aleksander ❤
    2 cs - szczęśliwy :)
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Princesska super ze wszystko wrocilo do normy. U mnie bylo podobnie i pociesze Cie ze do konca ciazy juz bylo ok, takze trzymam kciuki zeby i u Ciebie tak bylo.

Spirit milo ze sie odezwalas, akurat ostatnio myslalam co tam u Ciebie.

Princesska lubi tę wiadomość

96xftgp.png
  • Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice jestem z Toba myslami i trzymam mocno kciuki nic sie nie boj druga cesarka jest latwiejsza. Jeszcze chwila i bedziesz tulic malenstwo badz dzielna!! ;*

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice dzis Twoj ostatni dzien mierzenia cukrow!!!!! Jak sie z tym czujesz? Pewnie dziwnie, co? ;-)

96xftgp.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masz... !!! To dzis juz 07.06 jeden dzien mi uciekl. Justice to Ty juz w szpitalu :-0

Trzymam kciuki kochana <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 11:08

96xftgp.png
  • Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka jestes zakrecona jak i ja to normalne przy dzieciach ;)

Ja poszlam do przedszkola i pytam syna co na obiad jadl i sprawdzam z rozpiska i mowie co ty mi tu sciemniasz a sie okazalo ze ja nie na ten dzien patrzylam bo i mi jeden gdzies uciekl ;)

Justice jak tam sie masz Kochana ?? Odezwij sie jak bedziesz miala sile i czas :) czekamy na relacje :*

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 00:35

Princesska, Nitka_lutowa lubią tę wiadomość

• Kredka123 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Juztice, czytalas swoj opis na suwaczku??? Moze jeszcze sie skusisz. Dzis dzien seksu ;-)

Princesska, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

96xftgp.png
  • Princesska Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice trzymam kciuki bardzo mocno! Jutro wielki dzień ❤️ Powodzenia

3jvzj44jvrh76fpf.png
    ❤ Synek Aleksander ❤
    2 cs - szczęśliwy :)
  • tini tini Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice -powodzenia. Trzymaj się - za kilka godzin zobaczysz maleństwo.

• julitk4 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.Widzę że Wy bardzo w temacie więc zapytam.Odebrałam wyniki krzywej,do wizyty jeszcze kilka dni,norm nie mam podanych a ciekawość zżera;p

na czczo 85
    po 1h 150
    po 2h 144

Będę wdzięczna za odpowiedź:)

• Kredka123 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julitk4 spokojnie, wszystko jest w porzadku. Ciesz sie slodkosciami w ciazy i niczym sie nie stresuj ;-)

96xftgp.png
  • Nitka_lutowa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice alez ciezka noc przed Toba 10000 mysli na minute pewnie:) ale zbieraj sily przydadza sie za chwile i to na dluuuugi czas wiec sie wyspij, ostatnia noc bez pobudki;) 3mam kciuki powodzenia;*

f2wle6ydavw81p8v.png
    f2wle6yd8ecbz5a5.png
  • Wiolad Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka nieźle zakrecona jesteś:-D
    Dominika okropne jest to, że położna zamiast pomóc sxkodzi. Cieszę się, ze u Ciebie lepiej :-)
    Dla mnie głupota jest żywić dziecko według tabelek. Przeciez każde dziecko jest inne, inaczej sie rozwija, innej ilosci mleka potrzebuje. Myślę, ze gdybym karmiła mm robilabym tak jak wy :-)
    Kredka mi też rośnie mały king-kong. U nas też ciuszki 68. Jak koleżanka to usłyszała, to za głowę się lapala, bo jej maluch na roczek nosił 74 hehe.
    Justice jestem z Tobą myślami i czekam na Twoją krusxynke. Dotrwalad dxielna kobito gratuluje :-)

74dix1hpmwypzcju.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice trzymam kciuki :)

Wczoraj moje dziecko miało kryzys tożsamości i cały dzień był na nie. Nic się jej nie podobało i nazwałam ja małym wymuszaczem bo na rękach cudowne ozdrowienie :) i przyszła 21 i zasnęła w końcu obudziła się o 4 i o 7 aa teraz śpi na mnie :) wczoraj nie był jej dzień może dziś będzie lepiej :)
    a w ogóle to zauważyłam że ona jak płacze bo ja coś boli to ma inną minę a jak płacze bo jej źle i smutno i chce się przytulic to robi taka podkowke i wygląda jak mały miś :) ach te dzieci :)

h4py1w9.png
  • mamania Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice pewnie w trakcie cc.

Też miałam cukrzycę na insu. Cukier i aceton mierzyłam do końca, pierwsza tego dnia poszłam na cc (drugie już). Cięcie wspominam super i dochodziłam do siebie błyskawicznie, dużo szybciej i lżej niż po pierwszym cc.

mamania
  • Wiolad Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika mój też ma takie dni, że odłożyć na dłużej się nie da. No cóż widocznie danego dnia potrzebuje wiecej bliskości. Trzeba to przetrwac u korzystać, bo za parę lat bwdziwmy same się prosić:-D

74dix1hpmwypzcju.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolad dlatego nie narzekam tylko oglądam tv z Hania na rękach a ona śpi no cóż tyle mojego :) :)
    Justice juz pewnie po i ma swojego maluszka :) aż mi się swój poród przypomniał :)

h4py1w9.png
  • E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, odkupię Siofor 850- jakby któraś miała na zbyciu. PRIV

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolad, ja wczoraj zwazylam swojego byczka... i juz 6600!!!!
    Ja nie wiem jak ja tą gondole będę wnosila na trzecie pietro heh

96xftgp.png
‹‹ 1580 1581 1582 1583 1584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ