Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:pamietasz smak?
Nic u nas nie pisali o Aachen. Tamten rejon ma też swoje archaiczne reaktory badawcze. Ciekawe, czy nie przeciek z jednego z nich. -
Dalile wrote:Kazio14, my chyba obie w marcu rodzimy?
Moja bratowa ostatnio rodziła w Lublinie. Mały miał mieć 3,5kg a wyszedł ponad 4,9. I podobno go wypychali (ona wąska w biodrach) i ona taka zadowolona... A swoją drogą co zrobić jak się dziecko zaklinuje w kanale? Podobno wtedy na cc za późno więc wtedy wypychają albo używają tych średniowiecznych narzędzi. Tego właśnie się boję że będę musiała się zgodzić na to bo nie będzie innego wyjścia...
Moja też miała mieć 2,950 a miała 3,450. Czyli idealnie o 0,5kg się pomylili. Więc jak na usg wyjdzie 3,5kg to i tak będę się bałaTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualny
-
Z synkiem pomiary jakoś się sprawdzaly
widać u mnie na suwaczku. A to i tak sukces bo przy ułożeniu posladkowym mniej to jest precyzyjne
Mam wyniki
Chyba nie jest najgorzej?
Tsh 2,86
Ft3 3,18 (norma lab 1,71-3,71)
Ft4 0,95 ( 0,70- 1,48)
Anty tpo < 0,16
-
nick nieaktualnyTsh troszke za wysokie jak na 1 trym max 2 powinno byc ale moj endo (zresztą kazdy do ktorego chodzilam w ciazy 1 i teraz) dąży do max 1,5
no i analogicznie ft4 masz za niskie powinno byc w gornej granicy. Nie jest zle oczywiscie ale moze byc lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 16:46
-
nie, przecieku nie ma, rozdają profilaktycznie, x lat temu znaleźli jakieś pęknięcia i gdyby się coś stało, to żeby ludzie mieli ten jod pod ręką, a póki co mają go nie łykać; to są normalne czynne elektrownie, mają je stopniowo wygaszaćCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Amus, nie wiem, czy Cię pocieszę, ale ja dziś też od rana mam ssanie nieziemskie - co chwilę, a to orzeszek, a to pesteczka z dyni i tak od rana. Aż dwa razy wychodziłam z domu, bo mnie tak łapska świerzbią... I przy podwieczorku zgrzeszyłam, zjadłam 22 g czekolady 70% i cukier 87... Chyba będę częściej grzeszyćTurkaweczka
-
nick nieaktualnychyba taki dzień
caly czas marze o lodzie. Magnum za mną chodzi, ale sie powstrzymuje bo nei jest wart tych wyrzutów sumienia heheh
jakos dziwnie sie czuje taka mega pełna na żolądku tak uciska... i szyjka mnie kłuje i do dupy ogolnieschizuje sie wczesniejszym porodem i przeraza mnie to ze dopeiro 28 tydzień.
tetno małej fajne na chwile miala 167 ale to pare sekund - nie lubi dopplera;) a potem w sumie 145-155 przez dluższy czas -
Mnie też bez przerwy coś uciska i kłuje mnie tam wewnątrz, ale tak już miewałam i nigdy nie zwiastowało to niczego złego. Ale też mnie to stresuje, zaraz mam czarne myśli, że szyjka się zacznie skracać, albo będzie się robić rozwarcie. Leżałam z dwiema babeczkami na patologii, ja byłam w 20 tc, one w 27 i obie miały rozwarcie, jednej zakładali szew, urodziła w 35 całkiem sporą córkę, bo ponad 3100 na tamtą chwilę.
Oj Magnuma też bym wtrząchnęła, nie powiem:D Ale bardziej to taka owsianeczka na mleku, z cynamonem i banankiem... Ech.
Mama gotuje "postny" bigos - bez śliwek, na chudym mięsku, to chociaż tyle będę miała od życia.Turkaweczka