Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego tak mnie cieszy ta pizza-po połowie 137 a po dwóch kanapkach mozna mieć podobnie
No i to taki niecodzienny grzeszek
Chyba nie mialam przekroczenia od 5tygodni(a mierze po wszystkim) zdarzylo się 139 i dzis 137 (norma jak byk)
Należy się czasami nagroda
Ale dziś apetytu zero...trudno -
Basiulka spróbuj innej pizzy. Mi w zależności od pizzerii i składników inne cukry wyskakują. A i dużo kapusty kiszonej lub ogórków zjeść przed i/lub pomiędzy jedzeniem pizzy
albo zjeść pizzy mniej i bez boczkow
No chyba że jesteś w stanie zrezygnować z pizzy to jej nie jedz i tyle -
budzę się z duszą na ramieniu...więc sen o 7 w ogóle się skonczył
usiadłam do komputera z kawunią
na czczo 88 i be ketonów pomimo że pizza o 18 była moim ostatnim posiłkiem
waga w szpitalu o dziwo spadła, ale troszke
przecież ja tam tylko jadłam i to nawet na leżąco -
nick nieaktualny
-
Pam strasznie mi przykro, że tyle złego spotyka Twoją rodzinę... W końcu wyjdziecie na prostą, niech Twoje maleństwo motywuje Tatę do walki.
U mnie 87 a po śniadaniu 95 (bułka z ziaren plus spacer z przedszkola).
Amus właśnie u nas zapowiadają że dzisiaj 2 stopnie a jutro 10 więc już tylko czekam na ból stawów...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Kazio dobrze ze sama nie jestem
do zycia bez smazonego sie przyzwyczailam, ale z tym slodkim nie potrafie tak calkiem zrezygnowac. I tak radykalnie zmienilam moje nawyki zywieniowe.. tylko pytanie czy takimi grzeszkami/wyskokami nie zaszkodze dzidzi?
Kamcia cale drozdzowki zjadala? Powiedz mi lepiej czy dziecko urodzila zdrowe?
Dzisiaj na czczo 73.. synek obudzil sie rowno z tata o 4:30-musial go pozegnac (nie obylo sie bez furii), zazyczyl sobie mleka a zanim zasnal byla chyba 6. I spal do 9 wiec pomiar dzis pozno..