Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój tata przestał leczyć z dwóch powodów. Jeden to usłyszał od znajomego lekarza że jak schudnie to cukrzyca mu minie. A drugi to że woli żyć krótko a dobrze, zamiast wszystkiego sobie odejmować..
Schudnąć schudł, ale to go najprawdopodobniej cukrzyca zżerała
Ja dziś na glukosense 79 i 80
A contour 94 (contour sie uparł na ten wynik 94, ostatnie 3 tygodnie to chyba 70% wyników to 94)
Po śniadaniu nie mierzylam - zjadłam dwie kromki probody, więc na pewno nie było przekroczenia
Teraz czekam właśnie na usgtrochę radości w tym ostatnim czasie
-
Amus
I pisałam że byl moment że lekarz aż sie przelakl ze mały nagle wskoczył na 90 centyl. Wszystko przeciętne i taki skok. A od razu kojarzy się to z cukrzycą
Sama się nartwilam-cukry w miarę dobre a tak rośnie?
Urodzil się przecietny
To tylko pomiary już niedługo obejrzysz każdy cm kwadratowy Tosi i będzie idealny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Amus
I pisałam że byl moment że lekarz aż sie przelakl ze mały nagle wskoczył na 90 centyl. Wszystko przeciętne i taki skok. A od razu kojarzy się to z cukrzycą
Sama się nartwilam-cukry w miarę dobre a tak rośnie?
Urodzil się przecietny
To tylko pomiary już niedługo obejrzysz każdy cm kwadratowy Tosi i będzie idealnymam zle przeczucia i jeszcze musze w nich trwac 20 dni
-
Amus tylko sie nie nakrecaj i nie zamartwiaj
u mnie na pomiarach w 1 ciazy tez wychodzily rozbieznosci, ale to zalezy od sprzetu, pomiaru lekarza itd. Maly duzy sie urodzil mimo ze cukrzycy nie mialam a teraz jest idealnie po srodku
moze troche wzrostowo wyprzedza ale tez bez przesady
bedzie dobrze!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny