Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czytałam że dziewczyny często podkładają cos pod nóżki łózeczka z jednej strony żeby było trochę ze skosa zamaist tego klina. Jest to jakieś rozwiazanie
Ja zjadłam 2 naleśniki ze szpinakiem i żółtym serem. Zobaczymy jak cukry po tym, ale najadłam się, ostatni kęs już wpychałam.Rudzina -
Ja klin w łóżeczku zrobiłam ze zwinietego ręcznika włożonego n te deseczko pod materac
A w wózku była opcja zeby tą dolną biała część dostosować wysokością.
Ja też prałam cały materiał wózka ale też był uzywany. to białe to zależy czy będziesz bezpośrednio ciecko kładła.
Domi zapomniałam-ładny wózeczek, niestety ja już wozek mam , brzydki bo brzydki ale i tak nie widziałam lżejszych ani węższych w kołach, u mni ewielgas by sie nie sprawdził...waskie przejścia w mieszkaniu i mieszkanie na 4 piętrze...o zgrozo już się martwię jak znów będe go wnosić.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
hejka ja mam carmelę i jest śliczna
dobrze że gadacie o tych klinach, taka wiedza mi się przyda
ja dziś na obiad rybę miałam z ryżem i warzywami. za jakieś 20 minut się mierzę. przesoliłam, bo dodałam pół kostki rosołowej do tego i mi za slone było, ale raz nie zawsze
moja malutka nadal ma główkę u góry i nawet nie stara się fiknąć. ciekawe na jaki termin ustalą mi cesarkę. niby poród 7-8 maja to cc też chciałabym żeby mi tak zaplanowano i nie szybciej
jak tam wasze cukry dziś?
kamcia żeś poszalała z tą "chińszczyzną"mówiąc szczerze to też mam na coś takiego ochotę, bo lubię ten makaron ich
-
Asioczek robiłam sałatkę z makaronem z tych zupek i cukry ok 90 -100 ale jednak ten rozmiekczony makaron inaczej działa
no trudno. W pierwszej ciąży raz zupkę zjadłam i w tej tez będzie raz
lepszy wynik mialam po kebabie
szkoda ze to takie prawie świadome przekroczenie bo z eksperymentu (inaczej jak cukier skakał przy chorobie )
-
kamcia tylko żeby ciebie nie korciło
mój mąż właśnie instaluje lampkę nocną dla Igijutro niby mam termin ciąży donoszonej a ja jeszcze wszystko nie poprałam i poprasowałam. mam nadzieję, że w tydzień się wyrobię ze wszystkim.
a ja chcę zrobić sałatkę z ananasem i ryżem, szukam ciekawego przepisu