Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja - jak zwykle na czczo złe 97 .. Nic na mnie nie działa:( zadzwoniłam do lekarza kazał przyjść do diablo w tym tyg-a juz moja ostatnia oficjalna wizyta za mną..
Zabuszka chciałabym wierzyć ze te cukry znaczą ze to juz niedługo ale to juz prawie tydzień złych cukrów na czci i nic:/
Dorinka współczuje walk z teściowa - i dobrze rozumiem bo moja jest bardzo podobnym przypadkiem....
-
Witam sie i ja
Łaskawie udalo mi sie otworzyc oczy przed 9
W swoim domu to sie jednak fajnie spi
Moze przed porodem uda mi sie jeszcze pospac bo ostatnio byl z tym problem
Na czczo 81 i ketonow brak
Po wczorajszej polowce kebabia do dzis trzyma mnie przejedzeniePo 1h mialam po nim 127 a po 1.5 108 czyli super bo szybko spadlo. Mniejsza porcja i powinno byc jak najbardziej ok. Na dzis zostala mi jeszcze druga polowka. Podziele ja na 2 i zobacze jaki bedzie wynik
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
na czczo 84
po 1 śniadaniu 127!
ale.......zmierzyłam 8 min szybciej i zjadłam kromkę z nowa szynka:-)
pyszna to ona była tylko pytanie czy za duza kromka chleba czy szynka beeeee?
insuliny nie wzięłam bo wychodziłam do przedszkola wiec spaliłam to za raz.
Jakiś humor mam dziś do dupy:-(
Wieje i jest pochmurno.......
Po 11 muszę iść odebrać wyniki.
kupiłam sobie w Lidlu bluzkę szara na grubszych ramiączkach ciążowa przyda sie na lato za 17,99 zł.
Chciałam kupić córce Lego ale zostało jedno opakowanie (wszystko wykupili) więc dałam sobie spokój.
Weźmiemy ją do sklepu na dzień dziecka i niech sobie coś wybierze. -
Dorinka wrote:Witam sie i ja
Łaskawie udalo mi sie otworzyc oczy przed 9
W swoim domu to sie jednak fajnie spi
Moze przed porodem uda mi sie jeszcze pospac bo ostatnio byl z tym problem
Na czczo 81 i ketonow brak
Po wczorajszej polowce kebabia do dzis trzyma mnie przejedzeniePo 1h mialam po nim 127 a po 1.5 108 czyli super bo szybko spadlo. Mniejsza porcja i powinno byc jak najbardziej ok. Na dzis zostala mi jeszcze druga polowka. Podziele ja na 2 i zobacze jaki bedzie wynik
a to ty taka zdolna bestia z tym kebabemmyślałam, ze jak nie dojadłaś to albo wyrzuciłaś, albo mąż zjadl, a ty na drugi dzień zostawiłaś
mówiłam , ze jak jest normalny kebab(ze sprawdzonego punktu) to te 127 to max -
Kamcia mąż mial swojego
On mieszanych sosow nie lubi tylko sam ostry wiec mojego "dziadowsta" nie chcial
A ze to cala poloweczka to mam dzis obiad z glowy
Ale jestem przerazona co sie ze mna stało podczas tej ciazy. Jak zobaczyłam kebaba to sie odgrazalam mezowi ze na bank zjem calego bo nie dam rady sie powstrzymac. A porządnie przejadlam sie połówka. Przed ciaza takie dziadowanie napewno nie miało by miejsca
Musze sie pochwalic poniewaz wczoraj zrobilam zamowienie na allego. Zamowilam rozek i monitor oddechu dzieki czemu udalo mi sie juz skompletować wszystko dla mojego synka
Skończyć remont i pomalować łóżeczko i bede juz gotowa
A kolejna wiadomosc. Wlasnie sąsiad z góry przyniosl mi ciasto z prymicji. No ja nie wiem czy naprawdę ciągle ktos musi mnie wystawiac na mega pokuszenieNa szczęście na gorze pudeleczka jest przyczepiony swiecony obrazek wiec moze moj wewnętrzny diabel nie wygra i uda mi sie opanowac
kamciaelcia, żabka04, twardan lubią tę wiadomość
-
ja o dziwo mieszcze całego kebaba-to właśnie łakomstwo
a mój mąz by dojadł... haha nawet gdyby już za bardzo nie mógł
ale mąz troszkę dba o linie
odkąd jestem w ciązy ciut schudł, co nie tyle na wadze widać (4kg) co w ciałku i ma jeszcze w planach kilka kilogramówciuchy nowe kupił to tej wagi, więc musi troszkę o nia zadbać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:31
Dorinka lubi tę wiadomość
-
Ostatnio, jak mi zabrakło pasków, kupiłam je bez recepty. Żeby nie siedzieć na poczekalni wśród chorych. ..
Dziś tez mogłam odpuścić. ..dawno tak kiepskiego dnia nie miałam. Zaraz normalnie ryczec na głos będę. ..nie miałam kogo tu spotkać tylko dziewczynkę która urodziła się tego samego dnia co Emilka a dokładnie mama miała cc godzinę po mnie. ..nie ma nic trudniejszego jak patrzenie na dziecko i myślenie ze własne miałoby dokładnie tyle samo miesięcy czy dni. I to głupie myślenie czy Emilka tak samo by biegała, rozmawiała. ..podły ten dzień -
nick nieaktualnyKamcia tule cie kochana
Ja też mam jakiś okropny dzień, mam ochotę płakać
Prawie się poplakalam bo mąż nie chce ze mną iść na kebaba bo szkoda kasy bo nigdzie nie ma dobrego ble ble ble
Położyłam się i usnelam właśnie wstałam i żałuję że wstałam.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia przytulam
Dorinka jak ciasto poświęcone to cukru nie podniesie
Ja dzisiaj od rana 1,5h czekania w labie. Skopało mnie moje dziecko z głodu, a teraz się chyba obraziło, bo w ogóle się nie odzywa. Do tego paskudna pogoda.twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
zabuszka wrote:Ooo i zauwazam ze dokładne jest tak jak ktoras pisala ucina mi posty na telu w momecie dodania buziek....
Ciekawe jak Rudzina miala chyba namietna niedziele bo nie odzywala sie nic .
I tym sposobem leżę na oddziale z podejrzeniem hipotrofii płodu, położne się kloca czy zostanę juz do końca czy nie a mnie jest przykro bo mieliśmy dziś takie cudne plany! I ja fryzjera na jutro!!!Rudzina