Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja nigdy nie miałam na taki odwagi
raz na studiach kolezanki siostra pracowała w lokalnej tv i prowadzila tam program typu metamorfozyja miałam byc w 3 odcinku: u fryzjera przetrzymali mnie 3,5 h(zostawili moje długie włosy, grzywka krótka prosta, kolor czekolada a z wierzchu pasma blond oblane na koniec koralową płukanką-jakaś nowa metoda), do tego makijaż , ciuchy juz nie-wszystko pozamykali
moje włosy z kazdym myciem blakły-tzn ten koralowy był co raz mniej jaskrawy, aż stałam się blondynką
czyli raz w zyciu miałam czerwone włosy i dwa razy blond
odcinka juz ze mnę nie emitowali ;( program wypadł z ramówkiżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zabka
jak ona pięknie dziewczynkowo spojrzała na ten kolor
tez załuje , że nie mam fotek z metamorfozy oraz zjak bylam blondynkaale blond był problemowy w sensie, ze sama w domu tego nie zrobię, a u fryzjera na długie wlosy to kosztuje
stanelo na ciemnym brązie, przy czym nawet nie mam odwagi ich obciąć...jeszcze troche po studiach jeździłam do tego fryzjera z metamorfoz-byli drodzy ale warto było
potem juz na miejscu nie znalazłam nikogo, kto by podciął mi wlosy jakbym chciala, co już wcześniej wspomniala, po wypadku mam bliznę po lewej str twarzy i włosy mi słuza do jej zakrywania. Muszą być tak obcięte, by naturalnie kryły(wiele osób mojej blizny nie widziało odkąd ją ma-od 13 lat a jest naprawde spora), Zaden salon mnie nie zadowolił i odpusciłam...ostatnio wpadłam na pomysl, ze zony kolego męża spytam, do którego chodzi-ma krótkie ale ladnie cięte włosy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamciu bo zniszczone, wysuszone itd.
Podetnij chociaż troszkę.
Ja zapuszczam bo napewno nie będę miała czasu po porodzie na ogarnięcie ich.
Wszystko pewnie w biegu będzie z rana, niewypana i jeszcze mycie,suszenie i prostowanie wrrrr
Troszkę odpoczna od prostownicy hihi
Później zetne na pewno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zabka
rozczesuje je dość latwo, czasem od swetra (co jednak mam rzadziej na sobie) na karku robia się małe kołtuny, ale palcami można je rozczesać
uzywam masek na włosy i od lat to daje radę
ale ta ciąża już mi włosy osłabila(pierwsza je jakby wzmocniła)
długie mnie nie denerwuję, nie związuję ich nawet(przez bliznę), wada-włosami wszelkie powierzchnie wycieram, a zatem nie tyle się przetłuszczaja, vo dosłownie brudza -
nick nieaktualny