Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabko myślałam, że Ty już po hamburgerku? Bo jak dzisiaj o tym napisałaś to zrobiłam na obiad, tyle, że mięsko z piekarnika
tylko buła nie hamburgerowa, bo ciemna i bez sezamu
, ale podjadłam.
Teraz siedzę i dumam nad kolacją. Miałam robić spód do pizzy, ale mam leniuchawięc pewnie wcisnę kanapki, choć niedobrze mi, jak o nich myślę.
-
nick nieaktualnyAgatia miałam jeść z nimi hamburgery:-)
Ja jem zawsze Kotleta i mnóstwo warzyw i biorę kromke chleba.
A moi jedzą jak chcą.
A ze mąż przyniósł bony żywnościowe za które musimy zrobić zakupy spożywcze to pojechalismy na zakupy.
A tam zobaczyłam rybkę morszczuka potem w puszce makrele kabanosa ohhhhh moje oczy Pożarlyby wszystko:-)
Na końcu zobaczyłam rogaliki z budyniem wrrrr ale odmówiłam
I w końcu zjadłam ta makrele i zagryzlam kabanosem hihi -
żabka04 wrote:Agatia miałam jeść z nimi hamburgery:-)
Ja jem zawsze Kotleta i mnóstwo warzyw i biorę kromke chleba.
A moi jedzą jak chcą.
A ze mąż przyniósł bony żywnościowe za które musimy zrobić zakupy spożywcze to pojechalismy na zakupy.
A tam zobaczyłam rybkę morszczuka potem w puszce makrele kabanosa ohhhhh moje oczy Pożarlyby wszystko:-)
Na końcu zobaczyłam rogaliki z budyniem wrrrr ale odmówiłam
I w końcu zjadłam ta makrele i zagryzlam kabanosem hihija dzisiaj poszłam do Auchan z nadzieją, że coś mi wpadnie w oko na kolację, ale niestety... na nic nie mam ochoty nawet na słodkie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahahahhaha
Spokojnie Kamcia ja już się nauczyłam że dzwonie i pytam kiedy będzie.
Albo sam dzwoni i mówi że jedzie wtedy szykuje
A jak jest naszykowane to on sobie później odgrzewa :-)i nie narzekasprobowalby!
Tym razem tylko dla córki przygotowałam a jego papu czeka:-)
Tak to jest jak ma się w domu maniaka mechaniki samochodowej. -
Żabka
Bo u nas tez inaczej - razem szykujemy. ..ale gdybym się napracowala nad jedzeniem a mój by znalazł coś ważniejszego to szybko bym zareagowała
Dlatego się smieje żeby w pełni korzystał np na poligonie bo w domu tak dobrze nigdy nie będzie miał : ugotuja, podadzą i jeszcze posprzątają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCórka jadła serniczek i wypadła galaretka z truskawkami.
Aaaaaaaaaaaa bo ja położyłam truskawki na tą masę i zalalam galaretka zapomniałam napisać)))
I dodałam aromat cytrynowy bo bieda w sklepie była:-(
A ja kawałek na łyżeczkę wzięłam i powiem ze smaczny
A mąż zjadł resztę ale nie pytałam.
Najgorsze ze dodałam za mało masła do ciastek i mi się nie trzyma kupy:-(
Ale można łyżka wybrać hahahahha
Smaczny Kamcia rób jak mężu wróci.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Zjadlam rozka
Dzis wanilinowo czekoladowy
Potem wzielam sie za mycie i konserwacje wypoczynkow a teraz leze i zdycham bo brzuch mnie zaczal bolec. Na szczęście już przechodzi. Zaraz z mezem do sklepu na chwile bo ser zolty sie skonczyl niestety.
Kamcia ja tez zawsze weglo ograniczone ale raz przeszłam na diete bialkowa. Zero jakichkolwiek weglowodanow. I po tej diecie uwierz mi zupelnie mi sie odmienilo. Sa dania ktore wole bez weglo (np udka i surowke, grill) ale chleb to podstawaUwielbiam grube warstwy serkow, past itd. ale do tego musi byc podsawa z weglo
Pamietam jak weszlam w ktoras tam faze diety i moglam powoli wprowadzac weglo. Jezu jak mi chleb smakowal. Sam moglam jesc. Teraz tak mam ze slodyczami za którymi nigdy nie przepadalam. Dlatego uwazam ze na dietach owszem mozna pewne rzeczy ograniczac ale nie zupelnie eliminowac bo przynajmniej u mnie konczy sie to mega chcica i obsesyjnym mysleniem o zakazanych rzeczachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 19:43