Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie - trzeba korzystać póki są
Dziś u mnie były czereśnie za 28,20 i 12 zł
Oszaleli!
Malinki były śliczne ale truskawki wybrałam bo juz długo nie porosna
Zjadłam zupę - znów 1 miskę. Ale dzięki temu wczoraj nie miałam bólu w zebrach. Mam zamiar zaraz ubić śmietanęjak mi się zwazy to będzie znak
-
Dziewczyny, pomóżcie! Jakie macie wanienki?
Kupiłam na all taką 102cm ze stelażem i chyba muszę odesłać, bo za duża do mojej mikrołazienki.
A tyle się namierzyłam, naplanowałam.
Poratujcie jakimś konkretem, bo zwątpiłam już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 16:00
-
Goodwill
Ja mam właśnie taka duża zwykła ale kapalismy w pokoju przez 6 miesięcy. Potem już w naszej wannie. W łazience nie dałoby się - za mała nawet na 2 osobyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 16:06
goodwill lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia ja ubilam znowu ta śmietanę do deserku i wyszła mi
Zrobiłam bitą śmietanę truskawki i troszkę galaretki mi zostało to pokroilam w kostkę i dałam na wierzch.
Pyszności ale jak cukry?hmmmmmm
To za godzinę zjadłam malutko.
Mąż zjadł big talerz i kawałek ciasta teqilowego.
Ciastka mi uciekają z ciasta za mało masła dodałam.
Junior wariuje hihi
Goodwill ja mam zwykła najzwyklejsza bo ja będę kąpać na ławie...
Dorinka mam nadzieję że nie wykapalam mi tych wysokich dziś cukrów:-)
Aaaaaaaaaaaa mam jakieś palpitacje serca od popołudnia
Mam wrażenie że serce pracuje po chwili przestaje i brak mi powietrza i tak w kółko
Mam wrażenie że się duszęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 16:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje się po męczącej wizycie u teściowej.. Głowa mnie boli strasznie:( za to cukry dziś wyjątkowo niskie jak na mnie:) w czwartek kupiliśmy wózek dla małego i wzięłam przy okazji udział w loterii sklepowej- właśnie do mnie zadzwonili, że wylosowałam podgrzewacz do butelek:)
kamciaelcia, twardan, żabka04 lubią tę wiadomość