Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorinka wrote:Twardan tez kiedyś taka informacje przyczytalam dlatego z salatka czekalam do dzisiaj bo gotowa byla nuz wczoraj popołudniu. Jeszcze tyle kiszonych dalam zeby mu cukry obnizylo a tu dupa. Poki co to chybw tylko ziemniaki i gotowana kiszona mi nie podnosza cukrow bo cala reszta emsperymentow nie za bardzo sie moim cukrom służy. A dodam tylko ze ja na I sniadanie mam o dziwo zawsze najlepsze cukry. Strach pomyslec jakbym taki zastaw zjadla pozniej
ha ha
a ja ziemniaków unikamnigdy po nich nie przekroczyłam, ale cukry nie zadowalaja
trzeba wierzyć w sałatkę ale bez kajzerki -
A ja nie umiem ubic smietany
Mnie sie nawet taka z proszku potrafi zwazyc
I zawsze jak robie ciasto to najwiekszy stres jest nie czy ciasto wyrośnie ale czy sie smietana ubije
Jakies zle fluidy mam w domu chyba do ubijania
Ziemniakow wczoraj zjadlam na obiad 3 srednie bo wiecej juz nie zmiescilam i po 1h - 103Ale kupilam mlode Polskie i takie pyszne
Maz nastawial i zapomniał posolic jak zawsze ale naprawde pierwszy raz mi sie zdazylo zeby wogole nie bylo czuć ze nie ma w nich soli (bo ja uwielbiam sól). Tak z ciekawosci zapytalam po obiedzie czy solil, on ze nie a nikt sie nawet jedzac nie zorientował
Po 2h od sniadania - 101 - tyle co powinno byc po 1hPoczekam jeszcze 30 min i robie kolejny test
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko ja żytnie naleśniki uwielbiam właśnie z Łowiczem 100%. Dzisiaj 5 + inka z mlekiem i 1 łyżeczką cukru i 114
po ince spodziewałam się kosmosu
To jedz kochana nie żałuj sobie póki możesz.
Najwyżej cała ciaze na naleśnikach Przeżyjesz hihi
Ważne że smakują i można je jeść w różnych formach.
Ja uwielbiam zwykle.
Spróbuję w któryś dzień bo dziś hamburgery córka już krzyczała że chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zabka
no trudno
duzo ale pewnie na chwile
jagodzianka pobita
wróciłam z warzywniaka
z truskawkami i szparagami
miałam dylemat: maliny czy truskawki...wybrałam truskawki, bo malinki jeszcze będą no i tansze
kupilam mały kubeczek smietany 30%
wieczorem albo jutro poszaleje, poczekam na wyniki zabki -
nick nieaktualny
-
zabka
nic nie robię po przekroczeniu
max mialam 146 po kaszce ale zaraz spadło
inne wyniki to po kebabie (ostatni aż 138 a tak duzo mniej) no i wczorajsze lody 131
na razie mam 14 dni bez przekroczenia, rekord to 33 dni...nieoficjalnie wczorajszy lód
a ze smietana poczekam, bo ja nie robiłam sernika-sama nie bede go zjadala, bo jak mi nie posluzy to przeciez nie wyrzuce, poczekam na męza
ale planuje po zupie (moze, bo mam spotkanie z prawnikiem) zjem sama bita z czekolada gorzka
zalezy od cukrów i czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 12:09
-
Żabka dziś dzien bicia rekordów
Ale z tego co pamietam to tu juz ktoras pisala (nie wiem czy nie Zabuszka) ze wlasnie po tej bagietce z biedry miala mega wysoko (tez ponad 160) a dodatkowo bardzo dlugo jej sie utrzymywalo. Po 2h jeszcze byl problem z cukrem chyba wiec moze dla pewnosci sprawdz sobie jeszcze za jakis czas czy spada. -
nick nieaktualnyDorinka wrote:Żabka dziś dzien bicia rekordów
Ale z tego co pamietam to tu juz ktoras pisala (nie wiem czy nie Zabuszka) ze wlasnie po tej bagietce z biedry miala mega wysoko (tez ponad 160) a dodatkowo bardzo dlugo jej sie utrzymywalo. Po 2h jeszcze byl problem z cukrem chyba wiec moze dla pewnosci sprawdz sobie jeszcze za jakis czas czy spada.
Nie nie nie
Nie kracz hahahahaha
zmierzyłam po 2h - 152i dałam insulinę
Ile trzeba mieć żeby można było zjeść obiad????
to zaraz moja pora obiadu
Dokładnie Kamciu
Nie moge strawic ze mi służyło a teraz nie to takie dobre było .
Czuje sie jak dziecko któremu zabrano cukierka -
nick nieaktualny