Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
No zaryzykowalam. I teraz strach przed pomiarem bo zdecydowanie przegielam z porcja
1 kajzerka i 4 plaskie lyzki salatki
Na moj zaladek wystraczyloby pol porcji ale bylam taka glodna ze myslalam ze konia z kopytami zjem
Dzwonilam do pracy i uprzedzilam ze zwolnienie bedzie elektroniczne. W razie problemow maja dzwonic
Gosia ja tez zle sie czulam ze musialam (mialam plamienia) isc na L4 bo chcialam pracować dluzej. A teraz z perspektywy czasu nie żałuję. Jedyny czas ze czlowiek sobie od tej chorej firmy odpocznie.
-
Kamcia takie makaronowe salatki tez bez chleba wcinam
Ale tu nie dalam nawet ziemniaka wiec kajzerka musiala byc
A pozatym ja taka salatke warzywna uwielbiam ale nie jesc widelcem tylko polozyc sobie wlasnie na chlebie czy bulce
Normalnie jeszcze.....polewam ja ketchupem ale dziś sie obeszlo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zjadłam 5 naleśników, aż mi niedobrze od nadmiaru dżemu. Wyszliśmy na chwilę, ale jakoś chłodno, słonko zdradliwe dzisiaj. Czekamy do południa, może będzie cieplej to smigniemy do parku linowego.
Żabko daj Edkowi pospac, przecież dzieciaczyna nie może fikac 24 na 24
Dorinko 142 to nie tragediaale kajzerka chyba tego nie warta
-
No Kamcia dlatego mysle ze to wina tej przepysznej salatki
Skoro ty mialas po swojej z makaronem 110 to moglam sie spodziewac dramatu u siebie. Poczekam z 1h jak spadnie, zjem kajzerke oczywiscie znow z wedlina i zobacze czego musze unikac. Ale szczerze to mam nikla nadzieje ze bedzie to wina kajzerki bo z salatka ciezej bedzie mi sie pozegnac
Ale normalnie na sam koniec pobic swoj rekord no to naprawde trzeba byc mna.
-
nick nieaktualnyAgatia zazdraszczam tych naleśników że tak się zasadasz ze smakiem:-)
Ja bym zjadła zwykle i korci mnie żeby zrobić i spróbować z serkiem mascarpone i dżemem łowicza 100%.
Kamcia 25 min to nie tragedia
Ważne że zjadłaś.
Dorinkaciekawe co ci nie służy?
Ja wcinam bagietke z biedry czosnkowa na drugie śniadanie:-)
Przecie w biedronce jest zdrowa żywność i cukry nie wywala hahaha
Po bagietce też będzie ok:-)
Robię ciasto ale od tel nie mogę odejść tzn od was to chyba nazywa się uzależnienie???!
Dobra czas ubić ta śmietanę hahahahha
Ale czytam was........kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
dorinka
tyle, że mojej sałatki było 20 czubatych łyżek...ale -jeśli chodzi o gotowane warzywa- to pod tym względem jestes "wyjątkowa"
ja mogę je jeść bez ograniczeń: zupy, kapusta, fasolka,sałatki
a u ciebie właśnie po nich cukry skaczą
sprawdzisz sobie osobno i winowajca się ukaże -
Witam się i ja, cukier 81.
Dorinka ja długo bałam się jeść sałatki jarzynowej- ale przeczytałam, że zimne warzywa gotowane nawet te korzenne nie podnoszą cukru i u mnie faktycznie nie jest źle, zawsze w normie po takiej sałatce z ziemniakami:)Ale przecież nie możesz mieć ciągle idealnych cukrówPrzynajmniej wiesz, że żyjesz jak mówi mój gin!
Ja czekam na poród, żeby pofarbować włosy, a mam tyle siwków, że szok.twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualnyKamcia niech ci Pan Bóg wynagrodzi za tą ubila śmietanę
Że tak pytałaś......miałaś nosa.
Ale pyszna cała miskę bym zjadła mniammmmmm.przypominaja mi się smaki dzieciństwa jadła rurki z taką bitą śmietana uwielbialam je.
Może junior się ruszy bo dodałam kstylionu i troszkę słodka ta śmietana.
Ale będę się zagadać z truskawkami na deser hahahahahha
-
Twardan tez kiedyś taka informacje przyczytalam dlatego z salatka czekalam do dzisiaj bo gotowa byla nuz wczoraj popołudniu. Jeszcze tyle kiszonych dalam zeby mu cukry obnizylo a tu dupa. Poki co to chybw tylko ziemniaki i gotowana kiszona mi nie podnosza cukrow bo cala reszta emsperymentow nie za bardzo sie moim cukrom służy. A dodam tylko ze ja na I sniadanie mam o dziwo zawsze najlepsze cukry. Strach pomyslec jakbym taki zastaw zjadla pozniej
-
żabka04 wrote:Kamcia niech ci Pan Bóg wynagrodzi za tą ubila śmietanę
Że tak pytałaś......miałaś nosa.
Ale pyszna cała miskę bym zjadła mniammmmmm.przypominaja mi się smaki dzieciństwa jadła rurki z taką bitą śmietana uwielbialam je.
Może junior się ruszy bo dodałam kstylionu i troszkę słodka ta śmietana.
Ale będę się zagadać z truskawkami na deser hahahahahha
badaj badaj, bo ja taka trzydziestke ubita kocham!nigdy mi sie nie zwazyła, ale za każdym razem sie tego bojęi cukrów sie boje
i mam wrażenie ze sama kupię smietanę...musze iśc po szparagi i truskawki, to czemu by smietany maly kartonik nie kupić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 10:47