Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTequila gratki
Agatia i Dorinka wy cała kajzerke jecie czy połowę????
Ja sobie kupiłam makrele w pomidorach (slinotok) i morszczuka wędzonego.
Co tu zjeść?????
Głodna jakąś nie jestem ale wypadałoby coś zjeść bo potem tylko kubek kakao:-(
Kamcia pyszny ten deserek
Pewnie nie raz u mnie zawita -
Kurde miałam iść z Młodym na rower, a on poszedł spać. Myślałam, że zgaga przejdzie na dworku.
Żabko ja zjadłam całą z lakomstwa, ale to był jakiś mój 3-4 raz na diecie. Ale głodna byłam szybko2 razy zjadłam połówkę na noc na początku diety, ale to był gwóźdź do trumny
Dorinko może moja kajzera zbyt napompowana, bo to jakaś z hipermarketuszybko zapchala, ale po.godzinie już kanapkę zjadłam z żytnim chlebem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 18:00
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa twardan nie mowimy juz o truskawkach bo język do dupy ucieka
Kolega męża pojechal z dzieckiem na szczepienie i dlatego beda jutro. Dziś byloby juz za późno na owoce
Kamcia mowie do meza ze mam dylemat co słodkiego. On mowi ze loda no to mowie ze pasowaloby moze cos zdrowszego to stwierdzil ze w takim razie tylko i wyłącznie lod
Wsumie porcja owocow dzis byla -
Jak czytam o Waszych kajzerkach czy naleśnikach to aż mi ślinka cieknie:( ja nie mogę sobie na to pozwolić bo cukry straszne. Tak samo makarony itp. Żadna mąka mi nie służy niestety. Bardzo trudno mi bylo znaleźć odpowiedni chleb. Teraz jem żytni z intermarche-i to też max 2 kromeczki. Za to ziemniaki i inne gotowane warzywa mogę jeść do woli.
-
Dorinka to pozostaje tylko lód
Ja też kajzerki raczej nie mogę, wytrzymam jeszcze trochę i potem będę nadrabiaćA na kolację zakupiłam kaszankę.....już mi ślinka cieknie na samą myśl.
agatia lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Dorinka wrote:Agatia ja chleba moglam tylko 30g a kajzerka ma ponad 50g wiec to prawie 2x wiecej i pewnie dlatego mnie tak syci
Ale jutri musze wejsc na wage bo cos czuje ze chyba z 1.5kg mi przybylo przez weekendale przynajmniej kubki smakowe połechtane, Młoda fika.
Najgorsze, że nie mam koncepcji na kolację, bo wszystko mi obrzydło -
nick nieaktualnyJa już wszamalam makrele z kromka chleba bo bez chleba nie da rady:-(
A teraz czas i pora zrobić kolacje reszcie hamburgery:-(
Jutro jadę z kumpela do kumpeli miałyśmy iść na kebaba i szczerze mi się odechciewa.
Ciekawe jaka jutro będę miała ochotę na niego?
-
nick nieaktualny