Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Mąż raczył łaskawie zadzwonić do rodziców.przyjada jutro więc ja idę do szpitala.
Tylko nie wiem o której czekać na izbę przyjęć o 18 przyjmują czy szybciej na oddział?
Nie wiem -
Żabko ja myślę, że ze skierowaniem najlepiej iść rano.
Kamcia śliczne te rzeczy dla Piotrusia
Dorinka to na bank czyszczenie organizmu przed porodem, u mnie też się zaczęło, dzisiaj byłam już 4 razy, ale dzisiaj to raczej było związane z wizytą u gina. Tak mnie przebadał, że teraz krwawię. Rozwarcie na 2 cm, szyjka miękka, skraca się. Mogę rodzić w każdej chwili. Doktorek chce czekać do 40 tc z wywoływaniem, bo woli, żeby zaczęło się samo. Łożysko jest ok, przepływy ok, wody płodowe ok. Równie dobrze mogę rodzić dziś, co za tydzień. L4 mam do 22.06. więc jak doczekam to mam przyjść na wizytę to przedłuży.
Zaświadczenie do becikowego wyda po porodzie.
Czyli czekamy w pełnej gotowości.kamciaelcia, Dorinka, goodwill, żabka04, Agusienka1985, ksanka, martta lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualnyMąż kazał rano się spakować i obudzić go o 10 zawiezie mnie. Nigdzie mam sama nie jechać.
Jaki teraz miły pfffffff
Za to ja wkurwiona i do płaczu gotowa:-(
Po kolacji 111 ale poszłam do sklepu kupić sobie kabanosy,Grześki bez czekolady,gazetki:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Na swój sposób odpoczniesz
Szczerze po dzisiejszym dniu mam ochotę jechać i nie patrzeć na nikogo
A mój mąż to w dupe chce mi teraz wejść!
Pewnie ze odpoczyne i pewnie się stęsknie:-)
A mąż niech się tu paluje i zobaczy co to znaczy opieka i reszta.
-
nick nieaktualny
-
Twardan to czekamy na wieści, że to już
Rozpakowujcie się z Dorinka, cieszcie się szkrabami i zapomnijcie o tej zakichanej cukrzycy!!!
Żabko mój też dzisiaj mnie tak wkurzyl, że stwierdziłam, że niech płaci alimenty u spada albo wcale nie ustale ojcostwa, co.do małej. Niech się goni.
Też się splakalam orzez niego, a potem stwierdziłam, że nie warto bo dla mnie to obcy dziad i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 20:38
goodwill, żabka04, Dorinka lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Żabko mój też dzisiaj mnie tak wkurzyl, że stwierdziłam, że niech płaci alimenty u spada albo wcale nie ustale ojcostwa, co.do małej. Niech się goni.
Też się splakalam orzez niego, a potem stwierdziłam, że nie warto bo dla mnie to obcy dziad i tyle.
Agatia... no co Ty?? To hormony są... Nie podejmuj decyzji zbyt pochopnych...
Lubię za życzenia dla Dziewczyn, nie za cytowany tekst. -
goodwill wrote:Agatia... no co Ty?? To hormony są... Nie podejmuj decyzji zbyt pochopnych...
Lubię za życzenia dla Dziewczyn, nie za cytowany tekst.