Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Wszystkim
fajnie Kamcia, ze wróciłaś. U mnie na czczo dzisiaj 102, jednak pieczywo o 23 to u mnie nie najlepszy pomysł, ale za to po śniadaniu 99, zjadłam jedna kromkę, zamiast półtorej.
Jestem strasznie ciekawa jak tam rozmiar dziecka, dowiem sie w piątek i wtedy tez w końcu sie widzę z diabetologiem z ośrodka dla ciężarnych.
-
kamciaelcia wrote:agusieńka
ja od 2 lutego niezmiennie jem ostatnia kolacje o 21.30
o 23 to juz często spię. Podziwiam cię zatemja tez już coraz cześciej chodzę spać wcześniej, ale chce zawsze mezowi trochę czasu poświecić, bo on w domu jest trochę późno, po 18
i zanim sie ogarniemy, to zostaje tylko wieczor na pogaduchy. a wczoraj jeszcze sie przygotowywałam do ważnej rozmowy, która mam za 1 H, trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualnyWróciłam.
Z ciąża wszystko ok.
Gin dzwonił do kumpla od żył kazał wystawić skierowanie do szpitala na badania,usg itp
Więc dzisiaj jadę się zameldować do hotelu.
Właśnie męża obudziłam i fumamy co tu zrobić bo w najgorszym wypadku trzeba teściów ściągnąć.
W pracy nic nie załatwiłam bo dyrektor ma dzisiaj wolne i klucz od szafki gdzie są dokumenty.
A flondra która go dzisiaj zastępuje ona nic nie, ona nie ma klucza bla bla bla tylko mbie wkuzyla. Działa mi ta Panda na nerwy!!!!!!
Powiedziałam że mają wysłać pocztą i czekać aż odeślę bo idę do szpitala i nie wiem kiedy wyjdę hihi a co niech mnie w dupe pomaluje skoro nie umieją się zgrać!
No to do później.
Tylko co zabrać do jedzenia do szpitala ktoś ma jakieś pomysły????? -
nick nieaktualny
-
Żabko, ja z własnego doświadczenia wzięłabym trochę pomidorów, ogórków, czy tez innych warzyw. Nie wiem, jak tam w Twoim szpitalu, ale u mnie dawali do śniadania np jeden plasterek pomidorka, a to za mało dla nas, moze na cukrzycowej diecie lepiej karmia. Możesz tez po prostu kupić na miejscu, często przy szpitalach sa sklepiki. Poza tym nie zapomnij o swoim kubeczku i dobrej herbatce, jeśli pijesz. Dobrze mieć swoje sztucce moim zdaniem. Na zagryzke, w razie nocnego głodu, dobrze chyba jakaś wase kupić, o ile nie wpadniesz w wir i nie zjesz od razu całej, jak mi sie zdarzyło...
Buu moje spotkanie przeniesione na pod, będę sie 2 raz stresowaćżabka04 lubi tę wiadomość
-
Zabko moze najpierw zobacz co tam w szpitalu daja. Może akurat tam takie warunki ze nic ci nie trzeba będzie
A w razie czego maz jakies kanapki bedzie ci wozil
Ja się wyszykowalam - wlosy umyte, zabiegi golenia zrobione. Moge isc dzis rodzickamciaelcia, żabka04, Agusienka1985, ksanka, martta, twardan lubią tę wiadomość
-
Haha Kamcia to samo mój mąż mówi
Mowie mu ze idę na spacer to mi kazal chodem pląsającym isc żeby na dół schodziłAle narazie tak mi się ulokowal na lewym janiku ze nie daje rady nawet siedzieć a co dopiero sie wyprostować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 12:30
-
Kamcia wczoraj dostal ode mnie zielone światło
Ale ze brat wczesnie w domu wieczorem to warunkow nie ma. Moze mu dziś w nocy niespodziankę zrobie i jak wstane do wc o 4 to go wybudze (brat będzie w pracy)
Na dzien mam w planie spacer do warzywniaka po truskawki, pozniej po męża do pracy a później sie zobaczy na co siły pozwola