Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
przykre jest takie traktowanie ciężarnych....ja tez jestem ciekawa jak mój gin to rozwiąże, bo wizytę mam jutro, zwolnienie wystawił mi ostatnio do 22.06. a termin jest na 25.06.
Już widzę minę mojego szefa jakby mnie nagle zobaczył w robocie
Kamcia też bym wzięła nocki, bo i tak nie mogę spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 19:32
martta lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualny
-
zabka
może to byc deserek...
goodwill, to nie jest sianie paniki, tylko rzeczywistość. ja nie miałam powodu nad tym mysleć, bo teraz tez raczej planowane cc. Ale dziewczyny beda wiedzialy o co pytać w razie otrzymania ostatniego l4 (ostatniego przed terminem porodu a nie porodem)żabka04, twardan lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Wracając do cukrów moje drogie.
Jak to jest rano zjadłam kromke z pasztetem i cukry były 104.
Na kolacje zjadłam to samo i mam 133!
Co deserek tak wpłynął na cukry kolacji????
W tym 7daysie dużo tłuszczu? Ile zapodałaś jednostek insuliny? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGoodwill właśnie mąż się wziął za pozeranie snicersa dobrze ze kupiłam dwie szt a w środku pakowane po 3szt. Takie malutkie.
Kazałam sobie zostawić jednego małego bo chce spróbować na ostatnią kolacje oczywiście nie dziś reszta jest jego:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 19:43
-
nick nieaktualny
-
twardan
wczoraj 83 mnie bardziej zszokowalozjadłam po tym knoppersa i co chwile mierzylam z niedowierzaniem, ani razu nie było wiecej jak 96
a dzis od razu 130czyli cukrzycę mam
ale róznice sa dwie: 1. dziś bez jajka sadzonego 2. dzisiejsze frytki bardzo sie spiekły
bardzo bardzo, ale nie spaliły...to też przez allegro
no szkoda, bo brak słodkiego pioerwszy raz od 3 tygodni -
twardan wrote:dziewczyny a jadłyście budyń? Zastanawiam się, czy warto, jeszcze nie próbowałam w ciąży, a mam straszną ochotę.
Co do diety KPto nie ma czegoś takiego, po prostu jesz co chcesz(lub co ci się uda) i obserwujesz dzidziusia czy nic się nie dzieje.
Aczkolwiek przez pierwszy miesiąc do 3 sugeruje ostrożność że wzdymajacymi.
Co do innych produktów to już po 3 godz będą pierwsze efekty a max 3 dni jeszcze coś się może dziać.
Jeśli masz ochotę na owoce sezonowe to koniecznie mocz je w wodzie z soda jakieś 5 minut a później.oplukaj pod bieżącą wodą. Soda zneutraluzuje nawozy i inna chemie
Dla malucha proponuję biogaie by wspomóc układ pokarmowy
A i jeszcze mam do oddania witamilki w sprayu d+k nie używane, kupiłam i nie doczekały użycia, jeśli któraś z mam chce to jej wyślę za dobre słowo bo po urodzeniu do końca 3 MC należy podawać d+k.
Inaczej wyrzuca i się zmarnuje
http://www.aptekagemini.pl/witamilki-witamina-k-d3-10ml.html
Dziewczyny na str 182 i 172 wklejam przepisy na cukrzycowe ciasta, może się przydadzą). Jeden to Mufinki a drugi murzynek z mąki kokosowej po murzynku nawet po dużym kawałku ciasta cukry miałam ok 90
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 20:38
kamciaelcia, twardan, Agusienka1985, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Żabko nie pisz o snickersie
bo to obok milki jogurtowej moje ulubione słodkie. Reszta może nie istnieć, ale milkę i snickersa omijam wielkim łukiem
Twardan ja budyń jadłam niesłodzony, z łakomstwa cały i raz 125, raz 96, więc nie wiem od czego to zależy.
Ksano, jak ten czas lecidopiero wysyłałaś mi luteinę, bo ją odstawiałaś, a tu Twoja Zosia ma juz prawie 4 mc. Szok, jak ten czas zachrzania
Wyszłam z koleżankami na pizzę bez pizzy i znowu mi wywaliłochyba lepiej było zjeść pizzę niż sałatkę, ale była dobra i młodej smakowała bo tańcowała, jak ta lala
Szkoda, że tak krótko, bo dziewczyny jutro do pracy, ale w week mamy sobie odbić
ksanka lubi tę wiadomość