Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia już nie będę hihi
Ja kocham batony bauty mniammmmmm
Dziś na ostatnią kolacje zjadłam dwie kromeczki chrupkiego i pół szkl kefiru.
I tak jak myślałam przesadzam się kefirem niestety już mi dzisiaj bie wchodził
Muszę coś wymyślec innego na tą ostatnią kolacje.
Ile lulu :-)Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Więc po pierwszej miseczce budyniu= 108 do tego kromka chleba ok 25g plus ser żółty, sałata, 2 parówki, czyli kolacyjka
Druga miseczka sama= 117. Budyń zrobiłam bez cukru, ale i tak zaspokoił moją dzisiejszą chcicę
kamciaelcia, ksanka, agatia, żabka04, martta lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualnyWitam się.
Na czczo 78!!!!
Zjadłam dwie kromki chrupkiego pieczywa i pół szkl kefiru.
Fajny wynik ale o 4 miałam prześwit głosowania ale usnelam.
Junior mnie bardzo skopal o 4
Ja już śniadanko wcinam.
I zaprowadze córkę do przedszkola.
U mnie znowu brak ciepłej wody więc moje włosy są straszne i nie powiem jak wyglądam a zła jestem co jakiś czas wodę zabierają ciepła.
W jakim świecie ja żyję? No dobra mogą zabrać bo jakieś prace czy coś ale nie tak często!!!!
No to się wykrzyczalam:-)
Mam cały dzień na wymyślonie ostatniej kolacji bo jednak kefir już mi się cofa chyba że te chrupkiego pieczywo przełożenie jakimś serem czy wędlina?
Miłego dnia -
O Żabko Ty ranny ptaszku
Ja dzisiaj 76, ale znowu + acetonu, więc muszę coś pokombinować.
Powiem Ci, że ja kefir uwielbiam, a na tej diecie już mi obrzydl
Zaraz siadam do śniadania, Młody też wstał, więc pewnie omletnie wiem ile jeszcze na nim pojadę.
Ja znowu już myślę, co na obiad, żeby mie wywaliło i żeby węge były.
Udanego dnia pewnie do wieczora bo dzisiaj pracowicie i trochę latania._polin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWstawiłam wodę bo muszę włosy umyć i chyba pojadę do gina bo że mną jest gorzej tzn z moimi nogami.
Chodzić,schodzić nie mogę
Bol okropny konsultacja się przyda bo ciężko mi.
Może jakaś kroplowka z magnezem albo usg oby nievlbylo zatoru przez te moje żylaki:-(
Przy okazji podjadę do pracy i zobaczę ten aneks przemyślalam to lepiej mieć spokój na wczasach niż się wkurzac.
Najwyżej nie podpisze jak będzie nie halo ten aneks.
Do potem -
No Zabka piekny wynik rano!
Mnie dzisiaj maly skopal o 5 rano.... na czczo 88.
Ale pojawiła mi się jakas wysypka na piersi chyba pojadę do dermatologa dzisiaj. Jak nie urok to...
No i dzisiaj 28 tyg i III trymestr!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 08:59
-
Witam, ja dziś 81
Dzisiaj wizyta u gina, ciekawa jestem, czy dowiem się coś więcej o terminie porodu
Czuję się już jak inkubator, do tego odłączony od prądu, nie mam na nic energii...dobrze, że chociaż cukry dobre.
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
zabko
super wynik na czczo!
u mnie podobnie- 77 ale sługo kalarepa mi sie odbijała. Mam problem ze wstawaniem. Jutro wizyta u diab-wiadomo, wejść i wyjść z receptami+jadę z moczem, ale ja nie wiem jak wstane po 5 ?
martta
ja miałam cos mi nieznanego na lewym przedramieniu. Takie bezbarwne gdrudki. Narazie mam 2 dni bez trudkswek(na rzecz jablek) i chyba trafilam -
martta
kiedy te moje grudki robiły się czerwone to wpadłam na pomysł z truskawkami-miewam czasem alergie, jak za duzo czerwonego jem. 400 g truskawek to nie dużo, ale w ciązy nigdy nic nie wiadomo
ja w ogóle jestem nieprzewidywalna z reakcjami. z jednej str powinnam chodzić z adrenalina(osy i szerszenie) a z drugiej zas mój organizm nie reaguje na alergen
ale pomidory jadam nadal (a działaja jak truskawki)
jak masz możliwość odwiedzić dermatologa to też bym korzystała -
Jeztem i ja
Oczywiscie dopiero wstałam
Dzis sukces bo tylko 4x w nocy bylam w WC2x obudzil mnie taki dziwny bol. Bardziej pochwy przy pachwinach niz podbrzusza lub w srodku. A pozatym nic - cisza. Bole sa dziwne bo mam je tylko podczas snu a rano przechodzi jak ręka odjal.
Zazdroszcze wam dziewczyny ze takie aktywne macie maluszkiMoj nigdy nie obudzil mnie kopaniem
Wrecz przeciwnie. Codziennie wstaje i niecierpliwością czekam az da mk łaskawie jakis znak. Kiedys pisalyscie o liczeniu ruchow. Mnie moj lekarz wyjatkowo nie kazal tego robic bo mij syn ma dni wielkiej aktywności ale ma tez dni totalnego spokoju. Nie wiem czy to przez łożysko na przedniej scianie czy po tatusiu taki spokojny
Twardan daj znac co mądrego ci gin powiedzial