Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
No te chłopy takie głupie właśnie. U mnie nie byłoby połowy kłótni gdyby mój mąż mówił prawdę. A on ma jeszcze takiego pecha że za każdym razem jak chce coś ukryć to ktoś go zawsze przez przypadek wsypie
I o ile były to błache sprawy o które pewnie nie byłabym zła o tyle fakt że kłamie albo ukrywa to przede mną doprowadza mnie do szału.
-
nick nieaktualny
-
Oooo ostatnio właśnie była awantura o obcą babke. Wychodziła taka pulchna babeczka z solarium. Spieczona i naoliwkowana ale nie wyglądała dramaycznie. Miała sukienke co ledwo jej tyłek zasłaniała i jak wyszła to jej podwiało. Babka w stringach i tyłek na wierzchu. Patrzyłam na nią ake kontem oka widziłam,że mąż też spojrzał. Mój brat jechał z nami i zażartował do męża gdzie sie patrzy a ten że on nie patrzył. I o ile takie rzeczy mnie nie wkurzają bo uwazam ze jestesmy wzrokowcami a takie rzeczy zwracają uwagę o tyle fakt ze prosto w oczy ci sie wypiera ze nie spojrzal byl powodem awantury. Bo po co tak klamac?
Kamcia dobra decyzja -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Az tak długo cie nie będą trzymali. Trzeba wierzyć że raz dwa zrobią to usg
A jak cukry po zupie?
Po zupie 89:-)
Ale byłam głodna
Zeszłam do baru i zamówiłam placki po węgiersku że surowkami (ostatnio służył) ale kupny gdzie indziej zjadłam i się przesadzam mam nadzieję że cukry ok.
To dzisiaj taki wybryk bo jutro normalnie dwa dania dostanę.
Mam nadzieję że lekarka załatwiłam to usg na jutro lub sobotę najpóźniej w poniedziałek bo bardzo bym chciała w poniedziałek do 15 wyjść najpóźniej.
Nie chce zapezepascic tych wczasów co sobie zamówiliśmy
A tak będę musiała tu gnic i lipa z wakacji:-(
Mus to mus ale nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorinka wrote:Kamcia napewno będzie ok
Zabko ale czemu prze ten szpital musicie z całych wakcji rezygnować bo nie do końca rozumiem? Mąż nie ma na tyle urlopu?
Mąż będzie musiał urlop wypisać od teraz czyli od poniedziałku na dwa tygodnie a my wczasy mamy wykupione od 2.07 bo tak urlop jego planowaliśmy.
-
nick nieaktualnySmacznego Kamcia.
Uuuuuuuciekam niedobry mąż powiedział by w domu
Meldunek po placku węgierskim 115 z surowkami: kapusty kiszonej, buraków,marchewki
I leżę w łóżku '!!!!!!!
Rozmawiałam z pielęgniarka.
Badala mnie rano lekarka nowo przyjęta bardzo fajna.
Nie zgłosiła czy załatwiła usg nóg ale pielęgniarka mówi że w czwartki robią ale wydaje jej się że ściągnie ta lekarka lekarza na jutro oby Kochane to wyjdę na weekend do domu.
Najważniejsze że po placku ok.
Junior zaczyna znowu kopaćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dorinka wrote:Agatia bo przecież Żabka mając dziecko i cały dom na głowie nie ma co robić wiec chodzi po lekarzach i prosi się żeby ją do szpitala położyli
Jeszcze lato więc darmowe wakacje jak znalaz
kur... oni w tych szpitalach są pojebawszy ostro...
żabka04, Dorinka lubią tę wiadomość
-
Żabka trzymaj się tam, dobrze, że placek posłużył
Kamcia trzymam kciuki za kebaba
niestety z tymi chłopami to 10 światów, oni są zdecydowanie z innej planety!
ja czekam na wynik po obiedzie, ale wczoraj było ok, dzisiaj to samo tylko inna surówka, zobaczymy.
Ja będzie dobrze, to może mleczna kanapka przed szkołą rodzenia dzisiaj?żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość