Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego Martta :-)

martta lubi tę wiadomość

• Dorinka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj juz 4 dzien bez slodkiego (tylko owoce) :) Ale mnie juz nosi - jestem uzalezniona :)

Kamcia współczuję :( On tak caly czas wyjezdza czy jest cos w domu dluzsze okresy?

Zabka trzymam kciuki za jutrzejsze wyjscie ;) Informuj nas o posilkach na tej cukrzycowej diecie szpitalnej :)

3i49o7esw7obg123.png
  • _polin Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj trochę grzeszę :) Niby nie słodyczami, ale czereśniami i bobem. Czereśnie poszły na zdrowie (89) teraz najadłam się bobu, nie mogłam się opanować, żeby coś mężowi zostawić ale udało się. Za godzinę wyrok :)

3jvz9vvj1ktqsgj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka ok :-)

Mój mąż zaczyna swoją śpiewke.
    Po co mam leżeć tyle czasu w szpitalu (jeżeli badanie będzie za tydzień bo w czwartki robią i jeśli lekarz nie załatwi szybciej) mogę przecież wyjść do domu a na badanie przyjść w czwartek!
    Kuźwa ręce mi już opadają.
    Zastanawiam się czy on taki tępy czy teściowa mu truje tam?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polin smacznego :-) będzie ok :-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinko
    W tym roku a dokładnie od grudnia ciągle wyjeżdża ale maj i czerwiec to rekordy

Po mojej godzinie po kebabie 127. Po waszej 113 a 10 min później 109. Jest dobrze
    Ale babsko z działki (ta nasza ulubiona sąsiadka )bardzo bardzo nam podniosła ciśnienie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olej sasiadke hihi ważniejszy kebab :-)
    Super wynik.

Ja na kolacje dostałam mielonke z galaretka plasterek i jakiejś innej plasterek.
    Dobrze ze wzięłam pomidora i ogórka

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka nie słuchaj chłopa, powiedz, że będą Ci robić inne badania jeszcze w między czasie. Żabka a masz ubezpieczenie w pracy PZu lub coś innego? Bo chociaż z tego byś dostała kasę za pobyt powyżej 4 dni.
    Ja z Borciem za lezing 3 mc uzbierałam ponad 3000 zł, przynajmniej było po urodzeniu na wydatki. Chociaż taka rekompensata ;)
    Zbieram się do endo po receptę, a potem siadam do segregacji paki ciuszkow.
    Tylko, że chłop wybywa na wieczór, a nie.wiem czy Młody da mi coś zrobić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam u mnie płacą za 3 doby już

Mąż napisał że nie każe mi się wypisywać tylko pyta czy tak nie można zrobić ze wyjdę i wrócę! Wrrr
    Chyba go nie znam bo dla mnie to nie było pytanie tylko stanowcze zdanie:-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów nam rzucała kamienie! !!ona niestety głucha i nie doslyszala co jej gadaliśmy! !

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia niepowazna????

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara baba jakich mało! Piz. ..kurw. ..jedna! !!jest nienormalna . Mówiłam ze mąż kiedyś na nią siekiere podniósł. Mordę niewyparzona to ona ma. Zawsze przemilcze. Ale dziś nie dałam rady milczeć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia luzuj gacie!!!!!!
    To tylko stara baba wiem potrafią podnieść ciśnienie.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż twierdzi ze jakaś wiedzma spod Ukrainy

Ale mamy na drzewie dużo wiśni :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dorinka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka kolacja - bez komentarza. Juz pomijam porcje glodowe ale ciekawe jak po takim jedzeniu lekarze ustosunkowali by sie do cukru gdyby wywalilo w kosmos a nie mialabys insuliny. A niby z cukrzyca w ciazy nie ma zartow.
    Kurcze a ja lezalam w maju chyba 5 dni (sob-srod) ale nie wiedziałam ze cos mi sie z ubezpieczenia nalezy j przepadlo :|
    Kamcia jak na calego kebab super wynik ;)
    Ja zjadlam mielonego ale bez bulki to nie ten sam smak. A cukier mam w dupie bo tak mnie brat wkur....ze az mi sie rece trzesly. Cukier mi spadl wiec kotlety na szybko smaze a brat w sam srodek kuchni sie laduje bo obiad dla siebie i swojej fladry robi. I jeszcze mi niezadowolenie wyraza ze przez to ze nie chce palnika zmienic to jemu sie woda w garnku godzine będzie gotowac. A maz wrocil i dolozyl. 2 glupie chu.....

3i49o7esw7obg123.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka
    U mnie rok na roszczenia z PZU

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka wrote:
    Zabka kolacja - bez komentarza. Juz pomijam porcje glodowe ale ciekawe jak po takim jedzeniu lekarze ustosunkowali by sie do cukru gdyby wywalilo w kosmos a nie mialabys insuliny. A niby z cukrzyca w ciazy nie ma zartow.
    Kurcze a ja lezalam w maju chyba 5 dni (sob-srod) ale nie wiedziałam ze cos mi sie z ubezpieczenia nalezy j przepadlo :|
    Kamcia jak na calego kebab super wynik ;)
    Ja zjadlam mielonego ale bez bulki to nie ten sam smak. A cukier mam w dupie bo tak mnie brat wkur....ze az mi sie rece trzesly. Cukier mi spadl wiec kotlety na szybko smaze a brat w sam srodek kuchni sie laduje bo obiad dla siebie i swojej fladry robi. I jeszcze mi niezadowolenie wyraza ze przez to ze nie chce palnika zmienic to jemu sie woda w garnku godzine będzie gotowac. A maz wrocil i dolozyl. 2 glupie chu.....
    Dorinko do 3 lat można się ubiegać o zwrot za pobyt w szpitalu z wypisem, nr konta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka nie przepadlo.
    Idź z wypisem ze szpitala do ubezpieczalni izgos pobyt w szpitalu albo na necie zgłoś ale musisz skanem dołączyć wypis ksero.
    Fajnie parę groszy wpadnie ci :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka mają tapet faceci:-(
    Przecież oni są najważniejsi i im się należy wrrrr.
    W łeb tylko walnąć :-(

• twardan Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka nie daj się tym chłopom!
    Ja zjadłam knopersa, a młody wariuje jakby chciał moim pępkiem wyjść.
    Dzisiaj zaliczyłam długi spacer po mieście, zakończony zakupem super kurtki, co prawda jesiennej, ale czaiłam się na nią już od dawna, a że była przeceniona to nie mogłam porostu jej nie zakupić. To był znak!
    Żabka powodzenia! Mam nadzieję, że trochę Ci tam pomogą chociaż.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

twardan
    Piotruś jest już z nami :)
    Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
    zem3sg18rbl77sd8.png
‹‹ 947 948 949 950 951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ