X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego Martta :-)

martta lubi tę wiadomość

• Dorinka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj juz 4 dzien bez slodkiego (tylko owoce) :) Ale mnie juz nosi - jestem uzalezniona :)

Kamcia współczuję :( On tak caly czas wyjezdza czy jest cos w domu dluzsze okresy?

Zabka trzymam kciuki za jutrzejsze wyjscie ;) Informuj nas o posilkach na tej cukrzycowej diecie szpitalnej :)

3i49o7esw7obg123.png
  • _polin Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj trochę grzeszę :) Niby nie słodyczami, ale czereśniami i bobem. Czereśnie poszły na zdrowie (89) teraz najadłam się bobu, nie mogłam się opanować, żeby coś mężowi zostawić ale udało się. Za godzinę wyrok :)

3jvz9vvj1ktqsgj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka ok :-)

Mój mąż zaczyna swoją śpiewke.
    Po co mam leżeć tyle czasu w szpitalu (jeżeli badanie będzie za tydzień bo w czwartki robią i jeśli lekarz nie załatwi szybciej) mogę przecież wyjść do domu a na badanie przyjść w czwartek!
    Kuźwa ręce mi już opadają.
    Zastanawiam się czy on taki tępy czy teściowa mu truje tam?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polin smacznego :-) będzie ok :-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinko
    W tym roku a dokładnie od grudnia ciągle wyjeżdża ale maj i czerwiec to rekordy

Po mojej godzinie po kebabie 127. Po waszej 113 a 10 min później 109. Jest dobrze
    Ale babsko z działki (ta nasza ulubiona sąsiadka )bardzo bardzo nam podniosła ciśnienie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olej sasiadke hihi ważniejszy kebab :-)
    Super wynik.

Ja na kolacje dostałam mielonke z galaretka plasterek i jakiejś innej plasterek.
    Dobrze ze wzięłam pomidora i ogórka

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka nie słuchaj chłopa, powiedz, że będą Ci robić inne badania jeszcze w między czasie. Żabka a masz ubezpieczenie w pracy PZu lub coś innego? Bo chociaż z tego byś dostała kasę za pobyt powyżej 4 dni.
    Ja z Borciem za lezing 3 mc uzbierałam ponad 3000 zł, przynajmniej było po urodzeniu na wydatki. Chociaż taka rekompensata ;)
    Zbieram się do endo po receptę, a potem siadam do segregacji paki ciuszkow.
    Tylko, że chłop wybywa na wieczór, a nie.wiem czy Młody da mi coś zrobić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam u mnie płacą za 3 doby już

Mąż napisał że nie każe mi się wypisywać tylko pyta czy tak nie można zrobić ze wyjdę i wrócę! Wrrr
    Chyba go nie znam bo dla mnie to nie było pytanie tylko stanowcze zdanie:-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów nam rzucała kamienie! !!ona niestety głucha i nie doslyszala co jej gadaliśmy! !

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia niepowazna????

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara baba jakich mało! Piz. ..kurw. ..jedna! !!jest nienormalna . Mówiłam ze mąż kiedyś na nią siekiere podniósł. Mordę niewyparzona to ona ma. Zawsze przemilcze. Ale dziś nie dałam rady milczeć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia luzuj gacie!!!!!!
    To tylko stara baba wiem potrafią podnieść ciśnienie.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż twierdzi ze jakaś wiedzma spod Ukrainy

Ale mamy na drzewie dużo wiśni :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dorinka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka kolacja - bez komentarza. Juz pomijam porcje glodowe ale ciekawe jak po takim jedzeniu lekarze ustosunkowali by sie do cukru gdyby wywalilo w kosmos a nie mialabys insuliny. A niby z cukrzyca w ciazy nie ma zartow.
    Kurcze a ja lezalam w maju chyba 5 dni (sob-srod) ale nie wiedziałam ze cos mi sie z ubezpieczenia nalezy j przepadlo :|
    Kamcia jak na calego kebab super wynik ;)
    Ja zjadlam mielonego ale bez bulki to nie ten sam smak. A cukier mam w dupie bo tak mnie brat wkur....ze az mi sie rece trzesly. Cukier mi spadl wiec kotlety na szybko smaze a brat w sam srodek kuchni sie laduje bo obiad dla siebie i swojej fladry robi. I jeszcze mi niezadowolenie wyraza ze przez to ze nie chce palnika zmienic to jemu sie woda w garnku godzine będzie gotowac. A maz wrocil i dolozyl. 2 glupie chu.....

3i49o7esw7obg123.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka
    U mnie rok na roszczenia z PZU

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka wrote:
    Zabka kolacja - bez komentarza. Juz pomijam porcje glodowe ale ciekawe jak po takim jedzeniu lekarze ustosunkowali by sie do cukru gdyby wywalilo w kosmos a nie mialabys insuliny. A niby z cukrzyca w ciazy nie ma zartow.
    Kurcze a ja lezalam w maju chyba 5 dni (sob-srod) ale nie wiedziałam ze cos mi sie z ubezpieczenia nalezy j przepadlo :|
    Kamcia jak na calego kebab super wynik ;)
    Ja zjadlam mielonego ale bez bulki to nie ten sam smak. A cukier mam w dupie bo tak mnie brat wkur....ze az mi sie rece trzesly. Cukier mi spadl wiec kotlety na szybko smaze a brat w sam srodek kuchni sie laduje bo obiad dla siebie i swojej fladry robi. I jeszcze mi niezadowolenie wyraza ze przez to ze nie chce palnika zmienic to jemu sie woda w garnku godzine będzie gotowac. A maz wrocil i dolozyl. 2 glupie chu.....
    Dorinko do 3 lat można się ubiegać o zwrot za pobyt w szpitalu z wypisem, nr konta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka nie przepadlo.
    Idź z wypisem ze szpitala do ubezpieczalni izgos pobyt w szpitalu albo na necie zgłoś ale musisz skanem dołączyć wypis ksero.
    Fajnie parę groszy wpadnie ci :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka mają tapet faceci:-(
    Przecież oni są najważniejsi i im się należy wrrrr.
    W łeb tylko walnąć :-(

• twardan Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorinka nie daj się tym chłopom!
    Ja zjadłam knopersa, a młody wariuje jakby chciał moim pępkiem wyjść.
    Dzisiaj zaliczyłam długi spacer po mieście, zakończony zakupem super kurtki, co prawda jesiennej, ale czaiłam się na nią już od dawna, a że była przeceniona to nie mogłam porostu jej nie zakupić. To był znak!
    Żabka powodzenia! Mam nadzieję, że trochę Ci tam pomogą chociaż.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

twardan
    Piotruś jest już z nami :)
    Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
    zem3sg18rbl77sd8.png
‹‹ 947 948 949 950 951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ