Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj juz 4 dzien bez slodkiego (tylko owoce)
Ale mnie juz nosi - jestem uzalezniona
Kamcia współczujęOn tak caly czas wyjezdza czy jest cos w domu dluzsze okresy?
Zabka trzymam kciuki za jutrzejsze wyjscieInformuj nas o posilkach na tej cukrzycowej diecie szpitalnej
-
nick nieaktualnyDorinka ok
Mój mąż zaczyna swoją śpiewke.
Po co mam leżeć tyle czasu w szpitalu (jeżeli badanie będzie za tydzień bo w czwartki robią i jeśli lekarz nie załatwi szybciej) mogę przecież wyjść do domu a na badanie przyjść w czwartek!
Kuźwa ręce mi już opadają.
Zastanawiam się czy on taki tępy czy teściowa mu truje tam?! -
nick nieaktualny
-
Dorinko
W tym roku a dokładnie od grudnia ciągle wyjeżdża ale maj i czerwiec to rekordy
Po mojej godzinie po kebabie 127. Po waszej 113 a 10 min później 109. Jest dobrze
Ale babsko z działki (ta nasza ulubiona sąsiadka )bardzo bardzo nam podniosła ciśnienie -
nick nieaktualny
-
Żabka nie słuchaj chłopa, powiedz, że będą Ci robić inne badania jeszcze w między czasie. Żabka a masz ubezpieczenie w pracy PZu lub coś innego? Bo chociaż z tego byś dostała kasę za pobyt powyżej 4 dni.
Ja z Borciem za lezing 3 mc uzbierałam ponad 3000 zł, przynajmniej było po urodzeniu na wydatki. Chociaż taka rekompensata
Zbieram się do endo po receptę, a potem siadam do segregacji paki ciuszkow.
Tylko, że chłop wybywa na wieczór, a nie.wiem czy Młody da mi coś zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka kolacja - bez komentarza. Juz pomijam porcje glodowe ale ciekawe jak po takim jedzeniu lekarze ustosunkowali by sie do cukru gdyby wywalilo w kosmos a nie mialabys insuliny. A niby z cukrzyca w ciazy nie ma zartow.
Kurcze a ja lezalam w maju chyba 5 dni (sob-srod) ale nie wiedziałam ze cos mi sie z ubezpieczenia nalezy j przepadlo
Kamcia jak na calego kebab super wynik
Ja zjadlam mielonego ale bez bulki to nie ten sam smak. A cukier mam w dupie bo tak mnie brat wkur....ze az mi sie rece trzesly. Cukier mi spadl wiec kotlety na szybko smaze a brat w sam srodek kuchni sie laduje bo obiad dla siebie i swojej fladry robi. I jeszcze mi niezadowolenie wyraza ze przez to ze nie chce palnika zmienic to jemu sie woda w garnku godzine będzie gotowac. A maz wrocil i dolozyl. 2 glupie chu..... -
Dorinka wrote:Zabka kolacja - bez komentarza. Juz pomijam porcje glodowe ale ciekawe jak po takim jedzeniu lekarze ustosunkowali by sie do cukru gdyby wywalilo w kosmos a nie mialabys insuliny. A niby z cukrzyca w ciazy nie ma zartow.
Kurcze a ja lezalam w maju chyba 5 dni (sob-srod) ale nie wiedziałam ze cos mi sie z ubezpieczenia nalezy j przepadlo
Kamcia jak na calego kebab super wynik
Ja zjadlam mielonego ale bez bulki to nie ten sam smak. A cukier mam w dupie bo tak mnie brat wkur....ze az mi sie rece trzesly. Cukier mi spadl wiec kotlety na szybko smaze a brat w sam srodek kuchni sie laduje bo obiad dla siebie i swojej fladry robi. I jeszcze mi niezadowolenie wyraza ze przez to ze nie chce palnika zmienic to jemu sie woda w garnku godzine będzie gotowac. A maz wrocil i dolozyl. 2 glupie chu.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorinka nie daj się tym chłopom!
Ja zjadłam knopersa, a młody wariuje jakby chciał moim pępkiem wyjść.
Dzisiaj zaliczyłam długi spacer po mieście, zakończony zakupem super kurtki, co prawda jesiennej, ale czaiłam się na nią już od dawna, a że była przeceniona to nie mogłam porostu jej nie zakupić. To był znak!
Żabka powodzenia! Mam nadzieję, że trochę Ci tam pomogą chociaż.kamciaelcia lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015