Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj z moim synkiem nie ma tak dobrze. Kaze na siebie czekać
Bylam za to wczoraj u tesciowej. Powiedzieliśmy jej zeby następnym razem sie nie wtracala i nie robila z nas nieslownych głupków no ale nie ważne. Zeszlo na wakacje. Ucielam krotko temat ze nie wiem jak będzie z kasa bo w tym miesiacu troche na lekarzy idzie i nie wiem czy cos wogole odloze. A ona mnie pouczac zaczela ze no w szpitalu lekarce tez trzeba lape posmarowacMowie co??!! Czy ja pogrzalo? Przecież zeby miec "wejscie" do tego szpitala to chodzę do niej teraz na wizyty i wcale malo nie place bo 1 wizyta 240zl. Teraz będe juz u niej 2x w miesiacu a nie wiadomo ile jeszcze razy bede musiala przyjechac wiec za co mam jej jeszcze w szpitalu placic? Ucza strasze pokolenia takiego dziadowsta a pozniej dziwne ze nie idzie nic zalatwic jak nie posmarujesz.
-
nick nieaktualny
-
Mnie też najbardziej wkurza takie podejście, jak nie dasz koperty to nie odbiorą Ci porodu?
Ja jak idę do pracy to nikt mi pod biurkiem nie płaci dodatkowo, żebym wykonała swoje obowiązki. Właśnie przez te starsze pokolenie lekarze są tacy, nauczeni. Trudno się dziwić, że biorą jak ludzie sami dają.twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka
dziwneja bym powiedziala, ze zupki mleczne jem codziennie a niech za to ten chleb sobie zabiera
Ale ja skłamalam i powiedziałam że w domu jem!
Dali mi dziś chleb jakiś ciemniejszy 2 kromki i kromke jasnego testowy plus jajecznica na jakiejś szynkę i ogórka zielonego.
Kawa jakąś lura bleeeee -
No a pozniej idziesz do lekarza i sluchasz na poczekalni jaki to kraj, ze na lekarzy tyle kasy trzeba. A no trzeba jak wszedzie smaruja.
Zeby ten szpital to jeszcze jakis ekskluzywny czy cos. No bez przesady to zwykly stary szpital przed remontem. Nie mialam klapek na oczach zeby tam isc ale moj gin go polecal bo stawia na porody SN i w tym sie specjalizuje ze tak powiem. Gdybym chciala miec cesarke to napewno wybralabym inny. Swoja droga cc tez sobie nie zalatwiam wiec tym bardziej nie widze powodow zeby lekarzowi jakies dodatkowe profity dawac.
Zabeczko moze po twoim wczorajszym cukrze wyszli z zalozenia ze jak cie przeglodza to jie bedziesz miec skokow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie uwierzcie.
Poszłam do lekarki która mnie wczoraj przyjęła powiedziała że lekarza nie ma aż dwa tygodnie!!!!
Pytam jej czy mam tyle leżeć powiedziała że bez sensu.
Mówię :a wyjść mogę do domu i wrócić na badanie? Nie bo będę musiała mieć skierowanie.
Powtarza w wyniki i chyba jutro wyjdę no bo po co będą mnie trzymać?????
A usg prywatnie zrobić.
-
nick nieaktualnyAle on mi nic nie poradzi.
W tym szpitalu on nie przyjmuje i bardziej lubi Wrocław a nie moje miasto.
Ja mam do niego zadzwonić w poniedziałek i na 24.06 ten jego kumpel ma miejsce zaklepane dla mnie.
Jak mnie nie wypuszcza do niedzieli to wychodzę na własne zadanie nie będę tu gnic i głodować.
Dostanę kasę z PZU to będzie na usg nóg chociaż.
-
żabka04 wrote:Agatia co jesz na ostatnią kolacje?????
Kurde, jakaś mega chora sytuacja w tym szpitalubez sensu leżeć 2 tyg, jak lekarza nie ma... jakiś absurd na maksa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 11:36
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTyle dobrego że tych ketonów nie mierze.
Poszłam do baru i zamówiłam dwa nalesniki z jabłkiem i cynamonem
Bo cukry miałam 80!!!!
Niech wyjdą juniorkowi na zdrowie a mi cukry
No sory była 11 a ja głodna gdzie o 14 dopiero obiad dadzą.
Za godzinę pomiar.
Twardan masz rację dużo się płaci za takie wczasy :-
Uśmiałam się w głos jak to przeczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 12:10
twardan lubi tę wiadomość