Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Chce pokazać efekty naszej pracy na działce
na pierwszym zdjeciu widać, jak trwa urosła przez 3 tygodnie az do kolan
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8a0a55f268e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25881a884482.jpg
a tu efekt końcowy i nasze piekne wisnie. Jakaś wczesna odmiana-sa słodkie i czarne ( w zeszłym roku jednak nie było tyle owocow na drzewie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5dc846cd3a8.jpgmartta, Lulu83, żabka04, Dorinka lubią tę wiadomość
-
Goodwill moglam jesc typko szczerze to wogole o tym nie myslalam. Tym bardziej ze co 1h mialam mierzony cukier i ponizej 130 nie spadalo. A dzis zjadlam pol kanapki i po 10min zmierzylam bo zle sie czulam a tam 110
A to prawie na czczo bylo. A moja dieta cukrzycowa narazie rozni sie tym ze dostalam inny chleb, zamiast wędliny jajako i pomidora i do kazdego posilku dostaje kisiel lub jogurt i kawe z mlekiemgoodwill lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo chwalę się!!!!!
Dzisiaj najwięcej zjadłam w ciąży!!!!!
A więc wynik 92!!!!!! jupiiiiiiii
Zajdłam 3 kromki duże zwykłego chleba.
jedna z sałatą majonezem, salami (4 plastry na jednej kanapce ale cienkie) z pomidorem.
Dwie poostałe tylko z salami (tez po 4 plastry na kanpace).
Jeju ale się cieszę .
Pytanie :
JEST OKAZJA NA COŚ SŁODKIEGO moge teraz zjeśc czy odczekać godz na następny pomiar (spr czy rośnie) ale jak później zjem coś słodkiego to wpłynie na ostatnia kolacje ?
Sprzątałam 40 minWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po kebabie co raz gorzej
oficjalny wynik, czyli po mojej godz 127. Podobnie jak ostatnio. ..
Ale 10 minut później. ..146! Nie wnikam czy też nie umyte ręce ale narazie najwięcej
chociaż to nie mój rekord. Po pamietnej kaszce miałam 145 /146
A po kebabie kolejne 15 min później 114 wiec nie jest źle. Nieprędko zgrzesze kolejny raz -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Mąż cie bije
albo teściowa
to samo mu dzisiaj powiedziałam.
Strasznie to wygląda
Tesciowej sie chyba dzisiaj czkało bo była wymiana zdan z mezem na jej temat na szczescie mamy takie same zdanie
nie dobrze z tym wnikiem po kebabie .
to nie feer wczesniej były nizsze:-( -
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny wzięłam prysznic i czuje sie o niebo lepiej
Niestetu dzisiejsze samopoczucie nie pozwalalo mi ani na jedzenie ani na pomiary ale mam zamiar wziasc sie za siebie jutroJeden pomiar udalo mi sie wykonac. Wiem wiem ze miało być po 2 ale strasznie mnie ciekawilo i zmierzylam po 1h. Po kanapce graham z twarożkiem, ogorkiem i maslem - 148
Takze ten......jutro zaczynam mierzyć po 2h
Narazie uczymy soe karmic choc moj maly nawet nie bardzo chce jesc mm. Wypycha językiem i koniec nie będzie jadl. -
żabka04 wrote:no co ty juz cc?
to nastepne my? po goodwill i lulu????????????
O kurcze hihihi
jak od dzis odlicze 33 dni to będzie super, ale im później tym mniej to prawdopodobne, bo wg bbf mam 76 dni, powiedzmy ze zrobi sie 70...co raz mniej czasu
jeszcze teraz sie nie pchama dokladnie Piotrus
-
na pewno jest długasny a szczuplutki
ja to tylko na Emilce umiem sobie wyobrazićmiała 53 ale 3560g. Wieć chłopaczek postawny
i taki snił mi sie tez Piotrus-bardzo długa chudzinka
a imię slicznei najwiekszy sukces , ze już jest
Dorinka lubi tę wiadomość