Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia no 70 to juz za mało
Kamcia tego sie obawiam ze 3j moze byc za mało.
Ale duzo sie nalozyło stres, szpital wiec moze odpusci diablo i jeszcze nie bedzie kazac zwiekszyc.
no dobra zjem kromke z serem żółtym bo mi teskno za nia ale tak jak pisałyśmy szybciej niz zwykle i zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Ksanka jeszcze mam nadzieję, że załapię się na pełnię. Jak 2 tygodnie temu miałam przeczucie, że szybko urodzę, tak teraz już nie mam żadnego. Jutro pewnie lekarz mi coś powie konkretnego.
Młody mnie dziś już 2 razy tak skopał, że aż bolało.
Jeśli chodzi o głód, to mi się zaczęło już około 30 tygodnia i cały czas trzyma. Rzadko kiedy bywam najedzona.
Dziewczyny dacie radę, już dużo nie zostało na diecie, ja jestem od 9 miesięcy, a wcześniej od 4 miesięcy byłam na odchudzającej, czyli jeszcze mniej jedzenia i jakoś wytrzymałamtwardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Agatia no 70 to juz za mało
Kamcia tego sie obawiam ze 3j moze byc za mało.
Ale duzo sie nalozyło stres, szpital wiec moze odpusci diablo i jeszcze nie bedzie kazac zwiekszyc.
no dobra zjem kromke z serem żółtym bo mi teskno za nia ale tak jak pisałyśmy szybciej niz zwykle i zobaczymy
Twardan czekam na wieścirozpakowuj się kochana. Dieta, dietą, ale stres mniejszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Rzadko nawiam do grzeszkówa pewne ze nie urośnie? ?poczekaj może z 15 min
Parówki gotowane nie powinno urosnac.
Pytanie czy jak zjem wafelka to potem nie urośnie z ostatnią kolacja?
No poczekam nie zbawienia mnie przecież. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko nie wiem czy po 18 słodkie to dobry pomysł, tak.jak i owoce. Ja dzisiaj się złamałam i.zjadłam zebre, ale o 16 i popchnelam ją chlebem, żeby był węgiel złożony
Princesse????
Mniam
Muszę się diablo zapytać czy słodkie wieczorem może być -
nick nieaktualny