X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mutacja PAI 1 i Clexane
Odpowiedz

Mutacja PAI 1 i Clexane

Oceń ten wątek:
  • Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja bym na Twoim miejscu, jeśli mogę doradzić zrezygnowała z femiblion i przerzuciła się tylko na metylowany kwas (dobry jest Swanson) i zwiększyła dawkę heparyny, co najmniej do 0.4.

Trzymam kciuki, żeby było dobrze :-*
    A co u reszty?

U mnie kiepskawo, czuję się fatalnie, po pracy padam jak mucha, a wczoraj miałam takie mdłości że myślałam że zwariuje, w zasadzie cały czas czuję się jakbym miała kaca, zawroty głowy, osłabienie, leżałabym najchętniej cały czas - też tak macie?

Wizyta w czwartek, boje się i martwię, że ta młodsza ciąża o której Wam pisałam ostatnio będzie oznaczała coś złego :-( trzymajcie kciuki!

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

• Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mokka wrote:
    Pytałaś lekarza czy można robić dwa zastrzyki ? ja miałam w domu 0,4 clexane, ale immunolog zwiększyła mi do 0,6 i zabroniła robić 0,4 i z drugiego 0,2.

Mnie dopadło przeziębienie, bardzo bolało mnie gardło, teraz przyszedł katar. Podsłyszłam, że dobrze jak się lekko rozchorujesz, a masz problemy immunologiczne, ponieważ organizm się tak ciążą nie interesuje :) poza tym cały czas łóżko/kanapa)))

W piątek mam wizytę, nie mogę się doczekać, z drugiej strony jestem pełna obaw i zestresowana. W czwartek idę na wszystkie zlecone badania i cały czas czekam na anty xa

Nospę możesz brać spokojnie :) i leeeeeeż duuuuuużo

Leżę, leze, wracam z pracy teraz ok. 13 i i tak nie jestem w stanie nic zrobic, więc leżę :-P a jak się czujesz? Lepiej coś?
    Tak, zgodził się na dwa zastrzyki, robię rano i wieczorem póki co, a w następnym tygodniu zmienię na 0.4.

Trzymam kciuki za badania i wizytę :-*

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ