X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mutacja PAI 1 i Clexane
Odpowiedz

Mutacja PAI 1 i Clexane

Oceń ten wątek:
  • Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja bym na Twoim miejscu, jeśli mogę doradzić zrezygnowała z femiblion i przerzuciła się tylko na metylowany kwas (dobry jest Swanson) i zwiększyła dawkę heparyny, co najmniej do 0.4.

Trzymam kciuki, żeby było dobrze :-*
    A co u reszty?

U mnie kiepskawo, czuję się fatalnie, po pracy padam jak mucha, a wczoraj miałam takie mdłości że myślałam że zwariuje, w zasadzie cały czas czuję się jakbym miała kaca, zawroty głowy, osłabienie, leżałabym najchętniej cały czas - też tak macie?

Wizyta w czwartek, boje się i martwię, że ta młodsza ciąża o której Wam pisałam ostatnio będzie oznaczała coś złego :-( trzymajcie kciuki!

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

• Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mokka wrote:
    Pytałaś lekarza czy można robić dwa zastrzyki ? ja miałam w domu 0,4 clexane, ale immunolog zwiększyła mi do 0,6 i zabroniła robić 0,4 i z drugiego 0,2.

Mnie dopadło przeziębienie, bardzo bolało mnie gardło, teraz przyszedł katar. Podsłyszłam, że dobrze jak się lekko rozchorujesz, a masz problemy immunologiczne, ponieważ organizm się tak ciążą nie interesuje :) poza tym cały czas łóżko/kanapa)))

W piątek mam wizytę, nie mogę się doczekać, z drugiej strony jestem pełna obaw i zestresowana. W czwartek idę na wszystkie zlecone badania i cały czas czekam na anty xa

Nospę możesz brać spokojnie :) i leeeeeeż duuuuuużo

Leżę, leze, wracam z pracy teraz ok. 13 i i tak nie jestem w stanie nic zrobic, więc leżę :-P a jak się czujesz? Lepiej coś?
    Tak, zgodził się na dwa zastrzyki, robię rano i wieczorem póki co, a w następnym tygodniu zmienię na 0.4.

Trzymam kciuki za badania i wizytę :-*

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ