Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupi! Sisi tak bardzo się ciesze! Strasznie osobiście podeszłam do Twojej wizyty,jakby to o moją chodziło i jeszcze córeczka super! Moje gratulacje Kochana :*
SiSi111 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Sisi, wspaniałe wieści! Ogromne gratulacje
Marcelina85, doskonale rozumiem gorzki smak rozczarowania po każdej negatywnej becie i przy każdym kolejnym okresie. Ale wierzę, że nasze organizmy potrzebują czasu po przykrych przejściach i że w końcu doczekamy się upragnionych dzieciaczków.
głowa do góry! Teraz spokojnie śmigaj rowerem i naciesz się tym, bo wkrótce będziesz musiała zrezygnować z tego typu sportówSiSi111 lubi tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
SiSi nawet nie wiesz jak się cieszę!!!! Gratulacje dziewczynki
LubieSwieczki tak, ja dziś, ale dopiero o 21... Ale staram się nastawiać tylko pozytywnie!
Postanowiłam, że jak dziś na wizycie wszystko będzie ok i ciąża będzie "rokować" to idę na zwolnienie. Serio nie wiem jak przetrwam ten dzień, jest tragedia... -
Serena przesyłam Ci dużo pozytywnej energii, abyś dotrwała do wieczora
Głowy całkiem nie wyłączysz, ale spróbuj się czymś zająć, aby szybciej zleciał czas.
Na pewno będzie dobrze, trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 12:10
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
dziewczyny na Was tez przyjdzie pora, my tu obecne zaciązone jeszcze parę miesięcy temu tez byłśmy po kolejnych rozczarowaniach, negatywnych testach albo stratach, a tu prosze ile brzuszków wyrosło, wirusy ciążowe krążą na tym forum. widocznie akurat nas życie chce nauczyć cierpliwości.
ja się wreszcie wyspałam, bez bolu głowy i jak wstałam to sie przeraziłam ze kolejna wiyta za 4 tyg, masakra, szkoda ze nie mozna miec aparatu usg w domu i codziennie podgladac dzidzie, jeszcze test papa mnie stresuje bo wiem jak on potrafi namieszac.
Serena bedziemy czekac, trzymaj sie!
kto następny będzie się stresował, Kropka kiedy ty? Niecierpliwiona ty to chyba już na dniach bo mu na jednym wózku tylko ty czterokołowym:)?
-
Sisi ja mam prenatalne i pappa w ten sam dzień ale dopiero za miesiąc - na ostatnia chwile bo w 13 tygodniu ale lekarz w moim mieście ktory jest uważany za najlepszego w tej dziedzinie tylko wtedy najwcześniej może mnie przyjąć (stwierdził przez telefon ze jeszcze zmieszczę się w normie czasowej a nawet lepiej bo wszystko będzie pięknie widać) stresuje się ze tyle muszę czekać no ale nie mam wyjścia.... trzeba się uczyć cierpliwości oj tak- chciałabym usg w domu, non stop bym podglądała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 16:44
-
Laseczki melduję że owulacja była znowu z lewego jajnika, chociaż bardziej boli prawy i teraz też prawa strona - sytuacja identyczna jak poprzednio. Endo 8.22 mm, mówił że ładne pogrubione. W ciąży miałam 10 mm ale też spoko. Wszystko wygląda ładnie. Mam brać już od dzisiaj acard, a jak tylko się uda to przyjść po receptę refundowaną na heparyne bo może mi wystawić dopiero jak odnotuje w karcie ciążę. Takie maja wymogi. Także mam cierpliwie czekać i testować, nadzieja jest dzisiaj 10 dpoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Muszę Wam powiedzieć, że taka późna godzina wizyty to masakra. Strasznie przeżywam. Niby mam dobre przeczucia, ale tak mi strasznie ciężko na myśl o poprzednich stratach... Powiedzcie, że będzie dobrze... No normalnie ryczę i nie mogę się ogarnąć.
-
Serena będzie dobrze, nie ma innej opcji! Ja tez wizyty mam zawsze wieczorami i cały dzień wariuje, może jedz np. na zakupy, zajmiesz się czymś i czas szybciej zleci- ja tak zrobiłam ostatnio i ani się obejrzałam a już trzeba się było zbierać do lekarza Alex trzymam mocno kciuki za testowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 18:24
-
Kropka Ja nie dość, że umieram z mdłości i duszności to jeszcze mam 3-latka w domu, tak więc zakupy odpadają. Ledwo wytrwałam pracy i wróciłam do domu... Ehhh leżymy, oglądamy bajki i czekam na wizytę...
-
Serena tym razem musi być dobrze, czekamy na wieści
Alex kciuków cały czas nie puszczam
Sisi kiedy wypada CI termin porodu? a SG mam za tydzień, w środę - 01.08. Krew na pappę pobrali mi w poniedziałek. Strasznie sięstresuje tym USG. Jeszcze tydzień, a ja już mam koszmary nocneWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Jutro rano siknę a jak coś wyjdzie to polecę na betę. A jak nie to beta w piątek może... Teraz mam 1 zmianę w pracy i ciężko mi rano coś zaplanować, żeby do labo podskoczyć, ale się sprężę jeśli będzie trzeba Bo jak nic nie wyszło to do wtorku muszę złożyć wypowiedzenie.
Wewnętrznie nadal lekko czuje, że się udało. A dzisiejsze potwierdzenie owulacji tylko dodało mi nadziei. Endo trochę chyba cienkie, bo 8,22 mm, a ostatnio miałam 10. Ale chyba wystarczy do ewentualnego zagnieżdżenia
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵