Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mogłam się powstrzymać, wparowalam do domu i od razu do łazienki po test... i teraz nie mam drugiego na rano ale jeszcze mam nadzieję i idę skoro świt na betę"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
SlepaCytryna To dobra rada - pisz do nas tutaj. Ja, kiedy miałam wrażenie, że z nikim nie chcę rozmawiać, bo i tak nikt tego nie zrozumie, zaglądałam do Was. Bardzo mi to pomagało i wciąż pomaga...
-
Marcelina trzymam kciuki za betę. koniecznie daj znać
Alex tak wczesnie, to tylko beta da Ci odpowiedź (trzymam bardzo mocno kciuki)
SlepaCytryna tak strasznie mi przykro jak sie trzymasz? ja też bardzo się boje, że to znowu sie przytrafi
Onana współczuję przykro mi, że musiałas przejśc takie piekło trzymaj się, pisz do nas. Z czasem będzie łatwiej, ale nie przestanie boleć
Sisi czemu o 20.00? tak długo każesz nam czekac na info kciki zaciśniete, spóbuj nic nie napisać, to Cie znajde
Kat życzę najcudowniejszej, wakacyjnej pamiatki
Serena o której masz jutro wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 11:14
Marcelina85 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
U mnie w poprzedniej ciąży w dniu spodziewanej @ była druga kreska wyraźna, chociaż trochę blada (wtedy test robiłam rano). A betę miałam wtedy niską jak na 4t i za wolno przyrastała... Nie wiem co mnie wczoraj podkusiło żeby zrobić wieczorem, po prostu byłam pewna, że zobaczę 2 ciemne krechy! Od 2 dni już nie mam mdłości i w podbrzuszu też nic nie czuję, chyba nic z tego, ale zobaczymy o 17 jak będą wyniki. Zła jestem na siebie, że jeździłam rowerem przez ostatni tydzień, może trzeba było się oszczędzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 11:36
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
u mnie niby ciąża bliżniacza, nie wiem, nie znam się, ale beta chyba powinna być duża i szybko, a w dniu @ wysikałam jedną kreskę. Następnego sikańca robiłam 4 dni później, wieczorem, wtedy już były wyraźne dwie kreskiWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Slepacytryna, Onana, tak mi przykro dziewczyny..
Kat, witaj po urlopie również trzymam kciuki za majorkową pamiątkę
Marcelina, trzymam kciuki za betę
Serena, bardzo późno ta wizyta, ale wytrzymaj i daj nam koniecznie znać, że już jesteś po i jest wszystko ok
Alex, to zdecydowanie za wcześnie na sikańca.
Tak piszecie dziewczyny o tym testowaniu... Przyznam Wam się, że wczoraj i ja robiłam test wieczorem, bo jak zawsze mam miesiączki co 30 dni tak dzisiaj jestem już trzy dni po i @ ani śladu. Oczywiście wyszedł negatywny, ale jakoś tak się też nie czuję jakbym miała dostać okres. Wiem, że niemożliwe żeby cokolwiek mi test pokazał, bo w tym miesiącu odpuściliśmy i nie wywoływałam owulacji lekami, a tak normalnie jej przecież nie mam, więc raczej nie ma szans. Ale wiecie jak to jest? Spóźnia się trzy dni? Już sobie robię nadzieje podświadomie.. A prawda jest pewnie prozaiczna i okres się wstrzymał, bo się stresuję egzaminem.. niech już ta @ przyjdzie!
starania od 2016r. -
nien a może akurat los Ci spłatał figla i tym razem owulacja była sama z siebie i to niekoniecznie wtedy, kiedy by mozna było jej sie spodziewać. Owulka była późno, więc i dwie kreski wyjda późno. Oczywiście może byc tak, że @ się przesunęła ze wzgl na stres, ale jednka życzę Ci, żeby ta pierwsza opcja była tym razem. Mocno trzymam za to kciukiWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Marcelina85 daj znać jak beta:*trzymam kciuki:*a co do roweru to spokojnie.. Nie ma wpływu to.. Ja jak już byłam to nie wiedziałam jeszcze i nadal jeździłam.. Jednak lekarka kazała mi odstawić rower przez te pierwsze tygodnie..
Alex ale Ty niecierpliwa jestes:) poczekaj że 3 dni chociaz:)
Nien właśnie z takich cykli bezowulacyjnych rodzą się dzieci:) ha ha.
Trzymam mocno za Was wszystkie kciuki:** -
Niecierpliwa jestem bo jutro idę do gina I jak nie zaszłam teraz to do końca lipca muszę złożyć wypowiedzenie w pracy. Także nieco mi spieszno Ale sprawdzałam mój wykres ciążowy to 10 dpo miałam betę 23,1. Więc może jeszcze coś się wykluje. Ja też śmigam na rowerze w tym tygodniu, raczej to nie ma wpływu. Dopiero jak jest dzidzia to warto odstawić, bo chyba źle na szyjkę wpływa?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przykro mi Marcelina. Niech teraz @ jak najszybciej przyjdzie,żebyś mogła zacząć kolejny cykl
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Jestem, przrpraszam ze tak pozno ale o 21:45 dopiero wyszlam i musialma ochlonac, wszytko ok, obraz usg prawidlowy, ale w zwiazku z przygodami z poronieniani zalecila papa. Malenstwo ma 57 mm, seduszko bilo 170, ruszala raczkami, ssala paluszka i ogolnie nie dawala sie zbadac. Ale jestem szczesliwa, pierwszy raz na tym etapie mam dobre wiesci:)
nien, Marcelina85, serena1989 lubią tę wiadomość