Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli w środę powinno być ok 6t1dz jak wszystko będzie dobrze oczywiścieStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Mnie też piersi tylko w ciąży bolały. Alex wiesz wpadki się zdarzają mnie się zdarzyła po 4.latach walki o dzieckoStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Niecierpliwa... Wierz mi że nie zazdroscilabys mi tego dzisiejszego bólu głowy Ale wczoraj wieczór na pewno udany
Mam nadzieję że świąteczno urodzinowy prezent dostanę w przyszłym miesiącu
Natty daj znać po wizycie i nic się nie denerwuj
Alex a kto wie może jednak cud się wydarzył
Ja wczoraj kupiłam wiesiołek więc zaczynam już go jeść no i zacznę tempke mierzyć ale teraz takie głupie pytanie mam... Podczas @ nie mierze temperatury? Czy też? -
Raczej cud taki, że okres przyjdzie dzisiaj w końcu temperatura spadła z 36,72 do 36,48. A wczoraj miałam w środku niteczkę krwi. Także mam nadzieję, że dzisiaj się rozkręci. Jakiś patent na rozkręcenie macie, oprócz seksu bo już był?
Lubieświeczki ja mierzyłam zwykle też podczas @, ale w ustach mierzę cały cykl. Może obie dostaniemy prezent na święta Ja miałam jakoś wtedy termin porodu, albo początkiem stycznia, także trzeba ten czas jakoś osłodzić...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi jest lepiej w ustach W pochwie miałam wrażenie, że w zależności od fazy cyklu i "ciasnoty" to się różnie zmienia i wychodziły mi góry i doliny. W ustach mam sprawdzone miejsce i sposób, jakoś daję tak radę Albo kwestia termometru wtedy w pochwie, bo miałam inny. Wolę w ustach
U mnie też się nie rozkręciło jeszcze, jedynie w środku lekko podbarwiony śluz.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
W takim razie ja chyba też będę w ustach Ja niestety nie mam takiego do dwóch miejsc po przecinku tylko taki elktroniczny albo ten rteciowy zwykły ale chyba też da radę
Ja przez te dwa cykle byłam pewna ze miałam plamienia implantacyjne a tu jednak nic, wyczytałam że mogę mieć za niski progesteron i dlatego ciężko z ciąża.
Alex oby szybko skończył Ci się okres i działy razem :p -
ja najpierw do poronienia mierzyłam w ustach, zwykłym termometrem elektronicznym, a teraz przed ta ciążą zacyniłam i kupiłam sobie z dwoma miescami po przecinku i mierzyłam w pochwie, coby wszystko było professional I chyba jednak wole w ustach i to tym zwykłym termometrem Owulke widac było , a jakoś ten wykres mi się wydawał bardzie czytelny dla mnie, ale to moze indywidulana kwiestia organizmu, temperatury itd
No to dziewczyny grudzień jest Wasz Życzę Wam Zielonego SylwestraWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Onana to działamy we trzy:) Kiedy masz @?? Czy już jesteś po??
Oby chociaż jednej z nas się poszczescilo! Ja sama już nie wiem jak mam liczyć te moje cykle przez te plamienia... Czy mam liczyć już od czwartku skąpe pienia czy te mocniejsze od wczoraj, pewnie dopiero jutro będę konkretny potok..
Niecierpliwa, już 31 tydzień!! Wow!! Jeszcze trochę i dziewczynki będą z Tobą )
Daniela się nie odzywa więc chyba coś już u niej ruszyło
W ogóle dawno nie było tu Serena, jak to przeczytasz to daj znać jak u Ciebie Pewnie tez już końcówka u Ciebie -
U mnie @ zaczęła się 28. Jeden dzień był tylko potok a ogólnie dość skąpo. W piątek umówiłam się na usg piersi bo od poprzedniego cyklu coś mnie kłuje w prawej piersi, trochę nad nią, trochę pod pachą. Nie wiem co to więc wolę zbadać.Niedziela mija leniwie. A na Styczniówkach już 3 bobasków na świecie.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
No to u mnie dzień później więc idziemy łeb w łeb:) Tyle że ja jeszcze czekam aż się rozkręci Więc pewnie do piątku jestem wyłączona z gry ;/
Onana przyjdzie i na nas czas, zobaczysz Mój listopad już rozpakowany, ale nie możemy się dołowac my też w końcu dołączymy do grona szczesciar -
Hej hej,
ja jeszcze w dwupaku, "przełożyłam" porod że względu na chorobę męża, a milczę, bo w weekend mam zazwyczaj Sajgon i tym razem nie jest inaczej
Natty, mam nadzieję, że to jest TO, a właściwie KTOS i że przyniesiesz dobre wieści z wizyty
Ruszajcie Kochane ze staraniami, jestem pewna, że wkrótce pochwalicie się dwoma kreskami na testach❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela dobrze że w dwupaku im bliżej terminu tym lepiej
Wczoraj wieczorem miałam lekkie krwawienie,chyba owulacyjne więc odpuszczam betę i posiedzę z moją chorowitką w domu
Alex, Lubieswieczki, Onana trzymam za was kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 19:19
-
U mnie nadal krwawienia nie ma, jedynie taki śluz kawa z mlekiem. Nawet brzuch nie boli. Pewnie przez to że dupka nie brałam, będzie się teraz tydzień rozkręcać już nawet wzięłam psa na długi spacer 2 razy dzisiaj, żeby się poruszać, ale niestety. Lubieświeczki 1 dc liczysz od krwawienia, plamienia nie wliczaj.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam..ciesze się Daniela ,ze już niebawem będziecie razem..będą to piękne święta...dla Was
Za resztę trzymam kciuki...za dwie kreseczki i przyszłe starania...
My z mężem już zaczęliśmy kolejne serduszkowanie..owu za kilka dni ma być...liczę, że mikołaj będzie łaskawy dla nas...
Pozdrawiam i ściskam wszystkieeva22062005
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018 -
Daniela fajnie ze udało się przełożyć Jak mąż wyzdrowieje to wtedy do dzieła
Dziewczyny jestem po wizycie.... Idę jutro na betę.. Jestem ustawiona z lekarka na monitoring cyklu co tydzień, ale powiedziała że nie jest wykluczone że za tydzień przyjdę w ciąży.... Nic nie mówiła, nie obiecywała kazała czekać....
Zobaczymy jak beta jutro... Czy to ciąża czy moje hormony szaleja... Powiedziała że to moje krwawienie to bardziej takie ppbarwiony śluz krwią.. Ale kazała czekać i jak się rozkrękreci to dała dodatkowe skierowanie... Także trochę się denerwuje.. -
Lubieswieczki oby to było to!! Trzymam mocno kciuki :)może to było plamienie implantacyjne
Kat daj znać kciuki jutro po prenatalnych. Trzymam kciuki, obysmy obydwie mialy jutro dzień dobrych wieści -
Lubieswieczki ale super:) oby jutro beta była pozytywna
Kat jutro już prenatalne... ale zleciało
Violet miłego podglądania maleństwa
Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki dawajcie jutro znać co i jak