Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Damy znać na pewno!!! Stres już mi się powoli daje we znaki... ale dam radę idę na 13:30.Trzymajcie kciuki :*
Violet, a Ty o której wizytujesz?
Staraczki kochane, wierzę, że Święta przyniosą Wam upragnione "prezenty". Życzę Wam tego z całego serca ♡
Daniela, kciukiii
kropka123 lubi tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
wow jaki pozytywny dzień trzymam kciuki zeby jutro był jeszcze lepszy, Violel,Kat powodzenia! Lubieswieczki oj zaczyna sie dziać, bedziemy juto czekac:)
Daniela nie moge sie doczekać wiesci od ciebie ze juz tulisz maleństwo ale niech siedzi tyle ile trzeba w brzuszku.
Alex niestety tak moze byc po poronieniu ze te pierwsze cykle sie rozregulują ale nie martw sie kolejny bedzie jak w zegarku.
co do reszty Staraczek to moze magia świat zrobi swoje:)
ja teraz mniej zagladam bo jestem w szale wyprawkowym ale juz koncówka a poztym to teraz robie wszytko w zwolnionym tempie bo mam rwe kulszową w posladku, ledwo chodze, jak robokop normalnie. -
Kat ja jutro o 11:30. Strasznie się denerwuję, aż mnie żołądek boli. U mnie prenatalne dopiero 14 grudnia. Ale jeśli jutro usłyszę, że jest ok, to może jakoś szybciej mi zleci te 10 dni. No i martwię się co z tym krwiakiem moim
Daniela kciuki, żeby Maluszek nie kazał Ci zbyt długo czekać
-
Dzięki dziewczyny Trakcie kciuki, ja jakoś się mocno nie nastawiam bo pewnie beta będzie 0 a nie chce znów się rozczarować... Pół nocy dzisiaj nie spalam że stresu..
Kat, Violet będzie dobrze zobaczycie Czekamy ma info
ps. @ się rozkręca no ale idę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 05:47
-
Hej dziewczyny
Dziękuję za KCIUKI. Mój mały kosmita ma już 4,5 cm, serduszko bije ładnie. Wszystko w porządku.
Krwiak nie rośnie, chyba nawet minimalnie się zmniejszył
Tak więc oby teraz tylko wytrwać do prenatalnych. Ale może jakoś szybko mi zleci te 10 dni.
Pan doktor mówił, że na razie to niepewne i może się jeszcze zmienić, ale na razie wygląda na dziewczynkę
Kat czekamy na wieścikropka123, natty85, Kat_, Lubieswieczki, Daniela lubią tę wiadomość
-
Ahhh jaka ulga!!! Dzidziuś zdrowy, wszystko pięknie się rozwija, ma już 7cm i Pani doktor mówi, że to na 70% dziewczynka Starsza o tydzień. Termin porodu przesunął mi się z 17 na 10 czerwca dziękuję za wszystkie kciuki!!
Violet, ale się cieszę!!! Wszystko jest na dobrej drodze ♡ za 10 dni też odetchniesz to był dla nas dobry dzień, ufffkropka123, natty85, Violet Flower, Lubieswieczki, Daniela lubią tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Hej Kochane,
Gratuluję udanych wizyt. Bardzo się cieszę razem z Wami
Lubieświeczki, ale Ci się pechowo trafiło. Człowiek tak wyczekuje wyniku bety, a tu taki numer. Byłoby super, gdyby wynik wynagrodzil czekanie.
U mnie ok. Miałam dziś wizytę, przepływy ok, rozwarcie 4cm. To już blisko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 18:51
Kat_ lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Violet, Kat gratulacje maluszków Fajnie, że już mniej więcej znacie płeć Może nic się nie zmieni w tej kwestii.
U mnie nadal okresu brak. Dzisiaj 40 dc i już mnie powoli trafia. Ty bardziej że 12 grudnia mam wizytę u gina i miał to być monitoring. Chciałam przełożyć na 19 grudnia ale nie ma terminu. Chyba napiszę do gina maila, czy mnie przyjmie... Albo pójdę 12.12 po skierowanie na homocysteinę i witaminy, a monitoring oleję i będę sobie spokojnie żyć Po temperaturze wiem, kiedy mam owulację.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Daniela... Czyli już niedługo Ale super Tylko pozazdrościć.
No ja to mam wlasnie takie szczęście.. Brzuch boli mnie mocno... Trochę Mam nadzieje ze to to... Tylko to krwawienie, jest bardzo skąpe ale jest..raz więcej raz mniej.. Chciałabym żeby już się wyjaśniło albo chociaż przyszła normalna @ bo normalnie oszaleje..
Alex idź na wizytę mimo wszystko, zobaczysz co tam się dzieje. może gin Cie wcisnie jeszcze na jakiś dodatkowy termin.
Kropka, Sisi a wy ja się czujecie? -
Daniela wrote:Hej Kochane,
Gratuluję udanych wizyt. Bardzo się cieszę razem z Wami
Lubieświeczki, ale Ci się pechowo trafiło. Człowiek tak wyczekuje wyniku bety, a tu taki numer. Byłoby super, gdyby wynik wynagrodzil czekanie.
U mnie ok. Miałam dziś wizytę, przepływy ok, rozwarcie 4cm. To już blisko