Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat Violet bardzo cieszę się że wasze dzieciątka rosną ☺
Daniela z 4 cm rozwarcia nie pogonili cię na porodówkę? Nie masz jeszcze skurczy? U mnie przy takim rozwarciu była już akcja porodowaViolet Flower, Kat_ lubią tę wiadomość
-
Lubieswieczki to dopiero cie przetrzymuja z ta beta, współczuję.
Daniela budujesz nam powoli napięcie, mocno trzymam kiuki:)
Ja juz mam chuba wszysko tylko torbe do szpitsla przygotuje. Ogolnie dobrze sie mam tylko Mala uciska jakis nerw i ledwo sie poruszam, ale daje rade:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 20:23
-
Nynka, no właśnie nic.
Z synem (pierwszy poród) , gdy dojechałam na IP miałam 7cm, a czułam może od godziny jakieś cmienie.
Z córką cały poród to była godzina.
Teraz najbardziej bym chciała, by się z samego rana zaczęło, żeby jeszcze dzieci do przedszkola zawieźć. Tylko - czy zdążymy?❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela super wieści...4 cm to już można działać...kiedy kazali ci przyjść do szpitala?
Lubieswieczki ale trzymają cię w niepewności jeszcze do tego bety brak dziś...no miejmy nadzieję ,że dlatego bo rośnie
Alex wytrwałości życzę aby wszystko poszło po twojej myśli
Kat bardzo dobre wieści,,niech sobie rośnie spokojnie i zdrowo
VioletFlower także gratuluję wspanialych wieści o dzidziusiu najważniejsze ,że jest wszystko w porządku
SiSi111 zdrówka dla ciebie życzę aby wszystko co się przypałętało odeszło szybko abyś nie chorowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 20:26
SiSi111, Violet Flower lubią tę wiadomość
eva22062005
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018 -
Kropka, mam.nadzieje że ta zmiana będzie już niewidoczna.. I z maluszkiem będzie wszystko dobrze Zobaczysz nie przejmuj się na zapas, na pewno zmiany już nie ma albo przestała rosnąć a maluszek zdrowo rośnie
Ja czekam na wyniki, ale leje sir dzisiaj źr mnie jak z kranu więc już się nie nastawiam Nawet jak coś było to już po ptakach.. -
Kochane, urodziłam dzisiaj rano. Ledwo zdążyłam do szpitala, bylam o 5.15, a o 5.39 synus był już na świecie
56cm, 3478 g szczęściaLubieswieczki, alex0806, Violet Flower, ewa22062005, kropka123, Kat_, Asioha, natty85, golonat lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela, gratulacje!!!!
Czyli synys się tam u Ciebie ukrywał
Cieszę się że maluszek już jest z Tobą
Daj znać w wolnej chwili jak się czujecie:)
Ps. Dobrze ze zdążyłas w ogóle Szybka akcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 08:20
Daniela lubi tę wiadomość
-
Daniela super wieści..nareszcie doczekałaś się maleństwa...trzymajcie się cieplutko
Lubieswieczki...przykro mi ale teraz cała naprzód ...magia świąt podziała i na pewno się uda...ściskam mocno i trzymam kciukieva22062005
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018 -
Daniela, gratulacje!! Masz juz przy sobie synusia a miałaś jakieś przeczucia w trakcie ciąży co do płci? Odpoczywajcie teraz dużo ;* no i tak jak napisała kropka - czekamy na imię
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Kropka - cały czas trzymam kciuki za Twojego maluszka. Niech ta zmiana znika!
Lubieswieczki, szkoda, że znów nie tym razem... Ale doczekasz się kochana! Wtedy wszystkie staraniowe smutki pójdą w zapomnienie.
SISI oby się Mała przekręciła, żeby Mamuśka mogła jakoś funkcjonować :*
A Dziewczyny nasze ciężarne i mamusie - powiedzcie mi, robiłyście test PAPP-a? Bo się tak zastanawiam czy jest sens się stresować... Wg usg wszystko wyszło dobrze, ryzyko chorób też ok, nie jest wysokie... mam jeszcze kilka dni na decyzję, ale strasznie się waham... w sumie bardziej jestem na nie, ale jakieś mnie czasem wątpliwości nachodzą.kropka123, SiSi111 lubią tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018)