Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ten czas mega szybko leci! Kat już 14 z przodu!! Rosnijcie zdrowo i dawajcie znać jak po wizytach
Ja jestem po wizycie, pęcherzyk mam już 16mm więc w sobotę powinnam mieć owulacje. Tak stwierdziła pani doktor. Jestem w szoku że tak szybko.. Dopiero wczoraj skończyła się @ Także działam i czekamLeira lubi tę wiadomość
-
Lubieswieczki, nie wiem kiedy tak zleciało. Niesamowicie szybko pędzi ten czas! Działajcie, działajcie Trzymam mooocno kciuki!
Violet, mój z kolei marzy o córeczce, więc jeśli potwierdzi się pierwsza wersja, to będzie wniebowzięty aczkolwiek wiadomo, nie jest tak ważna płeć jak zdrowie maluszkaViolet Flower lubi tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Oleczka poroniłaś w tym roku w listopadzie? Miałaś potem @? Nie chcę cię straszyć ale jeśli nie miałaś @ a ciąży nie potwierdził jeszcze lekarz to to może nie być ciąża tylko pozostałości po poronieniu. Beta hcg po poronieniu nie spada odrazu do zera (mi spadała ponad miesiąc) dlatego test może wyjść pozytywny
Leira lubi tę wiadomość
-
Nynka86 wrote:Violet kciuki za dzisiejsze prenatalne
Boże pół nocy nie spałam przez to, guza mam w żołądku, masakra jednym słowem. A tu jeszcze kilka godzin czekania. Wizytę mam dopiero o 12:30...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 07:23
-
Dziewczyny dziękuję za kciuki.... Uff
Wszystko dobrze, dzidzia 6,7 cm. Kość nosowa ładna, przeziernosc dobra 2,0. Są wszystkie narządy, serduszko biło ładnie 169 bpm.
Na 75% dziewczynka, cech męskich na razie nie widać
Kamień spadł mi z serca.
Nie wiem tylko czemu, ale lekarz pobrał mi krew na test pappa. Pytałam czy mam jakieś ryzyko, mówił że ryzyka genetyczne mam kilka razy niższe niż średnia dla mojego wieku. A krew na pappa po prostu każdemu teraz już pobiera.
Wyniki testu za tydzień.NiecierpliwaOna, kropka123, Kat_, Leira lubią tę wiadomość
-
Super wieści dziewczyny oj jak ja wam zazdroszczę tych wizyt serduszek itd. Oczywiście pozytywnie my wróciliśmy do starań, dzisiaj już 10 dc i jajniki od kilku dni bolą ale mam problem ze sluzem, pierwszy raz. Może przez lamettę, sama nie wiem. Poleciałam dzisiaj po żel conceive może będzie lepiejLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
VIOLET to super, teraz bedzie juz łatwiej przetrwac:) gratuluje!ja sie pochwale ze po wizycie ok, Mała wazy 2kg, dr powiedziała ze akurat:) akurat ziewala jak ja podgladalismy. Nie moge sie doczekać kiedy ja przytule ale tlumacze jej ze do 38tyg musi wytrzymac bo wtedy dr położy mnie w swoim szpitalu a jak mnie złapie wczesniej to musze do najblizszego bo do stolicy dwie godziny drogi. mysle ze bede w niej widziec czastke kazdego ze straconych maleństw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 17:20
NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
-
Violet cieszę się że z twoim maleństwem wszystko ok wszystkie forumowe ciotki trzymały kciuki więc inaczej być nie mogło
Sisi duża już ta twoja córcia niedługo będziesz ją tulić
-
Lubieswieczki wrote:Nynka, a jak u Ciebie sytuacja?? W sobotę miałaś termin @ nie?
-
Violet, Sisi super dziewczyny! Oby tak zostało bez zmian Ja mam wizytę w czwartek. Oby się dojulać jeszcze ze 3-4 tyg
Słyszałyście o tej babeczce z opolszczyzny? Ciecierzyn czy jakoś tak? Masakra! Nie wiem co ludźmi kieruje! Nigdy nie zdołam tego pojąćWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019