Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet, świetne wieści Gratulacje
Sisi mała rośnie jak na drożdżach Musi jej byc dobrze w Twoim brzuszku
Niecierpliwa, nie słyszałam.. o co chodzi ?
Dziewczyny, odebrałam wyniki i kompletnie nie kumam. A do poniedziałku daleko, może któraś mi pomoże:)
WIęc... 4.12 jak miałam niby okres a raczej zabarwiony śluz robiłam hormony i wyszły:
Progesteron 2.81 nmol/l
Dwa dni później czyli 6.12, bo lekarka mówiła że mam zrobić krew 2-3 dzień mocnej @ badania wyszły: Progesteron 1.29 nmol/l, Estradiol 146.7pmol/l, FSH: 4,71mIU/ml, LH: 7.34mIU/ml
10.12 byłąm na usg i lekarka powiedziała ze jest pęcherzyk 16mm więc owulacja wypadałaby w sobotę, czyli jutro. I kazała zrobić krew w piątek lub poniedziałek. Ale zrobiłam dziś i wyszły: Progesteron: 0.826nmol/l, estradiol 1108pmol/l, FSH 3,43mlU/ml, LH 11.38mlU/ml.
Myślicie że wszystko gra? Progesteron mocno spadł.. Myślałam, że w drugiej fazie wzrasta... -
Progesteron jest ponoć najwyzszy 7 dpo. Tyle wiem na jego temat. Z wynikami nie pomogę.
Babeczka z MOPSu zgłosiła,ze laska była w ciąży,a dziecka nie na. Zrobili jej nalot i znaleźli ciałka 4 noworodków w różnym stadium rozkładu. Dziewczyna 27 lat mieszka z facetem i ich kilkuketnim dzieckiemWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Alex, śluzem się za bardzo nie przejmuj, ja w szczęśliwym cyklu miałam suszę, pierwszy raz odkąd rozpoznaję owulację.
Kropka, już wkrótce poznasz swoje maleństwo ♡
Niecierpliwa, jak to dziś usłyszałam to aż mną zatrzęsło. Ludzie tyle lat się starają... są przecież okna życia, domy dziecka. Dramat, aż brakuje słów
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Ja też o tym słyszałam bo u nas trąbią o tym dosyć mocno. Jestem z Opola. Aż mi się wyć chce jak coś takiego słyszę. Jak nie chciała dziecka to mogła oddać do adopcji szmata jedna. Nie ma usprawiedliwienia dla takich ludzi ;(
NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nynka jak tam twoja @ przylazła? U mnie na być 28 ale spróbuję zatestować w Wigilię może zdarzy mi się wigilijny cud? A jak tam inne testujące? Kiedy sprawdzacie co w trawie piszczy?
Nynka86 lubi tę wiadomość
❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
U nas na razie starania, 11 dc. Brałam w tym cyklu lamettę i mam na dole suszę, ale dziś zaczynamy wspomagać się żelem Ogólnie jestem jakoś pozytywnie nastawiona do starań, bo wewnętrznie czuję że się może udać. Jakby owulacja zdarzyła się książkowo to mam szansę testować jeszcze w tym miesiącu A jak nie to początkiem stycznia Ale jajniki bolą mega, a odkąd skończyłam brać lamette to mam zawroty głowy. Lekkie, ale już chyba ze 4 dzień.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Onana36 wrote:Nynka jak tam twoja @ przylazła? U mnie na być 28 ale spróbuję zatestować w Wigilię może zdarzy mi się wigilijny cud? A jak tam inne testujące? Kiedy sprawdzacie co w trawie piszczy?
u mnie narazie nie ma @ teraz żałuję że nie mam testu... jak jutro nie przyjdzie to w poniedziałek zrobię test. Może akurat coś się tam dzieje bo piersi mnie boleć wczoraj wieczorem zaczęły -
Lubieswieczki widze że masz doła przez to, ale szybko z niego wyłaź i do roboty bo to może nie wczoraj tylko dziś masz owulację a jutro leć do lekarza z wynikami i głowa do góry ale pod nogi tez czasem patrz żeby znowu w dołek nie wpaść
-
Onana ja za twoje wigilijne testowanie trzymam kciuki. Styczniówki się pomału rozpakowywują...
dobrze byłoby zobaczyć 2 kteski przed terminem porodu naszych aniołków.