Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka86 wrote:Dziś lekarz bez ogrudek mi powiedział że przywiozę ją jutro na paliatywny jak przeżyje transport bo jest na granicy życia i śmierci :'(
Może pojedźcie do niej całą rodziną i spędźcie te ostatnie chwile razem..
Warto wziąć dzieci, nawet jeśli małe - ja sama żegnałam się z umierającym dziadkiem w szpitalu mając kilka lat i doceniam to po latach, chociaż tyle pamiętam..
-
Nynka kochana nawet nie wiem co napisać. Straszne jest żegnać osobę taka jak mamę szczególnie dla kobiety. Facet jakoś sobie to poukłada. A Ty? Pomyśl tylko że świat w którym będzie Twoja mama nie doświadcza bólu i cierpienia. Pomyśl że to jest lepszy świat. Módl się za mamę. I ja pomodlę się za Ciebie. Żebyś miała siłę żeby to przeżyć. Żeby Twoj dzidziuś był dla Ciebie siłą i wielką miłością.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Mama przeżyła transport ale jest już nieprzypomna a w dodatku od lekarki dowiedziałam się ze lekarze z poprzedniego szpitala zrobili z mamy alkocholiczkę bo ma marskość wątroby ale spowodowaną białaczką nie alkocholizmem. Jak była przypomną to lekarze w tamtym szpitalu pytali się ile piła i mówiła im że nigdy nie piła ( jest wrogiem alkocholu ) a oni jej takie coś wpisali w dokumentach powiedziałam lekarce że mama nigdy nie piła ona na to że tak ma w dokumentach wpisane potem przyszła do nas pielęgniarka i mówi że nie wie jak tak można z normalnej kobiety sztajmesa zrobić. Zabolało mnie to bo nie dość że mama umiera to jeszcze niszczą jej dobre imię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 18:25
-
Nynka bardzo mi przykro A podejście lekarzy masakryczne. Moja babcia też miała marskość wątroby, a w życiu nie piła! I to było lata temu, więc dziwne że w XXI wieku lekarze mają takie podejście do pacjenta.
Bądź z mamą, obie tego potrzebujecie :*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Leira wrote:Nawet nie będę komentować zachowania lekarzy, bo mam o większości z nich bardzo złe zdanie. A czy ten drugi szpital jest w stanie jakoś pomóc? Jakiś przeszczep szpiku, nie wiem, cokolwiek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 09:24
Kat_ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a z pozytywnych wiadomości, dzisiaj poczułam moje maleństwo bardzo delikatnie ale jednak
alex0806, Lubieswieczki, Violet Flower, Leira, Kat_, Onana36 lubią tę wiadomość
-
Nynka to na pewno po to, żebyś poczuła siłę w sobie! Masz dla kogo żyć i być szczęśliwa;*
A tutaj update ode mnie, zaczęliśmy dzisiaj robić zdjęcia brzuszka;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/517171baf973.jpgLubieswieczki, Leira, Kat_, Onana36, kropka123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nynka dobre wieści Maluch daje o sobie znać że jest z Tobą
Alex super, będzie fajna pamiątka Ja mam wrażenie że też jakoś mnie wydelo
Dziś pp raz trzeci wyszła mi opryszczka na ustach w przeciągu miesiąca... No masakra.
Trzymajcie jutro kciuki za wizytę W końcu podejrze co tam się dzieje w brzuszku
A co u reszty dziewczyn? Mamusie? Brzuchate i Staraczki?
Kropka? U Ciebie cisza? -
Alex świetne zdj, super pamiatka i słodki brzusiatek "
Nynka, bardzo mi przykro tak, jak pisza dziewczyny - Maleństwo dae CI znać, ze nie jesteś sama, jest z Toba, przy Tobie tak jak Ty jesteś ze swoja mamą i tak jak mama zawsze będzie przy Tobie. Ta wieź, która łączy mamę z dzieckiem uz na etapie Twoim i Groszka, aż po etap Twój i Twojej mamy i jeszcze dalej.
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za zblizajce sie wielkimi krokami Wasze prenatalne u nas bez zmian, zero skurczy przepowiadających, cisza.... młodemu chyba się nie spieszy. Biorę wiesiołek, pije liście malin, spacery, seks, sprzątanie nic nie dają a mi coraz ciężej ;)chyba mu tam dobrze we wtorek mam termin, wizytę i ktg wiec zobaczmy co lekarz postanowi. Wstawiam moje zdjęcie na poprawę humoru, mam wrażenie ze jest ogromny .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 18:19
alex0806, Leira, Kat_ lubią tę wiadomość
-
Kropka piękny brzuszek! Ale myślę że czas już to zwolnić dla reszty dziewczyn trzymam kciuki za szybki poród;)
Sunshine ściągnęłam sobie dzisiaj taką apkę i napisy sobie wklejasz albo obrazki jak chcesz W sklepie Play nazywa się to baby Photo stickers. Na miniaturce jest dzidzia w zielonym body na różowym tle bo posciagalam kilka ale nie były takie fajne jak ta;)kropka123 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O matko, dziewczyny widziałyście to?!
Ulotka z gdańskiego ratusza - tego będą uczyć dzieci w szkole i przedszkolu w Gdańsku, a pewnie niedługo w innych miastach też. Spójrzcie na ostatnią stronę tej ulotki (była rozdawana w szkołach dzieciom!), dzieci w wieku 0-4 lat będą uczyć, cytuję: "Doświadczanie radości i przyjemności w poznawaniu własnego ciała, w tym przyzwolenie na dotykanie miejsc intymnych." Przyzwolenie na dotykanie miejsc intymnych (u nich samych, czy przyzwolenie dla innych osób?!) u 1, 2, 3 i 4 latków !!!! To nie żadne "plany", to już jest w obiegu wśród dzieci !!!
Cała ulotka tutaj: http://odpowiedzialnygdansk.pl/wp-content/uploads/ZL/Zdrovve%20Love%20-%20broszura%20dla%20młodzieży%20i%20młodych%20dorosłych%20-%20ver.1.pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 19:58
-
nick nieaktualny
-
Alex jutro mam zwykła wizytę u lekarki mojej A prenatalne mam we wtorek Czyli jedna po drugiej Ja wczoraj czułam się bardzo źle, okropnie brzuch mnie bolał ale to chyba przez nerwy bo trochę się ppklocilam z N. Wieczorem już myślałam o Izbie ale stwierdziłam że jak nie zasne to jadę, a dziś.... Jak ręką odjal... I co? I od razu stres...
Sunshine ja też bardzo się denerwuje, ostatnio też miałam prenatalne 12+5 a 12+6 już bylam w szpitalu... Więc stres jest niesamowity ale wierzę że będzie wszystko dobrze Myślę że jak już te badania pójdą dobrze to trochę stres odpusci Na jakiś czas Będzie dobrze!
Kropka piękny brzuszek!! Już niedługo się odczekasz swojego księcia Spokojnie, działaj dalej
Leira zerknę jutro, ale mam.nadzieje że to jakaś pomyłka. Lekka przesada to już by była.kropka123 lubi tę wiadomość