X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Przezierność karkowa górna granica
Odpowiedz

Przezierność karkowa górna granica

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Reniaa89 Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alwayssmiling wrote:
    Wszystkie ryzyka niskie 🥰🥰🩷

Uff.. super informacje 🥰🥰 czy mimo to robisz amino?

• Alwayssmiling Autorytet

Wysłany: 14 maja, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniaa89 wrote:
    Uff.. super informacje 🥰🥰 czy mimo to robisz amino?
    Nie, amnio nie ucieknie jak coś będzie niepokojącego potem to można zrobić a teraz cieszę się i czekam na drugie prenatalne ;) a Ty jaka decyzja?

Starania od 2018

3 iui ❌
    2 ivf ❌

Ivf:
    14dc 🔬🥚8 szt, 18 mm estradiol 2500
    21dc26.02 transfer pączek 3.1.2 zainstalowany + EG

7 dpt bhcg 37/8dpt-bhcg 54 /10 dpt - bhcg113 /12dpt - bhcg 235 /14 dpt - ostatnia beta 554 🍀🧚

21dpt 19.03 USG pecherzykowe 🍀🩷🧚
    28 dpt 26.03 crl 6 mm fhr 123 🩷🤞

09.04 8w5d🩵 2cm Kropka 🥰

13/05 nifty ryzyka niskie i 🩷

18/06 🧚18t5d 250 gr dziewczynki 🍀

30/06 prenatalne II 🤞🩷🧚

preg.png
  • Reniaa89 Debiutantka

Wysłany: 14 maja, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alwayssmiling wrote:
    Nie, amnio nie ucieknie jak coś będzie niepokojącego potem to można zrobić a teraz cieszę się i czekam na drugie prenatalne ;) a Ty jaka decyzja?

21 mam wizytę zobacze co powie lekarz chociaż wierzę w to że nifty się nie myli..

• Alwayssmiling Autorytet

Wysłany: 14 maja, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniaa89 wrote:
    21 mam wizytę zobacze co powie lekarz chociaż wierzę w to że nifty się nie myli..
    Też mam 21 konsultacje ale wstępnie jak rozmawialiśmy wcześniej z lekarzem to przy niskim ryzyku z nifty ryzyko z amniopunkcji ok 1%jest większe niż ryzyko choroby z nifty 0,01%

Starania od 2018

3 iui ❌
    2 ivf ❌

Ivf:
    14dc 🔬🥚8 szt, 18 mm estradiol 2500
    21dc26.02 transfer pączek 3.1.2 zainstalowany + EG

7 dpt bhcg 37/8dpt-bhcg 54 /10 dpt - bhcg113 /12dpt - bhcg 235 /14 dpt - ostatnia beta 554 🍀🧚

21dpt 19.03 USG pecherzykowe 🍀🩷🧚
    28 dpt 26.03 crl 6 mm fhr 123 🩷🤞

09.04 8w5d🩵 2cm Kropka 🥰

13/05 nifty ryzyka niskie i 🩷

18/06 🧚18t5d 250 gr dziewczynki 🍀

30/06 prenatalne II 🤞🩷🧚

preg.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ