zastój moczu u płodu II trym.
-
WIADOMOŚĆ
-
No i modlitwy pomogły
Zdrowe nerki powinny pracować 50% na 50% czyli prawa 50 i lewa 50.
A dziś wyniki pokazały że prawa nerka Olinka pracuje na 33% a lewa na.....67! Czyli przejęła funkcję prawej i w sumie pracują na 100%
Co prawda operacja będzie konieczna bo za wolno prawym moczowodem mocz płynie ale to i tak pikuś jeśli patrzeć na to co zapowiadali. A przypomnę 2 nerki miały nie pracować....
To teraz kochane błagam módlcie się o oczka i o wylewy bo to są konsekwencje wcześniactwa..... A mogą być bardzo groźnePysiaczek89, Vanili, agatia, Sabina, marlon, claudiuszek, 230515, _poznanianka, Blu, zielarka, Agness27, cudek2, ulola, Gilis, _analiza, izulala, kamenkaa, ola.321 lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agasha! Świetne wieści:)
Kolejne przeszkody tez wam się uda pokonać!
Buziaki dla małego bohatera -
nick nieaktualny
-
Agsha super wieści,oby tak dalej.
Bardzo się cieszę ze lekarze sie mylili!!
My tez się juz cieszymy ze zdrowego synka którego urodziłam 9 lipca sn a lekarze tez nie dawali szans ze będzie zdrowy.
Trzymamy kciuki za Was!!
Walcz Oleczku bo ciotki tez walczą myślami o Twoje zdrówkoVanili, Agsha, agatia lubią tę wiadomość
-
Agness27 wrote:Agsha super wieści,oby tak dalej.
Bardzo się cieszę ze lekarze sie mylili!!
My tez się juz cieszymy ze zdrowego synka którego urodziłam 9 lipca sn a lekarze tez nie dawali szans ze będzie zdrowy.
Trzymamy kciuki za Was!!
Walcz Oleczku bo ciotki tez walczą myślami o Twoje zdrówko
Cudnie Kochana, cudnie! Gratulacje!!!!!
My na dniach będziemy wiedzieć co dalej z Olkiem. Dalej nie wierzę, że te nerki w sumie działają na 100%. Bo wiecie co (do tej pory) wykryto u mojego syna (co się sprawdziło, bo o tych nietrafionych diagnozach nerkowych nawet nie mówię)?
1. wodonercze
2. torbiele na nerkach
3. torbiele w pęcherzu
4. uroterocele w pęcherzu
5. uropatia zaporowa
6. 4 nerki
7. dwa źle idące moczowody
8. wodniaki jąderek
No to tak z grubsza... Wydaje się niemożliwe, że on w ogóle żyje.
To tak w gwoli pocieszenia osób które może kiedyś tu zajrzą.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
nick nieaktualny