1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gallingsound zrób teściaka... ja takie miałam jak byłam w ciąży
Ja przepłakałam cały wieczór...powrócił ból pleców mimo brania tabletek nie mogę się schylić, boli nawet jak leżę
Bardziej płakałam z tego, że cały cykl stracony, bo zaczeły mi się dni płodneMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Nigdy nic nie jest stracone, dziewczyny zachodziły tutaj w ciąże nawet w cyklach bezowulacyjnych (stwierdzone przez lekaeza) - Agniesja pozdrawiam:-) a tracisz szanse właśnie przez tą złość i spinanie się na siebie sama , tak jak teraz. Twoje zdrowie jest teraz najważniejsze, dziecko potrzebuje zdrowej matki. Tak więc kochana staramy się nie płakać , spinamy dupke i leczymy się grzecznie , żeby móc ♥♥♥ z mezusiem.
Matleena, agniesja lubią tę wiadomość
-
Ola dobrze prawi :*
Dziewczyny... jakąś kolacja z mężem, potem winko na rozluźnienie i wyłączamy myślenie Przestańcie myśleć o dniach płodnych, bo zawsze może się wszystko przesunąć.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
No i też muszę się zgodzić z dziewczynami. Wiem,że łatwiej powiedzieć, ale Martynka, u mnie się udało, a nie odmawiałam sobie niczego. Moja ciąża jest prawidłowa, ale lekarz powiedział, że paracetamol można brać i to bez różnicy na jakim etapie ciąży jesteś. Jest całkowicie bezpieczny. Tak samo leki na zgagę (mój ratunek ostatnio). Na pewno mi się łatwiej tak mówi, bo nie przeszłam tego co Ty i nie mam tego strachu, ale postaraj się nie popadać w paranoję. To co najwyżej pomoże
Anastazja, Ty jeździsz do Krakowa. Są 2 hurtownie z artykułami niemowlęcym.. Pierwsza to semma, a drugiej teraz nie pamiętam, sprawdzę, ale jest na ul. Św.Kingi. Sprawdź sobie, bo ceny dużo niższe niż na allegro.
Gallingsound, rób sikańca! -
Tylko dziewczyny ja się leczę takimi lekami, co w ulotce jest napisane, że nawet jak planuje się ciążę to odstawić, a raczej to coś poważnego, bo z dnia na dzień robi się coraz gorzej i pewnie bez zastrzyków się nie obejdzie...
Wiem, że jestem schizolec, ale ja już 3 ciąże straciłam i mimo badań nie wiem co było przyczyną i nie chcę ryzykować...
nie umiem powstrzymać łezMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
No właśnie te infekcje tak przychodzą nie wiadomo skąd.
Jejuuuu ja na ten @ 17go będę czekała i czekała... nie testuje do tego czasu bo się boje.
Czuję się jakaś taka wypełniona albo ociezala jeśli chodzi o brzuch nie wiem jak to wyjaśnić. Taka pełna od środka. Yh -
nick nieaktualny
-
Manabau i Pełna Nadziei, ale u Was dużo serduszek Pracowite dziewczyny!
Pełna Nadziei lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Manabu, Tobie zawsze tak temp szykuje w górę?
Mam nadzieję, że mnie nie dopadnie żadna infekcja. Ale w razie wu mam zamrozony rosół
Czekające na test, trzymam kciuki. Mnie też tak rozpierało w początkowej ciąży w pochwie, ale niestety w cyklach nieudanych też -
nick nieaktualnyNie wiem, czy zawsze, pierwszy cykl mierzę. A co?
Tak, wiem, że trójfazowy itp, ale chyba nie dlatego tak wysoko jest. Przeziębienisko jakieś mnie dopadło i myślę, że dlatego mam takie tempy teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 07:36
-
hej ho
powodzonka dziewczyny trzymam kciuki za kolejne groszki w brzuszkach aby się pojawiły
u nas jest ok stara bieda mały miał skok rozwojowy nr 2 w piątek i sobote, w niedziele chrzciny a teraz jest spokojnie
milego wieczorkuIzoleccc, Nuffeq lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Monita, dawaj zdjęcia z chrzcin
Manabu, z reguły jak tak szykuje temp to dobrze wróży, no ale jak infekcja to faktycznie może zanurzyć.
Spytałabym jak się czujesz jako świeżo upieczona żona, ale w sumie nie trzeba pytać. Wykres mówi sam za siebie -
Mnie wczoraj odwiedziła teściowa. O dziwo przyjechała autobusem, gdy zawsze trzeba ją przywozić autem i jest u nas tylko w święta. I tak myślała, że będziemy tylko siedzieć i pić herbatkę, a tymczasem musiała mi pomóc zbierać pranie i opierała ziemniaki
Dziś wracają moi rodzice. Trochę odciążą mnie przy suce. A w przyszłym tygodniu końce wspaniałe 30 lat
Izoleccc lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny