1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Manabau, przetrzymaj trochę męża bez przytulnia a w okresie około owulacyjnym do łóżka. Ponoć w staraniach to seks jest dobry, co 2-3 dni. A ile w tym prawdy to nie wiem...
Co tam u reszty nowego i ciekawego?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Różnie mówią z tym seksem, jedni że co 2-3 dni, drudzy, że codziennie... a gdzieś tam czytałam wypowiedź eksperta, że należy współżyć regularnie( ciekawe co miał na myśli )Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyMatleena to ja się popsułam! I teraz przeciekam
Anastazja, jego nie da się trzymać z dala, zwłaszcza wtedy a specjaliści różnie mówią. Z tego, co czytałam to twierdzą, że za często to kilka razy dziennie, a raz dziennie jest ok. I tego się trzymamy -
Młodzi zakochani małżonkowie Oj piękny jest okres tuż po ślubie. Później też jest miło, ale wiadomo, już trochę inaczej.
manabu, Martynka30, Izoleccc lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dokładnie Anastazja piękny to czas:-) oczywiście później też jest bardzo miło♥♥♥Manabu na to przeciekanie to zaradzi hydraulik, napewno mężulek chętnie się tym później zajmie i da gwarancję szczelności na minimum 9 miesięcy:-D
manabu lubi tę wiadomość
-
Tak, właśnie mąż chyba chętnie zatka przeciek
A co do bzykania codziennie, to u nas trafiło właśnie wtedy. Tak, że nie ma reguły dziewczyny. A ciąża to taki łut szczęścia trochę. Mogą być idealne warunki i nie uda się albo jeden szybki numerek w cyklu zakończony ciążą.manabu, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
No dokładnie moja bliska koleżanka jest teraz w ciąży , jeden raz bzykali się bez zabezpieczenia w 7 dc i bach jest ciąża:-) koleżanka nie była pewna czy chce drugie dzieciątko , postanowiła że do końca roku podejmie decyzje, a tu maleństwo samo zdecydowało:-D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:18
Martynka30 lubi tę wiadomość