1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Manabau, przetrzymaj trochę męża bez przytulnia a w okresie około owulacyjnym do łóżka. Ponoć w staraniach to seks jest dobry, co 2-3 dni. A ile w tym prawdy to nie wiem...
Co tam u reszty nowego i ciekawego?

05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Różnie mówią z tym seksem, jedni że co 2-3 dni, drudzy, że codziennie... a gdzieś tam czytałam wypowiedź eksperta, że należy współżyć regularnie( ciekawe co miał na myśli
)
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia

Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyMatleena to ja się popsułam! I teraz przeciekam

Anastazja, jego nie da się trzymać z dala, zwłaszcza wtedy
a specjaliści różnie mówią. Z tego, co czytałam to twierdzą, że za często to kilka razy dziennie, a raz dziennie jest ok. I tego się trzymamy
-
Młodzi zakochani małżonkowie
Oj piękny jest okres tuż po ślubie. Później też jest miło, ale wiadomo, już trochę inaczej.
nick nieaktualny, Martynka30, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dokładnie Anastazja piękny to czas:-) oczywiście później też jest bardzo miło♥♥♥Manabu na to przeciekanie to zaradzi hydraulik, napewno mężulek chętnie się tym później zajmie i da gwarancję szczelności na minimum 9 miesięcy:-D
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Tak, właśnie mąż chyba chętnie zatka przeciek

A co do bzykania codziennie, to u nas trafiło właśnie wtedy. Tak, że nie ma reguły dziewczyny. A ciąża to taki łut szczęścia trochę. Mogą być idealne warunki i nie uda się albo jeden szybki numerek w cyklu zakończony ciążą.
nick nieaktualny, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
No dokładnie moja bliska koleżanka jest teraz w ciąży , jeden raz bzykali się bez zabezpieczenia w 7 dc i bach jest ciąża:-) koleżanka nie była pewna czy chce drugie dzieciątko , postanowiła że do końca roku podejmie decyzje, a tu maleństwo samo zdecydowało:-D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:18
Martynka30 lubi tę wiadomość